- 5 Nisan 2013
- 6.111
- 6.139
- 248
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #74.601
aslında nasıl davranmaları gerektiğini biliyorlar ama ne yaparlarsa anneye yapıyorlar işte kuzum bize de sabırlı olmak kalıyor ne yazıkkiya ben mi yetistiremiyorum diye kendimi sorguluyorum kendi mi.
Esim sabah yanlizdi kizla. Giki cikmamis, kahvaltisinida rahat yedirmis. Ben kapidan girdigim gibi simarmaya basladi.
Artik bugün basladim. Bagirarak birsey istediginde hayir, sesiz söyle kulaklarim agriyor dedim. Kucak diye agladi ben yemek yaparken, almadim sadece basini oksadim, yemek yapim sonra alcam dedim sürekli.
Cidden artik laf dinlemeli, yoksa biz ailece cidden biryere gidemiyecegiz.
turtişimm evet stresliyim farkettiğin gibiSelâm uykucum.
Iyiyiz aynı biraktiğin gibi
Sen nasilsin, biraz sıkıntılı gördüm sanki.
Herşey olur ,şu akar yolunu bulur takma fazla kafana ama insan istemese de unutamiyor varolanborcu en iyi ben anliyorum ki özellikle bir yıl önceki halimsin.
Borcu azaltma planini da sevdim umarim çarçabuk azalir biter
amin canım cok tesekkurler ınsAllah bi an evvel azalır bizimki de ayy kızlar baslarda ne stres yapmıstım derimzordur bilirim ilk zamanlar bir düzen oturtana kadar. ama zamanla oturur, borc azalir, dedigin gibi ara ödeme falan. Allah kolaylik versin, tez zamanda rahata kavusun insallah.
bugün disarda süperdi yaaslında nasıl davranmaları gerektiğini biliyorlar ama ne yaparlarsa anneye yapıyorlar işte kuzum bize de sabırlı olmak kalıyor ne yazıkki
canim burda yaslilar icin tavsiye ediyorlar, ama hic ilgilenmedim bu konuyla.Selâm kızlar,
Ne var ne yok herkes bu aralar biraz yoğun.
Benim beklediğim aşıdan haber çıkar mi acaba zatürre aşısı.
Ulaşabilmek zormuş çevrenizde duyduğunuz birşeyler varmi kızlar grip ve zatürre aşısı için.
Maşallah maşallahbugün disarda süperdi yaelimi tutup yürüdü, bir kere bile kucak istemedi. Insallah böyle devam eder
Aşıları aile hekimleri risk derecesine göre onceliklendirecek kişileri reçete yazacak.Selâm kızlar,
Ne var ne yok herkes bu aralar biraz yoğun.
Benim beklediğim aşıdan haber çıkar mi acaba zatürre aşısı.
Ulaşabilmek zormuş çevrenizde duyduğunuz birşeyler varmi kızlar grip ve zatürre aşısı için.
altinin düstügü nerde görülmüsGram altın da 500e dayandı arkadaş... Eskiden 200lerdeydi alımı kolaydı. İşin tuhafı ben tam altını aldığımda- ki 4-5 ay oluyor diye hatırlıyorum, 2000 di şimdi 3200. Hep artacak mı düşüş görecek mi onu da kestiremiyorum
senin rejim noldu bakimmmSelam,
arkadaşlarla çin lokantasına yemege gittik. Muhtesem bir büfe kurmuşlar. Okadar çok yedikki, birdaha bizi içeriye almazlar kesin
artik istemez kucak. ancak cok yorulunca. simdi gelsin pesinden kovalamacalarbugün disarda süperdi yaelimi tutup yürüdü, bir kere bile kucak istemedi. Insallah böyle devam eder
Cnm bu dediğin grip aşısı için mi zatürre aşısı için mi?Aşıları aile hekimleri risk derecesine göre onceliklendirecek kişileri reçete yazacak.
Reçete eczaneye götürülecek, asi depodan temin edilecek ve ASM lerde vurulacak
Grip aşısı için böyle olduğuna eminim, sanırım zature de aynı şekilde olacakCnm bu dediğin grip aşısı için mi zatürre aşısı için mi?
Siramizi beklersek gelmeme ihtimali çok yüksek o zaman. Temin edebilirsem yaptıracağım ben.Grip aşısı için böyle olduğuna eminim, sanırım zature de aynı şekilde olacak
gecen agladı, bagırdı, kendini yere attı yinede dişarda kucagıma alıp taşımadım, agladı bagırdı diyede pazar gezimizden vaz geçip yine eve götürdüm. Onun etkisidir diye düşünüyorum.artik istemez kucak. ancak cok yorulunca. simdi gelsin pesinden kovalamacalar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?