Sağol canım. Oğlum var. Bir ara ikinciyi istedik ama olmadı, olmuyor diye düşünüyorduk ki oldu. Hatta ben regl olmayınca menopoza girdim sandım, bebek aklıma bile gelmedi
planlıııı hayırlı olsun bebıs cok sevındım
T tatlu cum arsanız hayırlı olsun çoook degerlensın ınsAllah sıradaki ev haberi senden gelsın beklıyoruz

Altin gördüğü yeri unutmaz, uzun vadede kâr sağladı hep.
Iş durumlari iyi cnm ama covid durumlari benim moralimi bozan.
Yakin zamanda ablam yakalandi , evde tedavi gördü ama zor bir süreçti.
Çok geçmiş olsun zordur tabiki dee. Şimdi nasil

Bugün burayi okumak cok güzel oldu iyiki hepiniz döndünüz kizlar
Evi devrettigim adam bugünmobilya parami yolladi 2000€. Üzerine kenardaki paradanda 2600€ eklemem gerek, cünkü haftaya mutfagim gelecek ve hemen ödemeliyiz.
Eski evin depositi 1500€ oda daha gelmeli, umarim bu ay gelir artik.
Esimle konustuk, kres cikmazsa eylüle kadar mecbur evde olacagim. Takma kafaya geciniriz diyor. Aslinda hakkida, bi ek is de bulursam en azindan benimde biraz katkim olur eve, ama asil mesele su ki, ben artik cok sıkıldım evde olmaktan. Calismak iyi gelirdi.
Karar verdim eger gercekten eylüle kadar evde olursam, internet üzeri kurslar yapip zamani böylece degerlendircem. Bakkalim.
Bugün parkta komsularla sohbet ettik cocuklar oynarken. Cidden cok sempatikler hepsi. Ben burayi cok sevdim, ilk kezde gercekten komsuluk yadiyacagim herhalde.
Benim icin iyi oldu burasida, esimle demin sohbet ediyorduk, o kafasina göre gercek bir arkadas bulamadi birtürlü almanyada. Belcikada cok cok büyük ve iyi bir cevresi vardi, burda malesef o ortami bulamdi. Ailecek glrüsmek istedigimizletde bir kac bulusmayan sonra genelde arza cikardilar. Ona biraz üzüldüm.
Baskada cok anlatilcak birsey yok malesef. Ev isleri, cocuk.
Benden bu kadar. Tatli rüyalar görün canlar

Kaza orucuna niyetlendim bugün. Çok borcum var,inşallah tamamlarım. Ramazan'a kadar ne tutsam kâr.
Akşam matematik özel dersi başladı kızımın. Pandemiden beri ilk kez eve birisi girdi çekirdek aile dışında. Bunu aileden biri duyarsa kesin beni topa tutarlar,bizi almıyorsun da yabancı alıyorsun diye. Mecburiyetimizi anlamazlar. Kızımın geleceği söz konusu sonucta.Ne yapsam bilmiyorum. En kötü ihtimal kimseye duyurmayacagim. Yalan olmaz en azından.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…