- 7 Temmuz 2016
- 9.425
- 33.047
- 548
- 40
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #76.501
Geçmiş olsunAltin gördüğü yeri unutmaz, uzun vadede kâr sağladı hep.
Iş durumlari iyi cnm ama covid durumlari benim moralimi bozan.
Yakin zamanda ablam yakalandi , evde tedavi gördü ama zor bir süreçti.
Hoşbuldum
Telefonum bozulmuştu. Düzeldi bozuldu derken yenisini alıp kurtardım en sonunda.
Bir yandan da pandemi, çocuklar, iş yoğunluğu derken zaman akıp gitti. Ama birikime devam tabiki. Yıllık altın hedefimi fazlasıyla tamamladım.
Yeni senenin hedeflerini konuştunuz mu. Geçmişi okuyamadım çok birikmiş.
Hayırlı olsun. Güzel yatırımKesinlikle bazen daha iyisini ya da mutluluğu cesaret ve gözü kara olarak elde edebiliyoruz...
Arsa aldığım gün birkaç gün acabalarım oldu ama şimdi olsun dursun diyorum...
Hayirli olsun
Asıl bomba haberi sona saklamişsin
Ben de 25 gr altın almak istiyorum 2021 yılı sonuna kadar.Ah elektronikler bozulmasin ama yenisi de ihtiyaç bir yerde.
2021 birikim plânlarımızı yazmaya başladım cnm ilk sayfada.
Kaybolmayin gözüm uzerinizde artık
Sabah öğle akşam etiket atacağım artik size
Gönlünüze göre olsun cnm.Sağol turtacım, yok ikinci
Harika. Hayırlı olsun
Pahalıymış sahiden.karamelli_turta elektronikler mümkünse ömürlük olsun, akşam vakti bir çamaşır makinası lastiğine 500 TL verdik.
İçime oturdu resmen.
Bu vesileyle 3 makina yıkadım
Yeni işine yeni yasantisina uyum sağlamaya çalışır haldeyimNasılsın
yaaa tatluuu çok ozledık senı canım benımCanimmm yaaa geldim geldim burdayım ay kafayı yedim şifreme ulaşamadım mail şifrem de unuttum hepsi birbirine girdi en son pes ettim hatta yeni üyelik alsam bu sefer de inanmazsınız diye düşündüm
En nihayetinde burdayım kizlar
Canim vallahi dedim bu kızların birinin numarası olsa ulaşsa bana diye
Ara ara okudum ama bayağı koptum burdan ama burdayım şimdi cok sukur
Bencede bu mükemmel fikri gerceklestirseler ama nerde.karamelli_turta elektronikler mümkünse ömürlük olsun, akşam vakti bir çamaşır makinası lastiğine 500 TL verdik.
İçime oturdu resmen.
Bu vesileyle 3 makina yıkadım
Sağol canım. Oğlum var. Bir ara ikinciyi istedik ama olmadı, olmuyor diye düşünüyorduk ki oldu. Hatta ben regl olmayınca menopoza girdim sandım, bebek aklıma bile gelmediAsıl bomba haberi sona saklamişsin
Hayırlı olsun canim
Bir oğlum mu vardı sanki
Ya kiyamam.Sağol canım. Oğlum var. Bir ara ikinciyi istedik ama olmadı, olmuyor diye düşünüyorduk ki oldu. Hatta ben regl olmayınca menopoza girdim sandım, bebek aklıma bile gelmedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?