Evet 2 yas sendromu savasindan canli haber veriyorum. Ayaktayim yikilmadim dedigimi yapmadiginda sundugum tehtiti uyguluyorum. Oyuncak gidiyor, tv kapaniliyor. Biraz bi düzelme var sanki. Kabulleniyor cezaya, bas bas bagirmiyor. Bazende dedigimi yapiyor su anda benle barismak icin beni oksuyor öpüyor naz yapiyorum biraz daha

asmincim kızın kac aylık bizim oglusta 15 aylık ayy oglum bu yasta ergenlıge gırdı resmen öldürüyo bizi 2 yas sendromu diye tarıf ettıkleri seyleri yasıyoruz her seyi atmalar, cıglık cıglıga aglama vurma atlama kırma. hırçın bi cocuk degıl aksine cok canayakın nıye boyle yapıyor anlamıyorum devamlı boyle degıl ama sık sık yapıyor

Hayatima hosgeldin canim

28 aylik ve inanki daha 2 ay lnce cocugun giki cikmazdi. Herkes nekadar sakin derdi.
Ben bu haftasonundan beri esimle birlikte sinirlarimizi cok ciddi koruyoruz ve gercekten etkili oldugunu görüyorum.
Bunu sunu yapardan oyuncagini alirim diyorum ve uyguluyorum. Gecen disarda herzamanki gibi yine benim kucagimi istedi, ama inanki yoruldugundan degil, huy etmis ilaki ben tasiyacagim, arabasinada binmiyor, babasida tasimiyacak. Artik kollarim agriyor. Bukezde hayir yürüyeceksin dedim. Kendini yere atti nasil bagiriyor bi görsen, sanki cocugu dövüyoruz. Dedim madem agliyorsun eve döncez. Daha fazla bagirdi. Inat ettim almadim kucagima. Bi 500 m o sekil eve geldik. Evdede bi 15 dk filan ilgilenmedim o geldi sürekli ben orali olmadim. Sonra kucagima aldim, neden tasimadigimi birdaha anlatdim.
Dün disardaydik ona ayakabi almak icin. Uslu uslu elimi tutup yürüdü, birkez kucak istemedi.
Anladimki bunlar cidden anneye yapiyor bunlari. Onun icin bizim daha sert durmamiz gerekiyor.

kararlı tutumunu kutluyorum canım ay bizimki daha konusamıyor tam erkenden basladı aslında söyledıgı kelime cok ama konusamadıgı halde ıı ııı götürüyor her dedıgını yaptırıyor gorsen
bide süt iznimde bitti 17.30da çıkıyorum annem bakıyor geldıgımde kadıncagız o kadar yorulmus oluyor ki, her yeri mor atlaya zıplaya bir dk durmuyor,
bide bıse yapınca baktı bi yerım acıdı kızdım falan gelıyo bi sarılıyo öpüyor şaşkın ördek
sevgileri her seye deger

Grip aşısı canım.
Zature elimizde yok dedi

Canım iktidar mücadelesi gerçekten minnoştaki, o durumda geri adım atmamak gerçekten önemli, iyi gidiyorsun. Ancak Uzmanlar ceza, tehdit vb şeyleri uygulamayın diyorlar ama sen ne dersin bilemedim. İşine karışmak istemem ama okuduğum kitaplarda cezanın da ödülün de çocuk üzerinde olumsuz etkileri olduğunu gördüm

her sey yolunda mi kahvemsim döndünüzmü ofise
Canım yönetim kadrosu olarak ofisten çalışıyoruz, ekipler evden devam.
Bu hafta vergi haftası olduğu icin ben mecburen yarım gün dönüşümlü çağırdım ekibimi.
Yarın son kişi gelecek. Aybasına kadar evdeler sonra haftalık dönüşüm olacak

iste o sarilmalarla kandiriyorlar bizi hep
15 aylik daha cok kücük lizmak icin ya
Benimki baya baya anliyor artik, bilincli yapiyor.

kesinlikle öyledir, ama cidden baska yolunuda bulamiyorum.
Iyilikle anlattim, sesimi yüksektdim tinlamiyordu. Ama yeni fikirlere inanki acigim. Var mi bir tavsiyen canim?

Çok güzel yazmışsın. Beni ödülle cezalandırma kitabını okumustum. Teoride tamam bu diyoruz ama hayata geçiremiyoruz tam olarak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…