- 1 Ekim 2013
- 8.467
- 20.519
- 548
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #74.681
gecmıs olsun turtişim insAllah ablanda da yoktur varsa da kolay atlatır umarımSelâm kızlar.
Ablam ev karantinasinda girdi çalışma arkadaşı pozitif çıkmıştest yaptirmaya gidecek.
Off çok içim sıkılıyor bu aralar.
Ne olur bitsin artik şu virüs.
Ruhum daraliyor.
Benim beklediğim aşıdan bugün haber geldi aldim,sabah yaptırdım resmen tetanozdan beter nasil ağrı yaptı kolum kalkmıyor.
Ben kizil çok severimkızlar size birşey danışmak istiyorum. Şimdi ben buğday tenliyim ve kendime bi bakım yapmak istiyorum. Nasip olursa cumartesi günü saçımı ombre yapmayı düşünüyorum şarap kızılı olarak düşünüyorum ama sizce nasıl olur
Ben uyuturken vermiyorm ama tabi anneanne babanneye kolay geliyor ver emzik sussuncanim o inatlasma bizdede oldu o yaslarda. Su an 28 aylik, ama iki üc aydir cidden zorluyor bizi.
Kizimin ön disleri hafif öne gidiyor malesef emzikden dolayi. Eskiden benimkide uyaninca emzigi veriyordu, sadece uykuya dalmak icin kullanirdik. Arka dislerin zorlamasiyla emzigi 2 ay gibi bir süre devamli istedi. Pazartesinden beri onuda yine azalttim sadece uyukuya dalmasi icin veriyorum uyudugunda agzindan aliyorum. Arada istedigi oluyor ama dikatini dagitinca unutuyor yine.
Simdiki aklim olsa senin doktorun dedigi gibi o yaslarda biraktitirdim, sanki ozamanlar daha kolay olurdu. Ben bir süre böyle devam edip, emzigin ucunu kesipte verecegim. Umarim kendiliginden birakir ozaman.
Cok gecmis olsunnnSelâm kızlar.
Ablam ev karantinasinda girdi çalışma arkadaşı pozitif çıkmıştest yaptirmaya gidecek.
Ruhum daraliyor.
Benim beklediğim aşıdan bugün haber geldi aldim,sabah yaptırdım resmen tetanozdan beter nasil ağrı yaptı kolum kalkmıyor.
Aman bilemedim de üzülüyorum ponçik kalbim dayanmiyorÇoğunluğu da Allah'ın verdiği aklı kullanmamaktan witch. Bu kadar gerçeklikle dolu ülkede hayal alemi düşünceleriyle yaşamaya çalışıyor insanlar.
Bi süre böyle gider sonra yine aynı kısır döngü.Cennetmeyvesii
canim eniste sanki iyi gidiyor?
komsu topikde lelli hamuru buzluga koyuyor
K kahvemsi mutluluk
burdada insanlar farkli degil artik. Virusun varligina alistilar, korkmuyorlar eskisi gibi. Ilaki ölüm sayilari yükselcek ki korksunlar
Geçmiş olsun canımım inşallah çıkmaz onda bisey. Hepimiz bunaldık gerçektende. Ozellikkec çocuklar için üzülüyorum.Selâm kızlar.
Ruhum daraliyor.
Sizin birikim yapmak için tüm şartlarınız hazır.Arkadaşlar selamlar hepinize sizlere bir şey danışmak istiyorum. ben yatırım yapma konusunda cok cekingnm ve evde kasa bende . Bu ay altın alsam diyorum cevremde bu konuları konuscgm da kimse yok kısa vadeli bozmayacağım onu da belirteyim sizce alınır mi?
canım benım içini ferah tut Allahın ıznıyle gececk bu gunler turtişimGünaydın kızlar.
Hepinize iyi dilekleriniz için teşekkür ederim.
Sabirla sonucu bekliyoruz umarim negatif çıkar.
Çok sıkılıyor için çok bu aralar zaten kafami da toparlayamıyorum.
Rabbim tüm hastalara şifalar versin inş.
insallah negativ cikar canimSelâm kızlar.
Ruhum daraliyor.
Canım neler atlattık biz unutmaGünaydın kızlar.
Hepinize iyi dilekleriniz için teşekkür ederim.
Sabirla sonucu bekliyoruz umarim negatif çıkar.
Çok sıkılıyor için çok bu aralar zaten kafami da toparlayamıyorum.
Rabbim tüm hastalara şifalar versin inş.
Aldıklarınızı güle güle kullanin bu sonbahar bol harcamalı geçiyor hepimizi icinSelam kızlarr
Sanki aylardır yazmamışım buraya öyle uzak kaldım okuyamadım bile...haftasonu çok harcamalı geçti kışlık alışveriş yaptık çocuklara oğluma ve birde arkadaşın oğluna hediye ayakkabı, eşimle bana birer kot aldık onları eşim ödedi 600 civarı o harcadı bende diğer eksiklerini aldım 650 verdim
kardeşim için sandalye aldım 250 100 de Kitap parası 60 civarı a101 den çay ve çocuklara diz masası aldım
Sonuç olarak haftasonu maaştan iptal ettiğim bese gereken miktar yatırmak dışında pek birşey yapamadım...
Nerde kaldı birikim nerde kaldı altın
Buarada arabayı takasla değişerek model yükselttik 35 bin ay sonunda ödememiz olacakbirikimden çekeceğiz şimdilik ama satarken kar etme hedefimiz böyle böyle birikimi arttırabilirsek evi daha rahat alırız inşallah
işler çok yoğun giden personelden telefonla sürekli bilgi alıyorum ama kafamı kaşıyacak vakit kalmıyor çocuklara aldığım kışlıkları yerleştirdim dolaplarına ve daha nelerin eksik olduğunu görüncede şok yaşadım hergün kreşe gitmeleri ve benm akşamdan akşama çamaşır yıkama sıklığım kuruması ve ütülenip dolaplarına yerleşmesi düşünülürse aldıklarım yetersiz olacak gibi çünkü yetişemiyorum hiçbir işebir posta daha alışveriş yapmam gerekecek sanırım bu sefer karttan çekeceğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?