zordur bilirim ilk zamanlar bir düzen oturtana kadar. ama zamanla oturur, borc azalir, dedigin gibi ara ödeme falan. Allah kolaylik versin, tez zamanda rahata kavusun insallah.

Acil durumlarda bizde bozuyoruz cnm yapacak bisey yok.
Kasımda kasko trf var 2 gr bozacagım gibi gözüküyor.
Cümkü kkya yüklenmek istemiyorm cok fazla.

kiz dur hele daha yeni dogum yaptin ☺ bak benim aklim basima anca geldi 3 senede ama akilli kadinsin vesselam simdiden planlaman iyidir iyi

Canım benim yıl olmuş 2020 hala bazı kvler doğum yaptığın gün "içeride bir tane daha kalmış galiba" diyerek minnoş minnoş gülüp, gülerken düşündürebiliyor

Gerçeği bir yana artık o kadar zor kilo veriyorum ki mavimli cim emziren anne diyetiyle başlama nitetindeyim, senin diyetisyen Türk mü bu arada?

Son düzenleme:
Günaydın canım. Ne yapıyor süt kuzusu.

Ablasına alışmaya çalışıyor sanırım kuş tüyü kızım bir canafara dönüştü sürekli çığlık atıyor, bağırarak konuşuyor minnak da sürekli takipte . Bir de gece yatmak bilmez sabah kalkmaz bilmez durumda

oy ablası ben önce vardım mesajı veriyor herhalde

Mrb,
Acil durum için bir miktar ayirabilirsin.
Her ay yarim veya 1 gram ile başlarsın, biriktikce alışkanlık oluyor.

evet canim Türkiyeden. online yapacagim diyeti. ben de lohusalikta aldim kiloyu sorma. yoksa ikiz dogurdum toplamda 10 kilo aldim hamilelikte. lohusalikta istahim felaketti o zaman aldim veremedim bir daha.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…