Kızlar dişleriyle yıllardir başı belada olan biri olarak implant yaptırmaya karar verdim ama çok at korkuyorum.. varmi aramızda yaptıran yada yakınlari yaptıran?
Bende 1 tane var, kanallı diş çürüyünce çekilip takıldı.Azı dişin çekimi implantın yapımından daha zordu diyebilirim.zaten diş çekiminden en az 3 ay sonra yapıyorlar.ordaki kemik doku yerine gelsin diye.Benim korktuğum gibi olmadı.Ama benim doktorum doktorasını implant üzerine yapmış biri.10 yıldan fazladır aynı doktora gidiyorum.Sanada çok geçmiş olsun şimdiden

Geçmiş olsun canım.Moralini bozma inşallah negatif çıkar ablanlar.Aşı zatüre aşısıyda ağrılıymış baya yaptıranlar öyle diyordu

Hissettiklerin normal.Hepimize oluyor zaman zaman.Evet artık eskisi gibi değil hayatımız, uzun zaman oldu, sende çok dikkat edenlerdensin,ve etrafındaki insanlar hastalanınca neden diye sorguluyorsun.Inan geçecek bugünler, biraz kendini rahatlat.Yine korunarak biraz daha kendini serbest bırakabilirsin bence.Ben artık öyle yapıyorum, kendi mesafeme temizliğime dikkat ediyorum ve eskisi gibi herşeyi yapıyorum.Sende eskiden yapıp özlediğin birşeyi yap mesela kendin için

Eski hayatimi özledim kisaca dururumumuz bu..sağol canım benim.
Cok gecmis olsunnn
İns yoktır bisey
Sağol canım
canım benım içini ferah tut Allahın ıznıyle gececk bu gunler turtişim
Ah uykucum kolay kolay birakmam ben kendimi bilirsiniz koç kadınlığı.
ama şüphe ile teste gitmesi bile of.
karamelli_turta
canim, asi bulunmasina az kaldi. Bir kac ay icinde cikacak gibi, seneye yazinda dagitim olur diyorlar. Biraz daha sabir
Asminim bitsin artik diyoruz da çevremde öyle çok yayıldı ki.

karamelli_turta umarım sonuçlar negatif gelir buarada
Sağol canım
ayy annem gün aldı pusuda beklıyorum altın almak için. faiz toplantısını beklıyodum yarım saat içinde 10 tl arttı dusme beklerken
Ay yine mi yükseldi
Uzun vade için altın iyidir,bereketli olsun günü annenin.
Ytd.
Canım neler atlattık biz unutma
Geçecek gönlünü ferah tut
Iyi düşün iyi olsun
Witchh of witch çok bunaldim.
Köşeye sıkışmış gibi hissediyorum
Gerçekten dikkat ediyorum çocukları fln da hep bu duruma alıştırdım uzun süre böyle devam edecek gibi göründüğü için cnm.
Yoruluyorum artik bu durumdan
Inan eskiden yaptiklarim için o kadar değil de,
şu an virüs yayilip da insanlar hasta oluyor ona üzülüyorum modum düştü bu aralar.
1.derece yakinlarim da şüpheye girince hepten dipleri görmeye başladım.
Teşekkür ederim

Geçmiş olsun canım.Moralini bozma inşallah negatif çıkar ablanlar.Aşı zatüre aşısıyda ağrılıymış baya yaptıranlar öyle diyordu
Zatürre aşısı oldum.
Ama tetanozdan daha betermis bence.
Iki gündür kolumu kıpırdatamadım.
Kimbilir nasil ağır patenti demek.

Bende buyukbasin doğum günü için pijama takimi ve kendime kot aldım 150 tl oraya harcadım.

Aksama dolma ve yogurt corbasi yapacagim
Elmalı turtamiz da var.
Ay deme adama şöyle kuzum ya.
Güle güle giyin aldıklarını.
Bende de çorba, karışık dolma,salata var bu aksam. Denk getirmişiz. Turtadan alırım bir çatal.

burdada günlük 11000 i gectik canim

valla kızlar bugun tekrar korkularım depresti arkadasımın kuzeni seker hastasıymıs ama insulin duzeyınde degıl. 45 yasında,covıd olmus ve 5 gun içinde vefat etmıs,cok uzuldm ya.
cok sevındım karamelli_turta turtişim Rabbim şifa versin hepımıze
uyuyan dertlerimizi uyandırmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…