gecmıs olsun turtişim insAllah ablanda da yoktur varsa da kolay atlatır umarım
kolunu yorma sen de canım

Ben kizil çok severim
Ama bakımı zor, bir kere boyattım
Evde beyaz havlum kalmadı hepsinde boya lekesi attım mecbur.
Dibim çıktı boya hala akiyordu.
Ve makyaj yapmayınca hep hasta gibi gorunuyordum

Ben uyuturken vermiyorm ama tabi anneanne babanneye kolay geliyor ver emzik sussun
Hadi ins sende ise yararssa ben de denerim

Cok gecmis olsunnn
İns yoktır bisey

Çoğunluğu da Allah'ın verdiği aklı kullanmamaktan witch. Bu kadar gerçeklikle dolu ülkede hayal alemi düşünceleriyle yaşamaya çalışıyor insanlar.
Aman bilemedim de üzülüyorum ponçik kalbim dayanmiyor
Bi süre böyle gider sonra yine aynı kısır döngü.
Geçmiş olsun canımım inşallah çıkmaz onda bisey. Hepimiz bunaldık gerçektende. Ozellikkec çocuklar için üzülüyorum.

Sizin birikim yapmak için tüm şartlarınız hazır.
Altın bence para olan her zaman alınır, altın uzun vadeli yatırım aracıdır çünkü. Ytd.

canım benım içini ferah tut Allahın ıznıyle gececk bu gunler turtişim

insallah negativ cikar canim

Selam kızlarr
Sanki aylardır yazmamışım buraya öyle uzak kaldım okuyamadım bile...haftasonu çok harcamalı geçti kışlık alışveriş yaptık çocuklara oğluma ve birde arkadaşın oğluna hediye ayakkabı, eşimle bana birer kot aldık onları eşim ödedi 600 civarı o harcadı bende diğer eksiklerini aldım 650 verdim
kardeşim için sandalye aldım 250 100 de Kitap parası 60 civarı a101 den çay ve çocuklara diz masası aldım
Sonuç olarak haftasonu maaştan iptal ettiğim bese gereken miktar yatırmak dışında pek birşey yapamadım...
Nerde kaldı birikim nerde kaldı altın
Buarada arabayı takasla değişerek model yükselttik 35 bin ay sonunda ödememiz olacakbirikimden çekeceğiz şimdilik ama satarken kar etme hedefimiz böyle böyle birikimi arttırabilirsek evi daha rahat alırız inşallah
işler çok yoğun giden personelden telefonla sürekli bilgi alıyorum ama kafamı kaşıyacak vakit kalmıyor çocuklara aldığım kışlıkları yerleştirdim dolaplarına ve daha nelerin eksik olduğunu görüncede şok yaşadım hergün kreşe gitmeleri ve benm akşamdan akşama çamaşır yıkama sıklığım kuruması ve ütülenip dolaplarına yerleşmesi düşünülürse aldıklarım yetersiz olacak gibi çünkü yetişemiyorum hiçbir işebir posta daha alışveriş yapmam gerekecek sanırım bu sefer karttan çekeceğim

Canım neler atlattık biz unutma
Geçecek gönlünü ferah tut
Iyi düşün iyi olsun

Aldıklarınızı güle güle kullanin bu sonbahar bol harcamalı geçiyor hepimizi icin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…