- 3 Mart 2015
- 16.101
- 34.142
- 598
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #74.561
zordur bilirim ilk zamanlar bir düzen oturtana kadar. ama zamanla oturur, borc azalir, dedigin gibi ara ödeme falan. Allah kolaylik versin, tez zamanda rahata kavusun insallah.selam kızlarr
nasılsınız
bi an evvel ocak ayına ışınlanmak ıstıyorum oldu bitti ekim son yarısı, kasım aralık hıc gezmez ben de ocağa gün sayarım nıyeyse.
mali olarakta bi düzene giremedik ev aldıgımızdan beri,ondan da kaynaklanıyor sanırım bunaldım çok şükür bugunumuze Allah aratmasın
bakalım ocakta zam alınca ınsAllah ara ödeme planlıyorum fazla degıl ama heveslenıyorum basarabılırsem ıhtıyac kredisinin vadesını dusure dusure ılerlemek nıyetım. suan çünkü asırı yuksek kredimiz
Acil durumlarda bizde bozuyoruz cnm yapacak bisey yok.Allahımm inşallah bir gün düzenli gelirim olur da bu başlığa ben de yazarım. Kazandığımla altın alıyorum sonra bir kaç ay içinde bozduruyorum... Bir gün de şuraya şu kadar biriktirdim yazayım, ben gene 3 altın bozdurdum.
kiz dur hele daha yeni dogum yaptin ☺ bak benim aklim basima anca geldi 3 senedeama akilli kadinsin vesselam simdiden planlaman iyidir iyi
Günaydın canım. Ne yapıyor süt kuzusu.Günaydın kızlar
Günaydın canım. Ne yapıyor süt kuzusu.
oy ablası ben önce vardım mesajı veriyor herhaldeAblasına alışmaya çalışıyor sanırımkuş tüyü kızım bir canafara dönüştü sürekli çığlık atıyor, bağırarak konuşuyor minnak da sürekli takipte . Bir de gece yatmak bilmez sabah kalkmaz bilmez durumda
Mrb,Allahımm inşallah bir gün düzenli gelirim olur da bu başlığa ben de yazarım. Kazandığımla altın alıyorum sonra bir kaç ay içinde bozduruyorum... Bir gün de şuraya şu kadar biriktirdim yazayım, ben gene 3 altın bozdurdum.
Hemen ekledim cnm.Karamellim benim 2 gram yok listede ama. Veto mu ettin beni.
Beni uzun zamandır eklemiyorsunHemen ekledim cnm.
Bu ara bazen gözümden kaçtı sanirim sorry
Seni dört gözle bekliyorumBeni uzun zamandır eklemiyorsun
Bu ay için bana kıyafet alışverişi yazabilirsin birikim olarakSeni dört gözle bekliyorum
evet canim Türkiyeden. online yapacagim diyeti. ben de lohusalikta aldim kiloyu sorma. yoksa ikiz dogurdum toplamda 10 kilo aldim hamilelikte. lohusalikta istahim felakettiCanım benim yıl olmuş 2020 hala bazı kvler doğum yaptığın gün "içeride bir tane daha kalmış galiba" diyerek minnoş minnoş gülüp, gülerken düşündürebiliyor
Gerçeği bir yana artık o kadar zor kilo veriyorum kimavimli cim emziren anne diyetiyle başlama nitetindeyim, senin diyetisyen Türk mü bu arada?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?