- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #81.481
ben 30 u geckindim hala annemin bir bakisi yetiyordu banaYa turtis bizde ergen olduk bacım da annemin bi bakışı bi terliği çıkarırdı bizi ergenliktenbu ne ya sabah kursu var 9da uykusu varmış kaldirmisim Allahim gorcen keçileri toplamış tripler tavirlar. Ağzının ortasına terlikle vurmalık yeminle.
Bu arada fen ve matematik için hoca tuttum aylık 1500 tutuyor hemen hemen. benim birikimler yalan oldu
1 en etkilisi Hic bi yere cikmabezden kurtulmak güzelde bacilar...ben yolda ne yapcamcarsinin ortasinda lazimlik cikartamam cebimden veya trenin icinde kara kara düsünüyorum. Siz nasil cözdünüz ?
tuvaletden korkuyor1 en etkilisi Hic bi yere cikma
2 evden çıkmadan tuvaletini mutlaka yaptir
3 mutlaka tuvaletleri olan yere git
Parkta ne yaparsın bilemiyciiim
Banane canim Allahindan bulsun sürüm sürüm sürünsünkiz cidden senden korkulur...baga bak sen enisteye kaza süsü vererek planlar düsnmüyorsun di mi?
kizey bak delilik yapma hapisde internetde yok ulsamayiz sana bileBanane canim Allahindan bulsun sürüm sürüm sürünsün
Valla benim istediğim biseyi o istemicek ha
Hahaha lazimligi hep yanında taşıyabilirsin bu da bi secenektuvaletden korkuyorilaki lazimlik istiyor demik 1 numarali yoldan ilerliyecez artik hep evdeyiz
Kendimi hiç bir buyukbas için ateşe atmam rahat olkizey bak delilik yapma hapisde internetde yok ulsamayiz sana bileakilli dur
valiz gibi cantalar var amazon da, icinde lazimlik var. Kapatinca cis sizmiyormus disariyaHahaha lazimligi hep yanında taşıyabilirsin bu da bi secenek
Evet canım o böcekler toz şeklinde bir ilaç aldık şimdi bu ismi soylimde kardeşime alsın göndersin inşallah canım sağolasınCanım hamambocegi ise çıkan haşere şırınga şeklinde bir ilaç var, kesin çözüm diyorlar. Bayer maxforce. Bir dene bakalım,inşallah çözüm olur.
İyi fikir aslında beyefendi ilaçla bitirmeye çalışıyorgece topla o böcekleri ağzına burnuna at görsün bi nasıl oluyormus
Ay Allah yardımcın olsun okuyunca bile anksiyetem aziyor
O yuzden ben ikisinin arasına 5 yas fark koydum yoksa cinnet geçiririm kendimi biliyorum
Neyse ki büyüdüler ama bu seferde baska şeylerle uğraşıyorsun işte. Başıma bir ergen hergun kavga ediyoruz ne dersem tersini yapiyo cocuk pardon sıpa pardon genc
Doğru diyor valla canım ama ben böcekleri nasıl toplicampratik zeka isteiyi fikir üstüne böcekleri at kendi panik olunca bak nasil evbuluyor!
Güzel heyecanların olsun inşallah canımSelam kizlar,
yorgunluktan sürünen bir asmin birakayim buraya. Düsünüyorum da ben köyde möyde yapamazdim herhalde yaonlar sabah aksam calisip cikayetlenmiyorlar bile. Ben masa basi calisip yerlerde sürünüyorum.
Kizim dün gece deli etdi beni. Zaten cok gec yataga gitdik bide agladi ben gecede bez istemiyorum diye. Mecbur kaldim bezi cikardim. Sabah esim aramis, sipa cidden sabaha kadar dayanmisüniverste bitirmis gibi sevindik
Durun hemencik ekonomiye bagliyayim olayi, artik bez masrafimiz olmuyacak
iki günde felaket mesayi yapmisim, cuma umarim yine erken cikarim. Esim calismazsa bulusup birseyler icecez. Annem bizdeyken firsat bu firsat.
Benden bu kadar bugünlük. Hayatimda oek heycanli birsey olmuyor sükür
Kız koysam mi ciddiyimCeplerine falan doldurcan yemek tabağının içine atcan hatta ic çamaşırına sokcan bak bakalım hemen ev aramıyorsa bana witcher demesinler.
This is eldiven 🖐Doğru diyor valla canım ama ben böcekleri nasıl toplicamyoksa dediğin gibi anında bulur öyle bişey olursa
Ne demek efendim işimiz bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?