Geçmiş olsun canım

Bomba gibiyim
Ofise geldim az once
Benim ekipten biri de gelmiyorsun dediğim halde gelmiş ve gribim ben dedi
Yolladım hemen teste.
Sadece yöneticiler var bugün
Allahım niye gelmis gripliyse ya
Deli mi ne millet

Bütün gün yatıp bir şeyler okuyup,kahve,çay içesim var. Dün çok yorulmuşum,alien gibi kalktım yataktan.Evi toparladım,çamaşır topla, yenisini as. Hava soğuyunca kurumuyor artık kapalı balkonda bile. Nemli kalanları kurutucuya attım.
Sabah sabah canım tatlı istedi,malum gün,saray sarma yaptım yedim. Mutfak beni çağırıyor,hiç gelesim yok bekle diyorum.
Akşama yemek ne yapayım karar veremedim.
Ne zamandır gün menüsü yapmadım. Poğaça börek mi yapsam,sebze mi pişirsem öyle oturup düşünüyorum.
Su faturası 60 geldi. O kadar dikkat ediyorum ama eşim ve çocuklara su israfının zararlarını tam benimsetemiyorum. Su kaynakları tükeniyor biz farkında olmasak da.

canım sabır sabır sabır başka bi açıklması yok. Mesela dün akşam mr için sıra almıştım .Çocukları da samimi olduğumuz arkadaşa bıraktım. Biz gelene kadar hiç seslerii çıkmamış gayet güzel oynamışlar sohbet etmişler ama biz hastane döndükten sonra benim kızlar bi kudurmaya başladılar.Senin dediğin gibi azıcık uzaklaşayım deli gibi bağırıyo ufak kızım ama elden bişey gelmiyo (kızlarım da 6 ve 2 buçuk yaşlarında)

ohhh ne güzel keşke bende yapabildiğini yapabilsem bence de gün menüsü yap çrş akşamı bende öyle yaptım

Canım bunun iki sebebi olabilirmiş, duygusal yoksunluk ve iktidar mücadelesi. Duygusal durumuyla ilgili bir problem yoksa (acıkmış olabilir, uykusu olabilir, korkmuş olabilir, seni özlemiş olabilir vb şeyler) iktidar mücadelesi veriyordur, bu durumda istediği kadar ağlasın. Dediğini yaptırmak için öyle davranıyordur, seni bu şekilde yenmeye çalışıyordur ancak duygusal olarak yoksunluk yaşadığı bi durum varsa onu hemen gidermemiz gerekirmiş. Bilmem işine yarar mı

25 litre adlı bi belgesel var su ile ilgili çok hoşuma gitmişti, tavsiye edebilirim abla

25 litre adlı bi belgesel var su ile ilgili çok hoşuma gitmişti, tavsiye edebilirim abla
Dünya kadar izlettim inan.bir tek su savaşları kalmıştı,onu da izlediler. Ben tohumu ekiyorum sonuçta, illa ki yetişkin hayatlarında etkili olacaktır.

Bu arada kızlar lellinin topiğinde de yazdım buraya da yazayım Migros frosch ürünlerinde çok güzel indirim var ( bulaşık makinesi tabletinde özellikle)
Frosch kullandım,fena değildi. Ama doğal deterjanda tercihim u green clean. Biraz da yerli üretim olduğu için ama.

Selam kızlar
Geçen indirimden aldığım spor ayakkabısı olmadı iade ettim.
Onun yerine daha uygun başka bir spor ayakkabısı ve 3li thermoad tavalardan sipariş verdim. Hesabima indiirm taninlanmisti birde. Bu ikisinin toplam ücreti iade ettiğim ayakkabı kadardı o yüzden extra harcama olmadi

Dünya kadar izlettim inan.bir tek su savaşları kalmıştı,onu da izlediler. Ben tohumu ekiyorum sonuçta, illa ki yetişkin hayatlarında etkili olacaktır.
Aynen abla, çok şanslılar çocukların senin gibi bilinçli bir anneye sahip oldukları için.
Frosch kullandım,fena değildi. Ama doğal deterjanda tercihim u green clean. Biraz da yerli üretim olduğu için ama.
Ben de yerli tercih etmeye çalışıyorum ama bulaşık makinesi için bulamamıştım Naturalive kullandım memnun kalmadım, not aldım tavsiye için teşekkür ederim

Güle güle kullan. Benim de siyah spor ayakkabı ihtiyacım var. Geçen yaz indirimden outdor tarzı aldım ama ağır geldi, yürümek zor onlarla. Hafif olanları da inanılmaz fiyatlarda şu an. Uygun ama kaliteli bir şey bulmak çok zor artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…