Merhaba kızlar

K kahvemsi mutluluk sen çok dikkatlisin bir şey olmayacağını düşünüyorum ama kaygılanmakta haklısın canım çok çok geçmiş olsun

karamelli_turta cım canikom 1 gram altın alabildim bu ay, kumarabaya devam bende birikim bu çok şükür

zor gecdi dogum desene insallah cok cabuk hepsi gecer

İnşallah Asminim gün be gün daha iyi oluyorum

kizlar dün TELC B1 Almanca sinavina girdim oldukca iyi gecti, almancam ilerliyor seviniyorum.
bir de bu pazartesi online diyetisyene basliyorum. bir arkadasimin tavsiyesi. o gidiyor cok güzel kilo verdi darisi benim basima.

Tebrik ederim mavimli biraz zaman geçtikten sonra online diyetisyen olayını ben de düşünüyorum

Colombre canım ben de su ve elektiriğin boşa kullanımı konusunda takıntılıyım. Annemden geçen bir dikkatim var bu konuda gerçekten kardeşim de ben de almışız o kültürü çocuklara da geçti. Ama eşlerimiz asla dikkat etmiyor mesela böyle alışkanlıklar daha doğrusu disiplinler hakikaten çocuklukta oturuyor. Sen de göreceksin alıyorlar alttan alta

Tünaydınlarr
Masumlar apt.nına takılı kaldım dünden beri:)
Han ne güzel isim kız, erkek icin,dogursam mı ne 2yi
Erkek olr belki
Yangının ortasına bombayı bırakayım anam hepten cıldırsın
Ben de birazdan ütü yaparken izleyeceğim
Sadakatsizi izledim dün de, onu da begendim
Erkek olmazsa iade mi edeceksin
Okuyamadım diğer topigi bu ara, annenle nasıl gidiyor

kizlar dün TELC B1 Almanca sinavina girdim oldukca iyi gecti, almancam ilerliyor seviniyorum.
bir de bu pazartesi online diyetisyene basliyorum. bir arkadasimin tavsiyesi. o gidiyor cok güzel kilo verdi darisi benim basima.
Ben sana ücretsiz danışmanlık yapacaktım
Karar vermiş olman güzel, diyetisyen kontrolünde olunca disiplinli ilerlersin

Mutfaktan çıkamadım
Sebzeli et sote,sucuklu kuru fasulye ve mercimek çorbası pişirdim. Haftaici salata ve yoğurtla birkaç gün götürür bizi. Yarın biraz da pilav yaparım.
Akşam için de tavuk sosladim.
Köfte yoguracaktim malzemeleri koydum. ekmek buzlukta
Sonra yaparım onu.
Hava serinken ütüye giriseyim yolum uzun

Ben de birazdan ütü yaparken izleyeceğim
Sadakatsizi izledim dün de, onu da begendim
Erkek olmazsa iade mi edeceksin
Okuyamadım diğer topigi bu ara, annenle nasıl gidiyor
Etmemm aslında hep hayalim 2 kızım olmasıydı ama önce üvey ana bulmam lazım kendime
Dünden beri stabil.
Azda olsa 2 saat fazladan bakmanın dünyanın sonu olmadıgını anladı:)
Bugün birazdan cıkacacagım zaten 10 gün rahat:)

Gunaydin kizlar.. Anca kahvalti yapabildim.. Bu aralar evren ben dinlenmeyeyim diye elinden geleni yapıyor geçen hafta Salı izinliydim kahvaltı yapıp keyif yapacaktım;eşim aradı onunla konuşurken elimle aynaya dokundum bir de ne göreyim simsiyah sonra masaya televizyon sehpasıhatta koltuklar bile.... eşim ben işteyken bacayı temizlemiş... nasıl temizlediyse hertaraf is.. mutfak tezgahına kadar aşagi katı hepten elden geçirdim....
Ve dün gece gece üçte bpmba patlaması gibi gürültüsü ile uyandık!!! Bir hafta önce Konsol ustüne aldıgımiz cam paramparça hertarafa üçmüş! Hayataımda öyle korku yaşamadim, elim ayağım çözüldü vala neyseki oğlum uyanmadı.. Tüm sabah onu temizledik eşim işe gitti neyseki ben evdeyim bugün..

Eklentiler

• 45F3DABD-3F0C-490A-817D-FD1A71266BB6.webp
    84,1 KB · Görüntüleme: 104
[QUOTE="Thewitcher, post: 65529763, member: 987363"
Ya Cennetmeyvesii senin gibi bi anam olsaydı keşke
Akşam benim oburların canı tatlı istemiş
Yemekten sonra profeterol yaptim. Yeminle yarısını yediler
Yarın sabahta sıcak ekmek istiyorlar
Babanızın uşağı var dedim ama
Vicdanımı kopekler yesin
Hamur yoğurmaya gidiyorum
[/QUOTE]

gecmis olsun ekim ayi astrolojide cok sorunlu herkesin basina birsey gelecek gibi gibi

eniste birakiyorda, dönüsde dolmus mu kullaniyor? E bide araba kayinpederin degilmiydi? yani yurtdisina cikmaliydi di mi?
Yakinda okul arkadasi yokmu arabayla giden? Yani dönüsümlü götürülse cocuklar?
Eşim işe arkadaşı ile gidiyor yani arkadaşının aracıni kullanıyorlar.
Bizim araç kv min
Çok yakinimizda giden arkadaşı yok cnm.
Okul da bize yürüye mesafesi değil,semt değişiyor.
Servis şart.

Çok geçmiş olsun
İyiki siz salondayken olmamış

kiz o niye öyle olduki?

K kahvemsi mutluluk
canim cok sevindim negativ cikmasina

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…