asivemai benimkiler de ayni. ben olmayinca oldukca sakinler ben olunca canavara bagliyorlar
A Asmin75 cocuklari kitaya ben götürürsem yolda yapmadiklarini birakmiyorlar mahvoluyorum. bunlar böyle belli bir yasa kadar sabir.
aynen öyle canım

aslında nasıl davranmaları gerektiğini biliyorlar ama ne yaparlarsa anneye yapıyorlar işte kuzum bize de sabırlı olmak kalıyor ne yazıkki

turtişimm evet stresliyim farkettiğin gibi
cok sükür evin cogu ıhtıyacını hallettık ama canım ertelemedık yani aklımızdan cıktılar en azından insAllah yeni yılda daha rahat ederiz amin canım benım guzel dileklerin için.
zordur bilirim ilk zamanlar bir düzen oturtana kadar. ama zamanla oturur, borc azalir, dedigin gibi ara ödeme falan. Allah kolaylik versin, tez zamanda rahata kavusun insallah.
amin canım cok tesekkurler ınsAllah bi an evvel azalır bizimki de ayy kızlar baslarda ne stres yapmıstım derim

aslında nasıl davranmaları gerektiğini biliyorlar ama ne yaparlarsa anneye yapıyorlar işte kuzum bize de sabırlı olmak kalıyor ne yazıkki
bugün disarda süperdi ya elimi tutup yürüdü, bir kere bile kucak istemedi. Insallah böyle devam eder

canim burda yaslilar icin tavsiye ediyorlar, ama hic ilgilenmedim bu konuyla.
Bizim üc haftamiz kaldi, yavasdan ivir zivirlari atiyoruz.
Sonuc okarak bir münübüs tasinmamiz icin yeterli olacak diye düsünüyorum.

Aşıları aile hekimleri risk derecesine göre onceliklendirecek kişileri reçete yazacak.
Reçete eczaneye götürülecek, asi depodan temin edilecek ve ASM lerde vurulacak

kizlar burda asinin bu kis bile cika bilecegime dahil haberler cikiyor. 2021 ortasina kadar herkese yetirince asi üretilmis olacak diyorlar.
Gecen bahsetdiyim su türk doktor ciftin deneme sonuclari cok iyi görünüyormus.
Hadi hayirlisi.
Burda bir marketde cocuklar icin oyun mutfak satiyorlar, ondan yarin alcam kizima, yeni evde oynasin kuzum. Arkadaslara gitdigimizde onlarda oynuyordu hep, bizim yerimiz yok diye alamamistik. Artik kizimda odasinda yemekler pisircek
Yarin eysa ayirmaya devam, bir kac siparis etmem gereken eysalar var.
Haftaya Stuttgarta gidip laptopla telefonu verecegim sirkete. Karnemide aldim mi tamamdir. Bi sene sonu kagitlari mi almak kaliyor.

altinin düstügü nerde görülmüs

artik istemez kucak. ancak cok yorulunca. simdi gelsin pesinden kovalamacalar
gecen agladı, bagırdı, kendini yere attı yinede dişarda kucagıma alıp taşımadım, agladı bagırdı diyede pazar gezimizden vaz geçip yine eve götürdüm. Onun etkisidir diye düşünüyorum.
Artık daha disziplinli olmakta çok kararlıyız, yoksa cidden ailece hiç biryere gidemiyecegiz şimarıklıgı yüzünden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…