hummelin esofmanlari var ben de cok iyi ciktilar umarim ayakkabi da iyi cikar. güle güle kullan.
teşekkür ederim cnm
çok geçmiş olsun kötü olmuş cnm
hahahah gel oluyum anan
[/QUOTE]

Offf cok gecmis olsunn
Size cocuga bisey olmamıs en azındam

selam kızlarr
nasılsınız
bi an evvel ocak ayına ışınlanmak ıstıyorum oldu bitti ekim son yarısı, kasım aralık hıc gezmez ben de ocağa gün sayarım nıyeyse.
mali olarakta bi düzene giremedik ev aldıgımızdan beri,ondan da kaynaklanıyor sanırım bunaldım çok şükür bugunumuze Allah aratmasın
bakalım ocakta zam alınca ınsAllah ara ödeme planlıyorum fazla degıl ama heveslenıyorum basarabılırsem ıhtıyac kredisinin vadesını dusure dusure ılerlemek nıyetım. suan çünkü asırı yuksek kredimiz

dogalgaz işi de korkutuyor valla
annemlerin faturasına da yardım edecegım normalde bu kadar yakmazlar çocuk var dıye bütün odalar yüksekte yanacak
e bizim evde yanacak eve gelınce usumesin oglus diye.termostatı akıllı alıcaz bakalım telefondan yönetiliyormus eve gelmeden şu dereceye getir diyomussun atıyorum. saat belli olmadıgı için bizim bize en uygun buydu.ben 17.30da cıksamda eşimi beklıyorum annemde arabayl bırlıkte donmek için

Selâm uykucum.
Iyiyiz aynı biraktiğin gibi
Sen nasilsin, biraz sıkıntılı gördüm sanki.
Herşey olur ,şu akar yolunu bulur takma fazla kafana ama insan istemese de unutamiyor varolanborcu en iyi ben anliyorum ki özellikle bir yıl önceki halimsin.
Borcu azaltma planini da sevdim umarim çarçabuk azalir biter

Bugün kizla birlikte anneme gittim geldim trenle. Birdaha anladimki yine araba kullanmaliyim. Hem kizi kanguruda tasi, hem cantada birseyler tasi...resmen belim koptu.
Annemin evini temizledim o kizla oynarken. Annemin evi bide canak tabak filan dolu, yillarca alip kullanmadigi.
Haftaya catal kasik seti alcaktim 60€ ya. Annemde solingen markasi varmis meger paket icinde. Onu kaptim. 3 lü yuvarlak firin tepsisi alcaktim, oda varmis daha fazla karistirmadim dolaplari yorgundum diye.

Ah büyüklerimiz
Solingen kapman iyi olmuş.
15 yil ben garanti veriyorum onlara

sen biraz daha karistir annenin evini, mutfak setini tamamlarsin kesin

kiz dur hele daha yeni dogum yaptin bak benim aklim basima anca geldi 3 senede ama akilli kadinsin vesselam simdiden planlaman iyidir iyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…