- 28 Mart 2020
- 6.388
- 24.799
- 348
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #74.461
Kız o nasıl olcak akrobatik hareketler mi yapcanBereketli olsunnn
Ben 150 tl ile 15 gün gecincem daha beteri var
Geçmiş olsun canımmerhaba kızlar nasılsınız??? Dün hastaneye nöroloji bölümüne gittim ama aman allahım dedim bu nasıl bi rezillik rabbim kimseyi hastaneye düşürmesin yokluğunu da göstermesin. Hastane girişinde uzun mu uzun bir kuyruk ateş ölçme muhabetine herkes randevusu geç kaldı sonra koca pandemi hastanesisin ama kapıda 1 personelin duruyo ne kadar saçma o kadar kızdım ki oradaki çalışanlarla neredeyse kavga edecektim.Neyse zor bela girdik içeri bu defa randevu saatim geçti 15 dk kadar falan sekretere söylüyorum o da ayrı beni deli etti dışarda oturup bekleyin isminiz çıkacaktır diye diye saat oldu öğlen 12 artık geldiler bana tekrar gittim yanına ya benim randevum 09:50 ve saat şuan 11:55 daha ne kadar bekleyeceğim(o saate kadar da ara ara yani yarım saat arayla hatırlatma yapıyorum kendisine) isim nedir dedi söyledim ismimi ya benim randevum 09:50 deydi bu nasıl bi işleyiş dediğim de adamın gözleri açıldı nasıl yani bu saate kadar neden beklediniz dediği an bende ipler koptu sen misin bunu diyen falan kötü parladım neyse tartışma falan derken 12:20 de içeri doktorun yanına girdim. Allahım kimseyi düşürmesin bunların eline ya insanı deli ediyolar. Başta söylemişim randevu saatimi geç kaldığımı flaan en son neden demediniz die söyleyince boğazına yapışmamak için zor tuttum kendimi bayılcam artık açlıktan olurda kan tahlili falan ister diye yani kısacası dün kriz geçiriyordum ya
sağol canım aynen öyle ne yazıkkiiGeçmiş olsun canım
Sorumsuzluk her yerde var malesef kimse işini düzgün yapmiyor
Kocaya kitlicem napayımKız o nasıl olcak akrobatik hareketler mi yapcan
Bereketli olsun kuzuGunaydinlar
Sonunda geldi ayın 15i
Geldiği gibi bitti paraciklar
Sana kk yolu görünüyor babyyBereketli olsunnn
Ben 150 tl ile 15 gün gecincem daha beteri var
Kolayliklar diliyorum hepinize:)Kızlar selam
13 500 adım yürümüş bir col bırakayım buraya.
Sabah kan verdim, kaç gündür halsizlik var,dedim ferritin indi yine eksiye. Öyleymiş gerçekten. O hariç taş gibi hatunum maşallah.
Oradan yeğenime ev temizliğine yardıma gittim maskeli maskeli. Uzak durduk,herkes başka yeri halletti. Ona ne alayım sana hediye dedim. Fikrimi söyledim,istemedi tabii. İlla bir şey alacağım,ne lazımsa söyle halledeyim diye zorlayınca salon camlarına stor lazım dedi. Onları sipariş ettim. Mutfak eksikleri vardı,çarşıdan onları aldım,geldim.
Tam dibime taşınıyor,ev de çok güzel,güle güle otursunlar inşallah.
Allah nasip etti 2 gram altın da kendime aldım. Bu kadar extra masraf olunca alamam diyordum. Allah bereketlendirdi maaşı çok şükür. Verdikçe geliyor,ben çok inanıyorum.
Ay minnoslara geçmiş olsun.En minnoş kedim enfeksiyon olmuş gözleri,ona damla,bir başka baktığımız da ağız sorunu yaşıyor,ona da ilaç aldım. Ama kaçtı yaramaz,sıkamadim ağzına.
Kedilerime rahat vermediler kızlar,resmen taksi tutup gelmiş biri,alıp giderken yakaladım. Kucağından zorla aldım hayvanı,vermiyor deli.
Ablamın komşusu bahçede bir sürü kediye bakıyor,oraya taşıdık hepsini akşam. İnşallah rahat ederler artık. Mama ilaç masrafını ben karşılarım,yeter ki yer verin dedim. Kırmadılar şükür. Sabah akşam gidip bakacağım,hem ilaçlarını uygularım diyorum. Çok yoğun gündemim çoooook.
He vallaBereketli olsun kuzu
Sana kk yolu görünüyor babyy
Kolayliklar diliyorum hepinize:)
Isi hafiflemistir yegeninin ne mutlu.
Altinlarin da bereketli olsun :)
Ay minnoslara geçmiş olsun.
Şu insanlardan nasil saklayacaksin o guzellikleri bi rahat vermediler.
Amin canım. Az önce gidip besledik, ufaklığa damlasını uyguladım,gözü kapanmış iyice.Bereketli olsun kuzu
Sana kk yolu görünüyor babyy
Kolayliklar diliyorum hepinize:)
Isi hafiflemistir yegeninin ne mutlu.
