- 27 Ekim 2013
- 4.728
- 12.056
- 408
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #74.701
Bende 1 tane var, kanallı diş çürüyünce çekilip takıldı.Azı dişin çekimi implantın yapımından daha zordu diyebilirim.zaten diş çekiminden en az 3 ay sonra yapıyorlar.ordaki kemik doku yerine gelsin diye.Benim korktuğum gibi olmadı.Ama benim doktorum doktorasını implant üzerine yapmış biri.10 yıldan fazladır aynı doktora gidiyorum.Sanada çok geçmiş olsun şimdidenKızlar dişleriyle yıllardir başı belada olan biri olarak implant yaptırmaya karar verdim ama çok at korkuyorum.. varmi aramızda yaptıran yada yakınlari yaptıran?
Geçmiş olsun canım.Moralini bozma inşallah negatif çıkar ablanlar.Aşı zatüre aşısıyda ağrılıymış baya yaptıranlar öyle diyorduSelâm kızlar.
Ablam ev karantinasinda girdi çalışma arkadaşı pozitif çıkmıştest yaptirmaya gidecek.
Off çok içim sıkılıyor bu aralar.
Ne olur bitsin artik şu virüs.
Ruhum daraliyor.
Benim beklediğim aşıdan bugün haber geldi aldim,sabah yaptırdım resmen tetanozdan beter nasil ağrı yaptı kolum kalkmıyor.
Hissettiklerin normal.Hepimize oluyor zaman zaman.Evet artık eskisi gibi değil hayatımız, uzun zaman oldu, sende çok dikkat edenlerdensin,ve etrafındaki insanlar hastalanınca neden diye sorguluyorsun.Inan geçecek bugünler, biraz kendini rahatlat.Yine korunarak biraz daha kendini serbest bırakabilirsin bence.Ben artık öyle yapıyorum, kendi mesafeme temizliğime dikkat ediyorum ve eskisi gibi herşeyi yapıyorum.Sende eskiden yapıp özlediğin birşeyi yap mesela kendin içinGünaydın kızlar.
Hepinize iyi dilekleriniz için teşekkür ederim.
Sabirla sonucu bekliyoruz umarim negatif çıkar.
Çok sıkılıyor için çok bu aralar zaten kafami da toparlayamıyorum.
Rabbim tüm hastalara şifalar versin inş.
Eski hayatimi özledimkaramelli_turta canım inşallah ablanda birşey çıkmaz.
Benim kardeşim de haftasonu teste gitti, negatif çıktı ama isyerindeki herkes sırayla oluyor. Çok tedirginiz.
Ben de eski hayatımı özledim, plaza kısmı hariç
Sağol canımCok gecmis olsunnn
İns yoktır bisey
Ah uykucum kolay kolay birakmam ben kendimi bilirsiniz koç kadınlığı.canım benım içini ferah tut Allahın ıznıyle gececk bu gunler turtişim
Asminim bitsin artik diyoruz da çevremde öyle çok yayıldı ki.karamelli_turta
canim, asi bulunmasina az kaldi. Bir kac ay icinde cikacak gibi, seneye yazinda dagitim olur diyorlar. Biraz daha sabir
Sağol canım
Ay yine mi yükseldiayy annem gün aldı pusuda beklıyorum altın almak için. faiz toplantısını beklıyodum yarım saat içinde 10 tl arttı dusme beklerken
Witchh of witch çok bunaldim.Canım neler atlattık biz unutma
Geçecek gönlünü ferah tut
Iyi düşün iyi olsun
Gerçekten dikkat ediyorum çocukları fln da hep bu duruma alıştırdım uzun süre böyle devam edecek gibi göründüğü için cnm.Hissettiklerin normal.Hepimize oluyor zaman zaman.Evet artık eskisi gibi değil hayatımız, uzun zaman oldu, sende çok dikkat edenlerdensin,ve etrafındaki insanlar hastalanınca neden diye sorguluyorsun.Inan geçecek bugünler, biraz kendini rahatlat.Yine korunarak biraz daha kendini serbest bırakabilirsin bence.Ben artık öyle yapıyorum, kendi mesafeme temizliğime dikkat ediyorum ve eskisi gibi herşeyi yapıyorum.Sende eskiden yapıp özlediğin birşeyi yap mesela kendin için
Zatürre aşısı oldum.Geçmiş olsun canım.Moralini bozma inşallah negatif çıkar ablanlar.Aşı zatüre aşısıyda ağrılıymış baya yaptıranlar öyle diyordu
Geçmiş olsun karamellim.Zatürre aşısı oldum.
Ama tetanozdan daha betermis bence.
Iki gündür kolumu kıpırdatamadım.
Kimbilir nasil ağır patenti demek.
Tam yazdım iyi haberi sonra gördüm. Gözünüz aydın canım.Kizlar ablamın sonucu negatif çıkmış
Dünden beri ağlayasım var bu yüzden
tuttum kendimi.
Artik ağlayabilirim ama karışık ruh halinden.
Ay deme adama şöyle kuzum ya.Bende buyukbasin doğum günü için pijama takimi ve kendime kot aldım 150 tl oraya harcadım.
Aksama dolma ve yogurt corbasi yapacagim
Elmalı turtamiz da var.
cok sevindim canimKizlar ablamın sonucu negatif çıkmış
Dünden beri ağlayasım var bu yüzden
tuttum kendimi.
Artik ağlayabilirim ama karışık ruh halinden.
burdada günlük 11000 i gectik canimEski hayatimi özledimkisaca dururumumuz bu..sağol canım benim.
Sağol canım
Ah uykucum kolay kolay birakmam ben kendimi bilirsiniz koç kadınlığı.
ama şüphe ile teste gitmesi bileof.
Asminim bitsin artik diyoruz da çevremde öyle çok yayıldı ki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?