İnşAllah. Başka bir belirtimde yok bence.

Düne kadar bel ve bacak ağrım vardı. Hatta biraz fazlaydı ama bugün o da yok.
Öksürük yok,ateş yok, burun akıntısı vs yok.
Bende ateş ve eklem ağrısı olmuştu başka bir şey olmamıştı. Ama öyle bir eklem ağrısı ki anlatamam sanki kemiklerimi kırmışlar. Parol içince geçtimişti gerçi Allah şifa versin bakalım ne çıkacak test sonucu. Neyse ki daha iyisin

Amin teşekkür ederim
Eklem ağrısını iki gün şiddetli çektim bende. Ama dediğin gibi ilaç içince rahatlıyordum

ay Allah düşmanımın başına bile vermesin derler ya gerçekten öyle kimse yaşamasın böyle bir ağrı

Belki de geçirdiniz hiç belli olmaz. Sağlık gibisi yok gerçekten dara düşünce anlıyoruz. Şükretmemiz lazım bolca

Hatırlarsan sormuştum sana covid olabilir misin diye.
Belirtilerden suphelenmistim. Ateş eklem ağrısi tat kaybı biri olmazsa oburu oluyor mutlaka
Cok gecmis olsun. Gecirrdiysende atlattin bitti sukur

Selam arkadaşlar
5 gram aldım 496 ₺
Artık 3 e 5 e bakmadan alıyorum uzun süreli yatırım amaclı
Maksat para harcanmasın
Bereketli olsun.
Maas bordrosuna baktim bugün 3. Dereceye düşmüştüm 150tl artmış maaşım birde gecen ay geçmiştim aslinda temmuzu da eklemisler 100tlde ordan gelmis ne sevindim yarim gr altin
Gerci eylülde vergi dilimine gireceğim ama olsundu bu ay tatildi alışverişti zor gececek

Hatırlarsan sormuştum sana covid olabilir misin diye.
Belirtilerden suphelenmistim. Ateş eklem ağrısi tat kaybı biri olmazsa oburu oluyor mutlaka
Cok gecmis olsun. Gecirrdiysende atlattin bitti sukur
Çok teşekkür ederim
17derecede klimanın karşısında uyuya kalınca covid değildir, üşütmüşümdür diye düşünüyordum açıkçası.
Çünkü tam ertesi günü başladı şikayetim

Günaydın arkadaşlar
Bugün çarşıda işlerim var. Kızımın doktor randevusu da var öğlene doğru. Hava hiç çıkılacak gibi değil ama mecbur işte. Yarın mevsim normallerine dönecekmiş bakalım. Az nefes aldırır hiç yoktan.
sempatik_kiz geçmiş olsun tekrardan. İnşallah covid değildir ama belirtiler benziyor.

Gözün aydın witch im.iyi günlerde harca.

canim insallah covid degildir. Burda hizli testler var, heryerden alabiliyoruz ve evde kendimiz uyguluyoruz. Orda öyle imkanlar yok mu? Yani 3-4 saat potansyal hastalarla sira beklemekte ayri bir risk sonucda

okul sisteminden sonra vergi olaylarinizda anlamiyorum bereketli olsun canim

Teşekkürler
canim insallah covid degildir. Burda hizli testler var, heryerden alabiliyoruz ve evde kendimiz uyguluyoruz. Orda öyle imkanlar yok mu? Yani 3-4 saat potansyal hastalarla sira beklemekte ayri bir risk sonucda
Yok ne yazıkki

Geçmiş olsun erkenden anlatırsınız inşallah

Pozitifmişim kızlar
Ama hamdolsun iyiyim. Eşimde temiz.
Zor kısmı atlattım sanırım.
14 gün karantinadayım
Canım geçmiş olsun. Bence de asıl zor kısmı atlattın karantina kaldı sadece. Doğal bağışıklık oluştu diyelim

Senin kiz ne istedigini biliyor cok mutlu olsun mesleginde insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…