- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #74.641
asmincim kızın kac aylık bizim oglusta 15 aylık ayy oglum bu yasta ergenlıge gırdı resmen öldürüyo biziEvet 2 yas sendromu savasindan canli haber veriyorum. Ayaktayim yikilmadimdedigimi yapmadiginda sundugum tehtiti uyguluyorum. Oyuncak gidiyor, tv kapaniliyor. Biraz bi düzelme var sanki. Kabulleniyor cezaya, bas bas bagirmiyor. Bazende dedigimi yapiyor su anda benle barismak icin beni oksuyor öpüyor naz yapiyorum biraz daha
Hayatima hosgeldin canimasmincim kızın kac aylık bizim oglusta 15 aylık ayy oglum bu yasta ergenlıge gırdı resmen öldürüyo bizi2 yas sendromu diye tarıf ettıkleri seyleri yasıyoruz her seyi atmalar, cıglık cıglıga aglama vurma atlama kırma. hırçın bi cocuk degıl aksine cok canayakın nıye boyle yapıyor anlamıyorum devamlı boyle degıl ama sık sık yapıyor
kararlı tutumunu kutluyorum canım ay bizimki daha konusamıyor tam erkenden basladı aslında söyledıgı kelime cok ama konusamadıgı halde ıı ııı götürüyor her dedıgını yaptırıyor gorsenHayatima hosgeldin canim
28 aylik ve inanki daha 2 ay lnce cocugun giki cikmazdi. Herkes nekadar sakin derdi.
Ben bu haftasonundan beri esimle birlikte sinirlarimizi cok ciddi koruyoruz ve gercekten etkili oldugunu görüyorum.
Bunu sunu yapardan oyuncagini alirim diyorum ve uyguluyorum. Gecen disarda herzamanki gibi yine benim kucagimi istedi, ama inanki yoruldugundan degil, huy etmis ilaki ben tasiyacagim, arabasinada binmiyor, babasida tasimiyacak. Artik kollarim agriyor. Bukezde hayir yürüyeceksin dedim. Kendini yere atti nasil bagiriyor bi görsen, sanki cocugu dövüyoruz. Dedim madem agliyorsun eve döncez. Daha fazla bagirdi. Inat ettim almadim kucagima. Bi 500 m o sekil eve geldik. Evdede bi 15 dk filan ilgilenmedim o geldi sürekli ben orali olmadim. Sonra kucagima aldim, neden tasimadigimi birdaha anlatdim.
Dün disardaydik ona ayakabi almak icin. Uslu uslu elimi tutup yürüdü, birkez kucak istemedi.
Anladimki bunlar cidden anneye yapiyor bunlari. Onun icin bizim daha sert durmamiz gerekiyor.
Grip aşısı canım.Zatürre aşısı mi ayırmış?
Benim arkadaşim da bir tane geliyor bize dedi o bir geldiğinde bana ayiracak rica ettim de.
Asm'ye geçen uğramıştım bu aşıları sormak için zatürre aşısına ulaşmak çok zor ama bulup da gelirsen yaparim demişti.
Eczaci arkadaşım grip aşısında henüz hiçbir haber gelmedi diyor ki ekim-16 ayi bitiyor
Of of.
Gidişat fena.
her sey yolunda mi kahvemsim döndünüzmü ofiseGrip aşısı canım.
Zature elimizde yok dedi
Canım iktidar mücadelesi gerçekten minnoştaki, o durumda geri adım atmamak gerçekten önemli, iyi gidiyorsun. Ancak Uzmanlar ceza, tehdit vb şeyleri uygulamayın diyorlar ama sen ne dersin bilemedim. İşine karışmak istemem ama okuduğum kitaplarda cezanın da ödülün de çocuk üzerinde olumsuz etkileri olduğunu gördümEvet 2 yas sendromu savasindan canli haber veriyorum. Ayaktayim yikilmadimdedigimi yapmadiginda sundugum tehtiti uyguluyorum. Oyuncak gidiyor, tv kapaniliyor. Biraz bi düzelme var sanki. Kabulleniyor cezaya, bas bas bagirmiyor. Bazende dedigimi yapiyor su anda benle barismak icin beni oksuyor öpüyor naz yapiyorum biraz daha
Canım yönetim kadrosu olarak ofisten çalışıyoruz, ekipler evden devam.her sey yolunda mi kahvemsim döndünüzmü ofise
iste o sarilmalarla kandiriyorlar bizi hepkararlı tutumunu kutluyorum canım ay bizimki daha konusamıyor tam erkenden basladı aslında söyledıgı kelime cok ama konusamadıgı halde ıı ııı götürüyor her dedıgını yaptırıyor gorsen
bide süt iznimde bitti 17.30da çıkıyorum annem bakıyor geldıgımde kadıncagız o kadar yorulmus oluyor ki, her yeri mor atlaya zıplaya bir dk durmuyor,
bide bıse yapınca baktı bi yerım acıdı kızdım falan gelıyo bi sarılıyo öpüyor şaşkın ördek
sevgileri her seye deger
burda ana caddelerde maske zorunlulugu geldi.biz günlük 6-7000 deyiz yine. Bir zamanlar 300lerdeydik.
kesinlikle öyledir, ama cidden baska yolunuda bulamiyorum.Canım iktidar mücadelesi gerçekten minnoştaki, o durumda geri adım atmamak gerçekten önemli, iyi gidiyorsun. Ancak Uzmanlar ceza, tehdit vb şeyleri uygulamayın diyorlar ama sen ne dersin bilemedim. İşine karışmak istemem ama okuduğum kitaplarda cezanın da ödülün de çocuk üzerinde olumsuz etkileri olduğunu gördüm
burdada merkezde, tasinacagimiz sehir kücük ama münihden cok fazla yeni hasta sayisi varburda ana caddelerde maske zorunlulugu geldi.
off off bende de tehdit var bana da iyi bir tavsiye gerek.kesinlikle öyledir, ama cidden baska yolunuda bulamiyorum.
Iyilikle anlattim, sesimi yüksektdim tinlamiyordu. Ama yeni fikirlere inanki acigim. Var mi bir tavsiyen canim?
Çok güzel yazmışsın. Beni ödülle cezalandırma kitabını okumustum. Teoride tamam bu diyoruz ama hayata geçiremiyoruz tam olarak.Canım iktidar mücadelesi gerçekten minnoştaki, o durumda geri adım atmamak gerçekten önemli, iyi gidiyorsun. Ancak Uzmanlar ceza, tehdit vb şeyleri uygulamayın diyorlar ama sen ne dersin bilemedim. İşine karışmak istemem ama okuduğum kitaplarda cezanın da ödülün de çocuk üzerinde olumsuz etkileri olduğunu gördüm
Bizde de maske zorunluulgu var ama nasıl takılması gerektiğini bilmeyen insanlara dolu bir toplumuz maalesefburda ana caddelerde maske zorunlulugu geldi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?