Geçmiş olsun canım
Sorumsuzluk her yerde var malesef kimse işini düzgün yapmiyor

Kızlar selam
13 500 adım yürümüş bir col bırakayım buraya.
Sabah kan verdim, kaç gündür halsizlik var,dedim ferritin indi yine eksiye. Öyleymiş gerçekten. O hariç taş gibi hatunum maşallah.
Oradan yeğenime ev temizliğine yardıma gittim maskeli maskeli. Uzak durduk,herkes başka yeri halletti. Ona ne alayım sana hediye dedim. Fikrimi söyledim,istemedi tabii. İlla bir şey alacağım,ne lazımsa söyle halledeyim diye zorlayınca salon camlarına stor lazım dedi. Onları sipariş ettim. Mutfak eksikleri vardı,çarşıdan onları aldım,geldim.
Tam dibime taşınıyor,ev de çok güzel,güle güle otursunlar inşallah.
Allah nasip etti 2 gram altın da kendime aldım. Bu kadar extra masraf olunca alamam diyordum. Allah bereketlendirdi maaşı çok şükür. Verdikçe geliyor,ben çok inanıyorum.

En minnoş kedim enfeksiyon olmuş gözleri,ona damla,bir başka baktığımız da ağız sorunu yaşıyor,ona da ilaç aldım. Ama kaçtı yaramaz,sıkamadim ağzına.
Kedilerime rahat vermediler kızlar,resmen taksi tutup gelmiş biri,alıp giderken yakaladım. Kucağından zorla aldım hayvanı,vermiyor deli.
Ablamın komşusu bahçede bir sürü kediye bakıyor,oraya taşıdık hepsini akşam. İnşallah rahat ederler artık. Mama ilaç masrafını ben karşılarım,yeter ki yer verin dedim. Kırmadılar şükür. Sabah akşam gidip bakacağım,hem ilaçlarını uygularım diyorum. Çok yoğun gündemim çoooook.

Gunaydinlar
Sonunda geldi ayın 15i
Geldiği gibi bitti paraciklar
Bereketli olsun kuzu
Bereketli olsunnn
Ben 150 tl ile 15 gün gecincem daha beteri var
Sana kk yolu görünüyor babyy
Kolayliklar diliyorum hepinize:)
Isi hafiflemistir yegeninin ne mutlu.
Altinlarin da bereketli olsun :)
Ay minnoslara geçmiş olsun.
Şu insanlardan nasil saklayacaksin o guzellikleri bi rahat vermediler.

He valla

Amin canım. Az önce gidip besledik, ufaklığa damlasını uyguladım,gözü kapanmış iyice.
İnşallah iyi gelir. Anne olan arkamızdan geliyor yavrum. Çok alıştı bize. Hayvanların keyfini bozdular zorla. Mutluydular bizimle.
Buradan hayvan dostu olduğunu sanan ama hayvanlara eşya gözüyle bakanlara sesleniyorum. Allah size yaşattığınizi yaşatsın.

Gecmis olsun nazari degmistir bi kem gözlünün

Selam kızlar
Akşam test yaptırmak için hastaneye gittim.
Anlattım durumu.
Tabi ki belirti olmadığı için test yapmadılar, üstüne bir de fırça yedim resmen.
Ama basim iki gündür kesintisiz ağrıyor.
Muayene parasini odemistim, bunu için geldiysen iade edilsin dedi doktor.
Sonra kbbye yönlendirdi,baş ağrım icin sinüzitten dedi.
İlaç yazdı,Saçlarını her gün yıkama dedi

Bu nedir ya cidden,millet manyamış.Annesi yanında bakılan hayvanlar bi rahat bırakmadılar sizin oturduğunuz yerin bahçesi açıkmı canım her önüne gelen dalıp alıyor öyle.Uyarı yazısımu yazsanız kedilerin durduğu yere.

Geçmiş olsun canım.Belirti yoksa yaptırma zaten test,bir anlamı yok inan.Bende belirti vardı ve temaslıydım gittim yaptırdım negatif çıktı.Ondan sonra birçok temasım oldu,aynı odada çalıştığım 2 arkadaşta çıktı, yinede gidip yaptırmak istemedim.Çok şükür bir dahada öyle bir durumum olmadı.Insan ilk önce herşeyi ona yoruyor ama öyle değil kafana takma,sen kendini iyi koruyorsun, maske ve mesafe kuralına uyulunca kolay kolay bulaşmıyor.

piskopat mi bu insanlar ya?

bugün Ikea ya gittdik, dedik ordaki masa ve sandalyelerede bakalim, bide mutfak icin ivir zivir alalim.
sonuc: benim kiz bizi deli etti. Yanindan iki metre ayrilsam bas bas bagriyor, istedigi olmadiginda bas bas bagriyor.
Sevgiyle denedim, anlatarak denedim, kizarak denedim. Hic birsey fayda etmiyor.
Yeminle kafayi yedirtiyor insana. Bebeken giki cikmazdi, simdise simarik bagiran bir cocuk oldu.
Bacilar sizler tercübelisiniz, siz söyleyin nasil davranayim.
Ha bu arada evde babasiyla yanliz kalinca beni sormuyormus bile, disarda iki metre yanindan ayrilayim kiyamet kopuyor.
Haftaya mutfagin depositonu ödeme gitcektik birlikte, ordada hem masa, sandalye, tabak mamakda sececektik...korkumuzdan birlikte gitmiyecegiz, ben tek gidip secip ona fotoraf atacagim

Sinüzit de az bir şey değil canım. İyileşmesi çok zor bir illet. Migrenim mi var dedirtiyor insana.gecmis olsun.
Asmaz olur muyum. Annesini emiyor diye not bile düştüm altına.Az önce yanlarından geldim. Doyurdum,küçüğün gözüne ilaç sıktım. Bayağı açılmış , sevindim,mutlu oldum. Karınlarını doyurup sevdim, oynadım bolca.
Asmin sabırlı olun canım. 2 yaş ,en sakin bebenin bile içinden çaki çıktığı yaş.
Emin ol geçecek. O sinir harbini yaşamamak için ortam oluşmasına izin verme yeter.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…