- 28 Mart 2020
- 6.388
- 24.799
- 348
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #74.501
Teşekkür ederim cnmGüle güle kullan. Benim de siyah spor ayakkabı ihtiyacım var. Geçen yaz indirimden outdor tarzı aldım ama ağır geldi, yürümek zor onlarla. Hafif olanları da inanılmaz fiyatlarda şu an. Uygun ama kaliteli bir şey bulmak çok zor artık.
ya ben mi yetistiremiyorum diye kendimi sorguluyorum kendi mi.canım sabır sabır sabır başka bi açıklması yok. Mesela dün akşam mr için sıra almıştım .Çocukları da samimi olduğumuz arkadaşa bıraktım. Biz gelene kadar hiç seslerii çıkmamış gayet güzel oynamışlar sohbet etmişler ama biz hastane döndükten sonra benim kızlar bi kudurmaya başladılar.Senin dediğin gibi azıcık uzaklaşayım deli gibi bağırıyo ufak kızım ama elden bişey gelmiyo (kızlarım da 6 ve 2 buçuk yaşlarında)
bence ikincisi canim. Sürekli sevgi gösteriyoruz, hep bizimle zaten. Acda degildi. Evdede, marketdede bunu cok yapiyor. Bagirarak hersey istemesi, oysaki bizim evde kimse bagirarak konusmaz. Bende dün esime dedim, bilerek aglayip bagiriyor ki istedigi olsun.Canım bunun iki sebebi olabilirmiş, duygusal yoksunluk ve iktidar mücadelesi. Duygusal durumuyla ilgili bir problem yoksa (acıkmış olabilir, uykusu olabilir, korkmuş olabilir, seni özlemiş olabilir vb şeyler) iktidar mücadelesi veriyordur, bu durumda istediği kadar ağlasın. Dediğini yaptırmak için öyle davranıyordur, seni bu şekilde yenmeye çalışıyordur ancak duygusal olarak yoksunluk yaşadığı bi durum varsa onu hemen gidermemiz gerekirmiş. Bilmem işine yarar mı
Gelme dediğiniz hâlde mi gelmişBomba gibiyim
Ofise geldim az once
Benim ekipten biri de gelmiyorsun dediğim halde gelmiş ve gribim ben dedi
Yolladım hemen teste.
Sadece yöneticiler var bugün
Asmin 2 yaş sendromu olabilir de cnm.ya ben mi yetistiremiyorum diye kendimi sorguluyorum kendi mi.
Esim sabah yanlizdi kizla. Giki cikmamis, kahvaltisinida rahat yedirmis. Ben kapidan girdigim gibi simarmaya basladi.
Artik bugün basladim. Bagirarak birsey istediginde hayir, sesiz söyle kulaklarim agriyor dedim. Kucak diye agladi ben yemek yaparken, almadim sadece basini oksadim, yemek yapim sonra alcam dedim sürekli.
Cidden artik laf dinlemeli, yoksa biz ailece cidden biryere gidemiyecegiz.
birikim yok canim, ama bugün esimin telefonu yere düsmüs, cami gitmis. Onu yaptircak...kac tutar bilmiyorum...bu ay bi bitse iyi olacakBirikimini ekleyip benim listeye eklemeyi unuttuğum olduysa yazin kızlar,ekleyeyim.
Kotu olmuş canım insallah ucuz yaparlarbirikim yok canim, ama bugün esimin telefonu yere düsmüs, cami gitmis. Onu yaptircak...kac tutar bilmiyorum...bu ay bi bitse iyi olacak
Bende özledim cnm seni.Selâm kızlar,
Özlüyorum sizi.
Günler geçmiyor gibi aylar geçti resmen.
Mart ile ekim arasini hatirlamiyorum
Iş sonrası rutin ev işlerini toparladim.
Balik var akşam yemeğine bir de salata yapacağım.
Küçüğüm bu hafta okula döndü.
pazartesi salı gidecek.
Servisini ayarladik.
Büyüğüm perşembe ve cuma gidecek.
Onun servisini ayarlayamadik ki zira şoförler de bir çoğu farkli iş sektörlerine kaymış.
Resmen okul servisi bulamıyoruz .
Bu hafta eşim bırakıyor sabahları,öğlen kendi geliyor.
Haftaya da aynen devam eder de servisi de ayarlasaydı bi.
yok okadar degil burdada ama ucuz da degil yani.Kotu olmuş canım insallah ucuz yaparlar
Burada ekran yaptiracagina yeni telefon al yani o kadar pahalı
Eline sağlık canim ben hic denemedim profetorol ay canim çekti yarin yeğeninin d günü yapcas orda pasta yerizAkşam benim oburların canı tatlı istemiş
Yemekten sonra profeterol yaptim. Yeminle yarısını yediler
Yarın sabahta sıcak ekmek istiyorlar
Babanızın uşağı var dedim ama
Vicdanımı kopekler yesin
Hamur yoğurmaya gidiyorum
Okul annemlere yakin, yürüme mesafesi değil cnm.
eniste birakiyorda, dönüsde dolmus mu kullaniyor? E bide araba kayinpederin degilmiydi? yani yurtdisina cikmaliydi di mi?Okul annemlere yakin, yürüme mesafesi değil cnm.
Dolmuş veya servis şart.
3 senedir okul servisi ile gidiyordu.
Eşim diyor bu yil ben birakirim onu arabayla.
Bakalim ne olacak.
hummelin esofmanlari var ben de cok iyi ciktilar umarim ayakkabi da iyi cikar. güle güle kullan.Teşekkür ederim cnm
Evet markalar çok pahalı. 1000i bulan var
Şu zamanda o kada para vermemem dedim aldiğimda 280tlydi ama 150ye buldum hummel bakalım rahattır inşallah. Ayak taraklı olunca herşey olmuyo
asivemai benimkiler de ayni. ben olmayinca oldukca sakinler ben olunca canavara bagliyorlarcanım sabır sabır sabır başka bi açıklması yok. Mesela dün akşam mr için sıra almıştım .Çocukları da samimi olduğumuz arkadaşa bıraktım. Biz gelene kadar hiç seslerii çıkmamış gayet güzel oynamışlar sohbet etmişler ama biz hastane döndükten sonra benim kızlar bi kudurmaya başladılar.Senin dediğin gibi azıcık uzaklaşayım deli gibi bağırıyo ufak kızım ama elden bişey gelmiyo (kızlarım da 6 ve 2 buçuk yaşlarında)
Almanyada cok uygun Frosch. buraya geldigimde ilk sevindigim seylerden biri olmustu.Bu arada kızlar lellinin topiğinde de yazdım buraya da yazayım Migros frosch ürünlerinde çok güzel indirim var ( bulaşık makinesi tabletinde özellikle)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?