altinin düstügü nerde görülmüs
Aynen de benim gibi küçük minicik yatırımlar için şöyle oluyor, atıyorum çeyrek altında haftalık 30 lira gibi bir düşüş olsa bile, tüh keşke bu hafta alsaydım gibi Ama doğru diyorsunuz genel seyrine bakılırsa (ufak tefek düşmeler olsa da sonra gene yükselişe geçiyor) altın hep yükselişte.

Güle güle kullansınnn
Kendi kendine oynayacagını düsünmen ne kadr masumane
Biz günde 75 kere oymayan caylar iciyoruz

bugün disarda süperdi ya elimi tutup yürüdü, bir kere bile kucak istemedi. Insallah böyle devam eder
oyy maşallah prensese inşallah canım ama disiplinli olma yolunda kesinlikle kararlı ol.Bu arada prenseste hediyesini güzel günlerde kullansın

Selam kızlar
Kaç gündür yorgunluk var üzerimde dinlenemeden uyanıyorum sabahları. Mevsimden sanırım
Aksama pizza istedi civcivler
Menü belli olunca işler kolaylasiyor

Okulda 2 öğretmenimizde pozitif çıktı
Sanırım artmaya deva edecek ülke çapında.
2000i geçti hasta sayısı
Hakkimizda hayirlisi

oyy maşallah prensese inşallah canım ama disiplinli olma yolunda kesinlikle kararlı ol.Bu arada prenseste hediyesini güzel günlerde kullansın
sabah alusverisde oyuncak aldim ona, kahvaltidan önce iynamaya basladi, sonra dedim kahvaltini yap sonra devam et oynamaya. Oyuncagin bir parcasinida eline verdim, kahvalti yaparken bunu tuta bilirsin diye. Yirtdi kendini hepsini istiyorum diye, yemekde yemek istemedi. Aldim hepsini elinden dahada ilgilenmedim. 5 dk sonrasustu yemek yedi.
Olacak kesin kararliyim

biz günlük 6-7000 deyiz yine. Bir zamanlar 300lerdeydik.

kesinlikle canım devam et çünkü biz anneleri çok güzel kullanmayı biliyorlar ama sen dik durarak kararlı olmaya devam edersen bir zaman sonra bu huyundan vazgeçecektir

Benim sözde arkadaşım eczacı 5 tane ayırmış o da ailesi için.
Rlca ettim bakalım ne olacak
Zatürre aşısı mi ayırmış?
Benim arkadaşim da bir tane geliyor bize dedi o bir geldiğinde bana ayiracak rica ettim de.

Asm'ye geçen uğramıştım bu aşıları sormak için zatürre aşısına ulaşmak çok zor ama bulup da gelirsen yaparim demişti.

Eczaci arkadaşım grip aşısında henüz hiçbir haber gelmedi diyor ki ekim-16 ayi bitiyor
Of of.
Gidişat fena.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…