- 29 Temmuz 2019
- 2.557
- 12.689
- 208
- 48
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #74.521
zor gecdi dogum deseneinsallah cok cabuk hepsi gecer
kizlar dün TELC B1 Almanca sinavina girdim oldukca iyi gecti, almancam ilerliyor seviniyorum.
bir de bu pazartesi online diyetisyene basliyorum. bir arkadasimin tavsiyesi. o gidiyor cok güzel kilo verdi darisi benim basima.
Ben de birazdan ütü yaparken izleyeceğimTünaydınlarr
Masumlar apt.nına takılı kaldım dünden beri:)
Han ne güzel isim kız, erkek icin,dogursam mı ne 2yi
Erkek olr belki
Yangının ortasına bombayı bırakayım anam hepten cıldırsın
Ben sana ücretsiz danışmanlık yapacaktımkizlar dün TELC B1 Almanca sinavina girdim oldukca iyi gecti, almancam ilerliyor seviniyorum.
bir de bu pazartesi online diyetisyene basliyorum. bir arkadasimin tavsiyesi. o gidiyor cok güzel kilo verdi darisi benim basima.
Etmemm aslında hep hayalim 2 kızım olmasıydı ama önce üvey ana bulmam lazım kendimeBen de birazdan ütü yaparken izleyeceğim
Sadakatsizi izledim dün de, onu da begendim
Erkek olmazsa iade mi edeceksin
Okuyamadım diğer topigi bu ara, annenle nasıl gidiyor
[QUOTE="Thewitcher, post: 65529763, member: 987363"Akşam benim oburların canı tatlı istemiş
Yemekten sonra profeterol yaptim. Yeminle yarısını yediler
Yarın sabahta sıcak ekmek istiyorlar
Babanızın uşağı var dedim ama
Vicdanımı kopekler yesin
Hamur yoğurmaya gidiyorum
eee ise girdin cok mesgulsünBen sana ücretsiz danışmanlık yapacaktım
Karar vermiş olman güzel, diyetisyen kontrolünde olunca disiplinli ilerlersin
gecmis olsunGunaydin kizlar.. Anca kahvalti yapabildim.. Bu aralar evren ben dinlenmeyeyim diye elinden geleni yapıyorgeçen hafta Salı izinliydim kahvaltı yapıp keyif yapacaktım;eşim aradı onunla konuşurken elimle aynaya dokundum bir de ne göreyim simsiyah sonra masaya televizyon sehpasıhatta koltuklar bile.... eşim ben işteyken bacayı temizlemiş... nasıl temizlediyse hertaraf is.. mutfak tezgahına kadar aşagi katı hepten elden geçirdim....
Ve dün gece gece üçte bpmba patlaması gibi gürültüsü ile uyandık!!! Bir hafta önce Konsol ustüne aldıgımiz cam paramparçahertarafa üçmüş! Hayataımda öyle korku yaşamadim, elim ayağım çözüldü vala neyseki oğlum uyanmadı.. Tüm sabah onu temizledik eşim işe gitti neyseki ben evdeyim bugün..
Eşim işe arkadaşı ile gidiyor yani arkadaşının aracıni kullanıyorlar.eniste birakiyorda, dönüsde dolmus mu kullaniyor? E bide araba kayinpederin degilmiydi? yani yurtdisina cikmaliydi di mi?
Yakinda okul arkadasi yokmu arabayla giden? Yani dönüsümlü götürülse cocuklar?
Çok geçmiş olsunGunaydin kizlar.. Anca kahvalti yapabildim.. Bu aralar evren ben dinlenmeyeyim diye elinden geleni yapıyorgeçen hafta Salı izinliydim kahvaltı yapıp keyif yapacaktım;eşim aradı onunla konuşurken elimle aynaya dokundum bir de ne göreyim simsiyah sonra masaya televizyon sehpasıhatta koltuklar bile.... eşim ben işteyken bacayı temizlemiş... nasıl temizlediyse hertaraf is.. mutfak tezgahına kadar aşagi katı hepten elden geçirdim....
Ve dün gece gece üçte bpmba patlaması gibi gürültüsü ile uyandık!!! Bir hafta önce Konsol ustüne aldıgımiz cam paramparçahertarafa üçmüş! Hayataımda öyle korku yaşamadim, elim ayağım çözüldü vala neyseki oğlum uyanmadı.. Tüm sabah onu temizledik eşim işe gitti neyseki ben evdeyim bugün..
Oyy çok şükür kahvemsimSelam kızlar
Geceyi zor sabah ettim stresten.
Ekibimdeki arkadaşın sonucu az önce çıktı.
Çok şükür negatif. Üstümden yük kalkmış gibi ferahladim.
Hemen bir fakiri sevindirecegim
kiz o niye öyle olduki?Gunaydin kizlar.. Anca kahvalti yapabildim.. Bu aralar evren ben dinlenmeyeyim diye elinden geleni yapıyorgeçen hafta Salı izinliydim kahvaltı yapıp keyif yapacaktım;eşim aradı onunla konuşurken elimle aynaya dokundum bir de ne göreyim simsiyah sonra masaya televizyon sehpasıhatta koltuklar bile.... eşim ben işteyken bacayı temizlemiş... nasıl temizlediyse hertaraf is.. mutfak tezgahına kadar aşagi katı hepten elden geçirdim....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?