Günaydın, kaç yaşında kızınız?

Hayırlı akşamlar kızlar
Malum bir kaç gündür hastayım. Bugün kendimi çok iyi hissediyorum. Geçtim TVnin karşısına aldım telefonu elime biraz oyalanayım dedim. Telefonda covidde tat ve koku kaybı falan diye bir yazı çıktı biranda kafamda şimşekler çıktı.

Koşarak mutfağa gittim. Peçeteye çamaşır suyu döküp kokladım veeeee sıfır koku
Yazıyı okumasam asla aklıma gelmezdi. Burnum hiç tıkalı değil ve bu yüzden koku alamadığımın farkında bile değilim kaç gündür yok bu koku onunda bilincinde değilim.

Hastane alt sokakta hemen hastaneye gittik. Ama akşam 23.30a kadar test yapılıyormuş ve benim önümde yaklaşık 250-300 kişi vardı yaptırmadan geri dönmek zorunda kaldım. Çünkü beklesemde sıra gelmeyecekti. Sabah erkenden tekrar hastaneye gideceğim test için….

Hem özeller hemde devletler test için tıka basa dolu. Hepsinde en az 3-4 saat test kuyruklarında bekliyor insanlar.
Sıra gelmeyenler yada yorulup vazgeçenler geri dönüyor
Bu hastalık böyle böyle yayılıyor işte.
Sırf birinin vebaline girerim korkusuyla o kadar dikkatli gidip geldimki anlatamam

Başka bir belirtin var mı? Ben covid geçirdim tat ve koku kaybı asla yaşamadım. Herkeste aynı belirtiler olmuyor. İnşAllah covid değildir

Başka bir belirtin var mı? Ben covid geçirdim tat ve koku kaybı asla yaşamadım. Herkeste aynı belirtiler olmuyor. İnşAllah covid değildir
İnşAllah. Başka bir belirtimde yok bence.

Düne kadar bel ve bacak ağrım vardı. Hatta biraz fazlaydı ama bugün o da yok.
Öksürük yok,ateş yok, burun akıntısı vs yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…