gecmıs olsun canım
bizim subede de oldu bayramdan sonra ama odalarındaki kişiler eve gıttı 3 gun sonra karantina falan hak getire, 14 gun hasta olan kişi gelmedi o kafar
Bizimde 4 gün olacak karantina
İsteyen teste gitsin dediler ama belirti olmadan test yapmıyorlar.
Ben cuma mecburen ofise geçeceğim ödeme günü

Size kış gelmiş cnm

Kötü olmuş gerçekten.
Hep retrodan ötürü.
Elektronik leri bozan o

Herşey birer birer olcak canini sıkma
adamda dalga geciyor artik, diyor sonunda sifira sifir cikcaz
Dedim yerde oturuyoruz korkumuzdan kanepe de kirilir diye

canim temas olmadisa korkma

burda ben cikinca pozitif, esimin sirketi ve kresi kapattilar direk birkac gün. herkes de gidip test oldu.

insan psikolojik etkileniyor umarim yoktur biseyin.

çok geçmiş olsun bisey çıkmaz sizde inşallah canim.
Okullar açıldı ama çok tedirginiz. Havalar soğudukça artışa geçecek diye korkuyorum

Off ins kimseye bulastırmamıstır.
Yani bunların okul 5 kisilik suan sınıflar.
Yine de cıkıyor iste
Suana kadr bisey olamamıs kimseye cok sükür.
İns olmaz.
Gecmis olsn sizede.
Ates vs ölc bakalım,psikolojiktir bas agrısı,stres de yaptın tabi simdi

merhaba kızlar nasılsınız??? Dün hastaneye nöroloji bölümüne gittim ama aman allahım dedim bu nasıl bi rezillik rabbim kimseyi hastaneye düşürmesin yokluğunu da göstermesin. Hastane girişinde uzun mu uzun bir kuyruk ateş ölçme muhabetine herkes randevusu geç kaldı sonra koca pandemi hastanesisin ama kapıda 1 personelin duruyo ne kadar saçma o kadar kızdım ki oradaki çalışanlarla neredeyse kavga edecektim.Neyse zor bela girdik içeri bu defa randevu saatim geçti 15 dk kadar falan sekretere söylüyorum o da ayrı beni deli etti dışarda oturup bekleyin isminiz çıkacaktır diye diye saat oldu öğlen 12 artık geldiler bana tekrar gittim yanına ya benim randevum 09:50 ve saat şuan 11:55 daha ne kadar bekleyeceğim(o saate kadar da ara ara yani yarım saat arayla hatırlatma yapıyorum kendisine) isim nedir dedi söyledim ismimi ya benim randevum 09:50 deydi bu nasıl bi işleyiş dediğim de adamın gözleri açıldı nasıl yani bu saate kadar neden beklediniz dediği an bende ipler koptu sen misin bunu diyen falan kötü parladım neyse tartışma falan derken 12:20 de içeri doktorun yanına girdim. Allahım kimseyi düşürmesin bunların eline ya insanı deli ediyolar. Başta söylemişim randevu saatimi geç kaldığımı flaan en son neden demediniz die söyleyince boğazına yapışmamak için zor tuttum kendimi bayılcam artık açlıktan olurda kan tahlili falan ister diye yani kısacası dün kriz geçiriyordum ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…