Dogum yapalı nekadr oldu?Takaymıs hastaneden cıkınca.
Belli yani dogacak bu cocuk:)
Ay cidden saka gibi bu insanlar yani.
Kızım 7 aylik oldu canım eşim turkiyeye gitti kendi parasıyla künye yaptırdı gene ses etmediler niye gorumcemin oglu oldu ona künye yaptırdılar ne farki var buda torun o da torun

Kızım 7 aylik oldu canım eşim turkiyeye gitti kendi parasıyla künye yaptırdı gene ses etmediler niye gorumcemin oglu oldu ona künye yaptırdılar ne farki var buda torun o da torun
Yasında yapar dogumgununu de cıkarır aradan.
Ben anlamıyorm bu kızlarınki torun da ,gelinlerin dogurdugu enik yavrusu mu?
Bizde de öncelik hep görümce.

Keşke gelirim olsa bende birikim yapardım

Yasında yapar dogumgununu de cıkarır aradan.
Ben anlamıyorm bu kızlarınki torun da ,gelinlerin dogurdugu enik yavrusu mu?
Bizde de öncelik hep görümce.
El kızıyız işte öyle görüyorlar bacım
Kız yapmasalar daha iyi onların dili uzun olacağına benim olur vuracak lafım olur yüzlerine en azından zaten yapmazlarda onlarin mantığı bizim ismimiz takılmamış niye takalim gorumcemde evin emektariymis ondan takmışlar

Uykucum umarim sıkıntın ne ise çarçabuk hallolur

Asmincim
Hayatin bizim için plânları değişiyor bazen hayırlı olsun kuzum.

çok tesekkur ederım kızlar ben de sizi özledimm
daha ıyıyım sükrolsun Allah bugunumuzu aratmasın oglum dogmadan önce kanevıce ışliyordum ondan daha fazla kafamı dagıtan bısey yok tablolar falan yaptım 15 gun evvel yıne aldım kafamı oyalasın dıye ıslerı bıtırıp basına koyuluyorum ondan nete gırmek aklıma gelmıyor cogunlukla, iş yeri de aşırı aşırı yogun guya kış aylarındayız işlerin yavaslaması lazım
daha sık yazıcam ınsAllah yıne çok sevılıyorsunuz

canim umarim iyi haberlerle geldin?
Yok nerde. Bitmis artik dogurganligim, cocuk sahibi olamazsin dedi bitkisel ilaclar, vitaminler verdi gönderdi. Üzüldüm, az agladim temiz havada kendi basima. Yeni bir dönem basliyor dedim, eve varinca cocuklarima sarildim, cok sükür.

iki saglikli evladin var canim, üzülme vardir bundada bir hayir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…