Mrb,
Acil durum için bir miktar ayirabilirsin.
Her ay yarim veya 1 gram ile başlarsın, biriktikce alışkanlık oluyor.
Gram altın da 500e dayandı arkadaş... Eskiden 200lerdeydi alımı kolaydı. İşin tuhafı ben tam altını aldığımda- ki 4-5 ay oluyor diye hatırlıyorum, 2000 di şimdi 3200. Hep artacak mı düşüş görecek mi onu da kestiremiyorum.

Merhaba hanımlar :)
Ben de 2 gün önce artık azda olsa biriktirip altın yapmaya karar verdim. Ben şuan üni son sınıf öğrencisiyim henüz çalışmıyorum. 1 yıl +3 aydır evliyim. Oturduğumuz evin içini baştan aşağı tadilat yaptırdık, düğündu,esyalardi derken her şeyi sıfırdan eşim yaptığı için evlendikten sonra bana takılan bilezik ve altınların hepsini mecbur bozdurduk bu 1 yıl içerisinde.
Çok yapamam ama her ay 1 gramlık para biriktirebilirim diye düşünüyorum. 2 ayda da 1 çeyrek almış olurum yani. Bir yerden başlamak lazım.
Hala borç ödüyoruz ama büyük bir çoğunluğu bitti. 2 ay sonra daha rahat olacağız gibi duruyor. Bakalım ben de minik minik biriktirmeye başlıyorum inşallah :)

Hoşgeldiniz

K kahvemsi mutluluk bugün arkadaşla çocukları dışarı çıkardık cocuklar waffle yedi bizde sebo
Beğendim valla ne yalan soylıyım hem yiyordum hemde Ben bunu yaparım dedim
Afiyet olsun kuzum.
En sevdiğim tatlı sebo.
Uzun zamandır yemiyorum yarın kendime ismarlayayim

Günaydın kızlar.
Kış gelmiş dedim bu sabah. Hava rüzgarlı ve soğuk. Eşim kışlık izine çıktı, ufaklığı bırakıp rahatça kursuma gidebilirim. Okulun açılacağı yok gibi duruyor. Yeter ki açılanlar kapanmasın da buna şükür. Büyük kızım gidemediği günlerdeki açığı büyük ölçüde kapattı şükür. Denemelerde puanları eski seviyeye geldi. Sırada arttırması var tabii. Bu sene yazık oldu gençlere. Güzelim üniversiteleri kazanıp gidememek heveslerini içlerinde bıraktı,yazık. Bakalım seneye ne olacak. Hayırlısı diyoruz artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…