- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #74.621
sen böyle uykusuz nasıl dayanıyorsun hiç anlamıyorumgünaydin kizlar
yapamıyorum canım, bizim ev kümest kadar, saklayacak yer yok burda cano
Aynen de benim gibi küçük minicik yatırımlar için şöyle oluyor, atıyorum çeyrek altında haftalık 30 lira gibi bir düşüş olsa bile, tüh keşke bu hafta alsaydım gibialtinin düstügü nerde görülmüs
Güle güle kullansınnnkizlar burda asinin bu kis bile cika bilecegime dahil haberler cikiyor. 2021 ortasina kadar herkese yetirince asi üretilmis olacak diyorlar.
Gecen bahsetdiyim su türk doktor ciftin deneme sonuclari cok iyi görünüyormus.
Hadi hayirlisi.
Burda bir marketde cocuklar icin oyun mutfak satiyorlar, ondan yarin alcam kizima, yeni evde oynasin kuzum. Arkadaslara gitdigimizde onlarda oynuyordu hep, bizim yerimiz yok diye alamamistik. Artik kizimda odasinda yemekler pisircek
Yarin eysa ayirmaya devam, bir kac siparis etmem gereken eysalar var.
Haftaya Stuttgarta gidip laptopla telefonu verecegim sirkete. Karnemide aldim mi tamamdir. Bi sene sonu kagitlari mi almak kaliyor.
uyuyorum da bir acayipsen böyle uykusuz nasıl dayanıyorsun hiç anlamıyorum
safligima ver bacimGüle güle kullansınnn
Kendi kendine oynayacagını düsünmen ne kadr masumane
Biz günde 75 kere oymayan caylar iciyoruz
Est:)safligima ver bacim
Benim sözde arkadaşım eczacı 5 tane ayırmış o da ailesi için.Siramizi beklersek gelmeme ihtimali çok yüksek o zaman. Temin edebilirsem yaptıracağım ben.
oyy maşallah prensese inşallah canım ama disiplinli olma yolunda kesinlikle kararlı ol.Bu arada prenseste hediyesini güzel günlerde kullansınbugün disarda süperdi yaelimi tutup yürüdü, bir kere bile kucak istemedi. Insallah böyle devam eder
sabah alusverisde oyuncak aldim ona, kahvaltidan önce iynamaya basladi, sonra dedim kahvaltini yap sonra devam et oynamaya. Oyuncagin bir parcasinida eline verdim, kahvalti yaparken bunu tuta bilirsin diye. Yirtdi kendini hepsini istiyorum diye, yemekde yemek istemedi. Aldim hepsini elinden dahada ilgilenmedim. 5 dk sonrasustu yemek yedi.oyy maşallah prensese inşallah canım ama disiplinli olma yolunda kesinlikle kararlı ol.Bu arada prenseste hediyesini güzel günlerde kullansın
biz günlük 6-7000 deyiz yine. Bir zamanlar 300lerdeydik.Selam kızlar
Kaç gündür yorgunluk var üzerimde dinlenemeden uyanıyorum sabahları. Mevsimden sanırım
Aksama pizza istedi civcivler
Menü belli olunca işler kolaylasiyor
Okulda 2 öğretmenimizde pozitif çıktı
Sanırım artmaya deva edecek ülke çapında.
2000i geçti hasta sayısı
Hakkimizda hayirlisi
kesinlikle canım devam et çünkü biz anneleri çok güzel kullanmayı biliyorlar ama sen dik durarak kararlı olmaya devam edersen bir zaman sonra bu huyundan vazgeçecektirsabah alusverisde oyuncak aldim ona, kahvaltidan önce iynamaya basladi, sonra dedim kahvaltini yap sonra devam et oynamaya. Oyuncagin bir parcasinida eline verdim, kahvalti yaparken bunu tuta bilirsin diye. Yirtdi kendini hepsini istiyorum diye, yemekde yemek istemedi. Aldim hepsini elinden dahada ilgilenmedim. 5 dk sonrasustu yemek yedi.
Olacak kesin kararliyim
insallah canimkesinlikle canım devam et çünkü biz anneleri çok güzel kullanmayı biliyorlar ama sen dik durarak kararlı olmaya devam edersen bir zaman sonra bu huyundan vazgeçecektir
Iyi niyetli bugün 4 hayali kahve ictiEst:)
İyi niyet diyelim:)
Zatürre aşısı mi ayırmış?Benim sözde arkadaşım eczacı 5 tane ayırmış o da ailesi için.
Rlca ettim bakalım ne olacak
Of of.Selam kızlar
Kaç gündür yorgunluk var üzerimde dinlenemeden uyanıyorum sabahları. Mevsimden sanırım
Aksama pizza istedi civcivler
Menü belli olunca işler kolaylasiyor
Okulda 2 öğretmenimizde pozitif çıktı
Sanırım artmaya deva edecek ülke çapında.
2000i geçti hasta sayısı
Hakkimizda hayirlisi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?