- 20 Mart 2011
- 13.959
- 32.565
- 798
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #81.501
Kız bizden ayrı yatıyor çocuklar ağladığı için sürekli ise gidiyorum yatamıyorum diyorNe demek efendim işimiz bu
Ama ciddiyim yataga falan koy bas çığlığı
Harikasın
Tamam işte hem cebine koy hemde nerde yatıyorsa yatmadan doldur pikesinin altınaKız bizden ayrı yatıyor çocuklar ağladığı için sürekli ise gidiyorum yatamıyorum diyorgece onun üstünden geçiyorlardir kesin en iyisi cebine koymak
Tmm yapcam belki bir umut
Tamam işte hem cebine koy hemde nerde yatıyorsa yatmadan doldur pikesinin altına
kiz gülme yap bak ardindan nasil titiz oluyor seninkiTmm yapcam belki bir umutalemsin witcher valla Allah da seni güldürsün hep inşallah
Amin canim insallahTmm yapcam belki bir umutalemsin witcher valla Allah da seni güldürsün hep inşallah
Kız yapcam inşallah en kısa zamandakiz gülme yap bak ardindan nasil titiz oluyor seninki
Günaydın, kaç yaşında kızınız?Günaydin kizlar,
benim kiz artik sabahin köründe uyaniyor birdahada uyumuyor ben ise gitmiyeyim diye
basim zonkluyor uykusuzluktan.
haftasonuda kizin gecmis dogum gününü kutluyacagiz, pazarda bas sagligina gitmeliyiz. Bu haftasonuda dinlenmek yok.
İnşallah yağarSelamlarım kızlar
Şu sıcaklar az izin verse de nefes alsak biraz. 3 yıl önce yaz yağmurlarının keyfini sürüyorduk,nasıl mis gibi oluyordu caddeler. Bu sene tık yok.
Biz donuyiruz burdaSelamlarım kızlar
Şu sıcaklar az izin verse de nefes alsak biraz. 3 yıl önce yaz yağmurlarının keyfini sürüyorduk,nasıl mis gibi oluyordu caddeler. Bu sene tık yok.
3 olduGünaydın, kaç yaşında kızınız?
MaşAllah, özlüyor işte annesini anlamıyorlar o yaşta3 oldu
Başka bir belirtin var mı? Ben covid geçirdim tat ve koku kaybı asla yaşamadım. Herkeste aynı belirtiler olmuyor. İnşAllah covid değildirHayırlı akşamlar kızlar
Malum bir kaç gündür hastayım. Bugün kendimi çok iyi hissediyorum. Geçtim TVnin karşısına aldım telefonu elime biraz oyalanayım dedim. Telefonda covidde tat ve koku kaybı falan diye bir yazı çıktı biranda kafamda şimşekler çıktı.
Koşarak mutfağa gittim. Peçeteye çamaşır suyu döküp kokladım veeeee sıfır koku
Yazıyı okumasam asla aklıma gelmezdi. Burnum hiç tıkalı değil ve bu yüzden koku alamadığımın farkında bile değilim kaç gündür yok bu koku onunda bilincinde değilim.
Hastane alt sokakta hemen hastaneye gittik. Ama akşam 23.30a kadar test yapılıyormuş ve benim önümde yaklaşık 250-300 kişi vardı yaptırmadan geri dönmek zorunda kaldım. Çünkü beklesemde sıra gelmeyecekti. Sabah erkenden tekrar hastaneye gideceğim test için….
Hem özeller hemde devletler test için tıka basa dolu. Hepsinde en az 3-4 saat test kuyruklarında bekliyor insanlar.
Sıra gelmeyenler yada yorulup vazgeçenler geri dönüyor
Bu hastalık böyle böyle yayılıyor işte.
Sırf birinin vebaline girerim korkusuyla o kadar dikkatli gidip geldimki anlatamam
İnşAllah. Başka bir belirtimde yok bence.Başka bir belirtin var mı? Ben covid geçirdim tat ve koku kaybı asla yaşamadım. Herkeste aynı belirtiler olmuyor. İnşAllah covid değildir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?