Altinlarin da bereketli olsun :)
Ay minnoslara geçmiş olsun.
Şu insanlardan nasil saklayacaksin o guzellikleri bi rahat vermediler.
Gecmis olsun nazari degmistir bi kem gözlününEn minnoş kedim enfeksiyon olmuş gözleri,ona damla,bir başka baktığımız da ağız sorunu yaşıyor,ona da ilaç aldım. Ama kaçtı yaramaz,sıkamadim ağzına.
Kedilerime rahat vermediler kızlar,resmen taksi tutup gelmiş biri,alıp giderken yakaladım. Kucağından zorla aldım hayvanı,vermiyor deli.
Ablamın komşusu bahçede bir sürü kediye bakıyor,oraya taşıdık hepsini akşam. İnşallah rahat ederler artık. Mama ilaç masrafını ben karşılarım,yeter ki yer verin dedim. Kırmadılar şükür. Sabah akşam gidip bakacağım,hem ilaçlarını uygularım diyorum. Çok yoğun gündemim çoooook.
Bu nedir ya cidden,millet manyamış.Annesi yanında bakılan hayvanlar bi rahat bırakmadılarEn minnoş kedim enfeksiyon olmuş gözleri,ona damla,bir başka baktığımız da ağız sorunu yaşıyor,ona da ilaç aldım. Ama kaçtı yaramaz,sıkamadim ağzına.
Geçmiş olsun canım.Belirti yoksa yaptırma zaten test,bir anlamı yok inan.Bende belirti vardı ve temaslıydım gittim yaptırdım negatif çıktı.Ondan sonra birçok temasım oldu,aynı odada çalıştığım 2 arkadaşta çıktı, yinede gidip yaptırmak istemedim.Çok şükür bir dahada öyle bir durumum olmadı.Insan ilk önce herşeyi ona yoruyor ama öyle değilSelam kızlar
Akşam test yaptırmak için hastaneye gittim.
Anlattım durumu.
Tabi ki belirti olmadığı için test yapmadılar, üstüne bir de fırça yedim resmen.
Ama basim iki gündür kesintisiz ağrıyor.
Muayene parasini odemistim, bunu için geldiysen iade edilsin dedi doktor.
Sonra kbbye yönlendirdi,baş ağrım icin sinüzitten dedi.
İlaç yazdı,Saçlarını her gün yıkama dedi
Aaa hemen yaz seni de takip edeyim.. Ettigim kisinin iki kizi var, sen olamazsin:)biz de topluyoruz beni mi takip ediyorsun kiz
piskopat mi bu insanlar ya?En minnoş kedim enfeksiyon olmuş gözleri,ona damla,bir başka baktığımız da ağız sorunu yaşıyor,ona da ilaç aldım. Ama kaçtı yaramaz,sıkamadim ağzına.
Sinüzit de az bir şey değil canım. İyileşmesi çok zor bir illet. Migrenim mi var dedirtiyor insana.gecmis olsun.Selam kızlar
Akşam test yaptırmak için hastaneye gittim.
Anlattım durumu.
Tabi ki belirti olmadığı için test yapmadılar, üstüne bir de fırça yedim resmen.
Ama basim iki gündür kesintisiz ağrıyor.
Muayene parasini odemistim, bunu için geldiysen iade edilsin dedi doktor.
Sonra kbbye yönlendirdi,baş ağrım icin sinüzitten dedi.
İlaç yazdı,Saçlarını her gün yıkama dedi
Asmaz olur muyum. Annesini emiyor diye not bile düştüm altına.Az önce yanlarından geldim. Doyurdum,küçüğün gözüne ilaç sıktım. Bayağı açılmış , sevindim,mutlu oldum. Karınlarını doyurup sevdim, oynadım bolca.Bu nedir ya cidden,millet manyamış.Annesi yanında bakılan hayvanlar bi rahat bırakmadılarsizin oturduğunuz yerin bahçesi açıkmı canım her önüne gelen dalıp alıyor öyle.Uyarı yazısımu yazsanız kedilerin durduğu yere.
Asmin sabırlı olun canım. 2 yaş ,en sakin bebenin bile içinden çaki çıktığı yaş.bugün Ikea ya gittdik, dedik ordaki masa ve sandalyelerede bakalim, bide mutfak icin ivir zivir alalim.
sonuc: benim kiz bizi deli etti. Yanindan iki metre ayrilsam bas bas bagriyor, istedigi olmadiginda bas bas bagriyor.
Sevgiyle denedim, anlatarak denedim, kizarak denedim. Hic birsey fayda etmiyor.
Yeminle kafayi yedirtiyor insana. Bebeken giki cikmazdi, simdise simarik bagiran bir cocuk oldu.
Bacilar sizler tercübelisiniz, siz söyleyin nasil davranayim.
Ha bu arada evde babasiyla yanliz kalinca beni sormuyormus bile, disarda iki metre yanindan ayrilayim kiyamet kopuyor.
Haftaya mutfagin depositonu ödeme gitcektik birlikte, ordada hem masa, sandalye, tabak mamakda sececektik...korkumuzdan birlikte gitmiyecegiz, ben tek gidip secip ona fotoraf atacagim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?