ben 30 u geckindim hala annemin bir bakisi yetiyordu bana ergenlikte en fazla bir kez kapi carpmisimdir

bezden kurtulmak güzelde bacilar...ben yolda ne yapcam carsinin ortasinda lazimlik cikartamam cebimden veya trenin icinde kara kara düsünüyorum. Siz nasil cözdünüz ?
1 en etkilisi Hic bi yere cikma
2 evden çıkmadan tuvaletini mutlaka yaptir
3 mutlaka tuvaletleri olan yere git
Parkta ne yaparsın bilemiyciiim

Canım hamambocegi ise çıkan haşere şırınga şeklinde bir ilaç var, kesin çözüm diyorlar. Bayer maxforce. Bir dene bakalım,inşallah çözüm olur.
Evet canım o böcekler toz şeklinde bir ilaç aldık şimdi bu ismi soylimde kardeşime alsın göndersin inşallah canım sağolasın

İyi fikir aslında beyefendi ilaçla bitirmeye çalışıyor o gün baktım binayada ilaç atıyor gulsemmi ağlasam mı sen mi bitircen dedim yıllardır bitiremedikleri böcekleri
Ay çocuklara gelince de çok zor her dakika kendime diyorum bunlar ne zaman büyüyecek acaba senin baya çokmuş canım benimkide baya baya az aman sağlıklı olsunlar yeter ki gelir geçer diyorum kendime

Güzel heyecanların olsun inşallah canım iyi yapmışsın benim kızda yatmıyor hiç valla zar zor uyutuyoruz bende lazimlik alicam yavaştan öğrensin benimkide çok erken ama sıkı değil yavaş yavaş alistircam bakalım yapabilcekmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…