- 28 Mart 2020
- 6.388
- 24.799
- 348
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #74.541
teşekkür ederim cnmhummelin esofmanlari var ben de cok iyi ciktilar umarim ayakkabi da iyi cikar. güle güle kullan.
çok geçmiş olsun kötü olmuş cnmGunaydin kizlar.. Anca kahvalti yapabildim.. Bu aralar evren ben dinlenmeyeyim diye elinden geleni yapıyorgeçen hafta Salı izinliydim kahvaltı yapıp keyif yapacaktım;eşim aradı onunla konuşurken elimle aynaya dokundum bir de ne göreyim simsiyah sonra masaya televizyon sehpasıhatta koltuklar bile.... eşim ben işteyken bacayı temizlemiş... nasıl temizlediyse hertaraf is.. mutfak tezgahına kadar aşagi katı hepten elden geçirdim....
Ve dün gece gece üçte bpmba patlaması gibi gürültüsü ile uyandık!!! Bir hafta önce Konsol ustüne aldıgımiz cam paramparçahertarafa üçmüş! Hayataımda öyle korku yaşamadim, elim ayağım çözüldü vala neyseki oğlum uyanmadı.. Tüm sabah onu temizledik eşim işe gitti neyseki ben evdeyim bugün..
hahahah gel oluyum anan[QUOTE="Thewitcher, post: 65529763, member: 987363"
YaCennetmeyvesii senin gibi bi anam olsaydı keşke
Akşam benim oburların canı tatlı istemiş
Yemekten sonra profeterol yaptim. Yeminle yarısını yediler
Yarın sabahta sıcak ekmek istiyorlar
Babanızın uşağı var dedim ama
Vicdanımı kopekler yesin
Hamur yoğurmaya gidiyorum
Offf cok gecmis olsunnGunaydin kizlar.. Anca kahvalti yapabildim.. Bu aralar evren ben dinlenmeyeyim diye elinden geleni yapıyorgeçen hafta Salı izinliydim kahvaltı yapıp keyif yapacaktım;eşim aradı onunla konuşurken elimle aynaya dokundum bir de ne göreyim simsiyah sonra masaya televizyon sehpasıhatta koltuklar bile.... eşim ben işteyken bacayı temizlemiş... nasıl temizlediyse hertaraf is.. mutfak tezgahına kadar aşagi katı hepten elden geçirdim....
Ve dün gece gece üçte bpmba patlaması gibi gürültüsü ile uyandık!!! Bir hafta önce Konsol ustüne aldıgımiz cam paramparçahertarafa üçmüş! Hayataımda öyle korku yaşamadim, elim ayağım çözüldü vala neyseki oğlum uyanmadı.. Tüm sabah onu temizledik eşim işe gitti neyseki ben evdeyim bugün..
Selâm uykucum.selam kızlarr
nasılsınız
bi an evvel ocak ayına ışınlanmak ıstıyorum oldu bitti ekim son yarısı, kasım aralık hıc gezmez ben de ocağa gün sayarım nıyeyse.
mali olarakta bi düzene giremedik ev aldıgımızdan beri,ondan da kaynaklanıyor sanırım bunaldım çok şükür bugunumuze Allah aratmasın
bakalım ocakta zam alınca ınsAllah ara ödeme planlıyorum fazla degıl ama heveslenıyorum basarabılırsem ıhtıyac kredisinin vadesını dusure dusure ılerlemek nıyetım. suan çünkü asırı yuksek kredimiz
selam canomSelâm gece kuşlari ❤
Aaa ben onu unutmusum
sagol canimAaa ben onu unutmusumdur sorayım yarın hayırlısıyla geldi mi diye
Cnm geçmiş olsun bu aradaSagolun kizlar, bizde gunduz olmadigina sukrettik; duvarda, parkede hazar var cunku..
mavimli bemim siram geçmiştir bu ay artık umarim
Ah büyüklerimizBugün kizla birlikte anneme gittim geldim trenle. Birdaha anladimki yine araba kullanmaliyim. Hem kizi kanguruda tasi, hem cantada birseyler tasi...resmen belim koptu.
Annemin evini temizledim o kizla oynarken. Annemin evi bide canak tabak filan dolu, yillarca alip kullanmadigi.
Haftaya catal kasik seti alcaktim 60€ ya. Annemde solingen markasi varmis meger paket icinde. Onu kaptim. 3 lü yuvarlak firin tepsisi alcaktim, oda varmisdaha fazla karistirmadim dolaplari yorgundum diye.
Ekim ayi gümbür gümbür.Çok sağolkaramelli Ekim beni sınıyor:)
sen biraz daha karistir annenin evini, mutfak setini tamamlarsin kesinBugün kizla birlikte anneme gittim geldim trenle. Birdaha anladimki yine araba kullanmaliyim. Hem kizi kanguruda tasi, hem cantada birseyler tasi...resmen belim koptu.
Annemin evini temizledim o kizla oynarken. Annemin evi bide canak tabak filan dolu, yillarca alip kullanmadigi.
Haftaya catal kasik seti alcaktim 60€ ya. Annemde solingen markasi varmis meger paket icinde. Onu kaptim. 3 lü yuvarlak firin tepsisi alcaktim, oda varmisdaha fazla karistirmadim dolaplari yorgundum diye.
kiz dur hele daha yeni dogum yaptinMerhaba kızlar
@kahvemsi mutluluk sen çok dikkatlisin bir şey olmayacağını düşünüyorum ama kaygılanmakta haklısın canım çok çok geçmiş olsun
karamelli_turta cım canikom 1 gram altın alabildim bu ay, kumarabaya devam bende birikim bu çok şükür
İnşallah Asminim gün be gün daha iyi oluyorum
Tebrik ederimmavimli biraz zaman geçtikten sonra online diyetisyen olayını ben de düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?