- 20 Mart 2011
- 13.959
- 32.565
- 798
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #81.521
Bende ateş ve eklem ağrısı olmuştu başka bir şey olmamıştı. Ama öyle bir eklem ağrısı ki anlatamam sanki kemiklerimi kırmışlar. Parol içince geçtimişti gerçiİnşAllah. Başka bir belirtimde yok bence.
Düne kadar bel ve bacak ağrım vardı. Hatta biraz fazlaydı ama bugün o da yok.
Öksürük yok,ateş yok, burun akıntısı vs yok.
Amin teşekkür ederimBende ateş ve eklem ağrısı olmuştu başka bir şey olmamıştı. Ama öyle bir eklem ağrısı ki anlatamam sanki kemiklerimi kırmışlar. Parol içince geçtimişti gerçiAllah şifa versin bakalım ne çıkacak test sonucu. Neyse ki daha iyisin
Belki de geçirdiniz hiç belli olmaz. Sağlık gibisi yok gerçekten dara düşünce anlıyoruz. Şükretmemiz lazım bolcaAmin teşekkür ederim
Eklem ağrısını iki gün şiddetli çektim bende. Ama dediğin gibi ilaç içince rahatlıyordum
ay Allah düşmanımın başına bile vermesin derler ya gerçekten öyle kimse yaşamasın böyle bir ağrı
Hatırlarsan sormuştum sana covid olabilir misin diye.Hayırlı akşamlar kızlar
Malum bir kaç gündür hastayım. Bugün kendimi çok iyi hissediyorum. Geçtim TVnin karşısına aldım telefonu elime biraz oyalanayım dedim. Telefonda covidde tat ve koku kaybı falan diye bir yazı çıktı biranda kafamda şimşekler çıktı.
Koşarak mutfağa gittim. Peçeteye çamaşır suyu döküp kokladım veeeee sıfır koku
Yazıyı okumasam asla aklıma gelmezdi. Burnum hiç tıkalı değil ve bu yüzden koku alamadığımın farkında bile değilim kaç gündür yok bu koku onunda bilincinde değilim.
Hastane alt sokakta hemen hastaneye gittik. Ama akşam 23.30a kadar test yapılıyormuş ve benim önümde yaklaşık 250-300 kişi vardı yaptırmadan geri dönmek zorunda kaldım. Çünkü beklesemde sıra gelmeyecekti. Sabah erkenden tekrar hastaneye gideceğim test için….
Hem özeller hemde devletler test için tıka basa dolu. Hepsinde en az 3-4 saat test kuyruklarında bekliyor insanlar.
Sıra gelmeyenler yada yorulup vazgeçenler geri dönüyor
Bu hastalık böyle böyle yayılıyor işte.
Sırf birinin vebaline girerim korkusuyla o kadar dikkatli gidip geldimki anlatamam
Bereketli olsun.Selam arkadaşlar
5 gram aldım 496 ₺
Artık 3 e 5 e bakmadan alıyorum uzun süreli yatırım amaclı
Maksat para harcanmasın
Çok teşekkür ederimHatırlarsan sormuştum sana covid olabilir misin diye.
Belirtilerden suphelenmistim. Ateş eklem ağrısi tat kaybı biri olmazsa oburu oluyor mutlaka
Cok gecmis olsun. Gecirrdiysende atlattin bitti sukur
Gözün aydın witch im.iyi günlerde harca.Bereketli olsun.
Maas bordrosuna baktim bugün 3. Dereceye düşmüştüm 150tl artmış maaşım birde gecen ay geçmiştim aslinda temmuzu da eklemisler 100tlde ordan gelmis ne sevindimyarim gr altin
Gerci eylülde vergi dilimine gireceğim ama olsundu bu ay tatildi alışverişti zor gececek
canim insallah covid degildir. Burda hizli testler var, heryerden alabiliyoruz ve evde kendimiz uyguluyoruz. Orda öyle imkanlar yok mu? Yani 3-4 saat potansyal hastalarla sira beklemekte ayri bir risk sonucdaHayırlı akşamlar kızlar
Malum bir kaç gündür hastayım. Bugün kendimi çok iyi hissediyorum. Geçtim TVnin karşısına aldım telefonu elime biraz oyalanayım dedim. Telefonda covidde tat ve koku kaybı falan diye bir yazı çıktı biranda kafamda şimşekler çıktı.
Yazıyı okumasam asla aklıma gelmezdi. Burnum hiç tıkalı değil ve bu yüzden koku alamadığımın farkında bile değilim kaç gündür yok bu koku onunda bilincinde değilim.
Hastane alt sokakta hemen hastaneye gittik. Ama akşam 23.30a kadar test yapılıyormuş ve benim önümde yaklaşık 250-300 kişi vardı yaptırmadan geri dönmek zorunda kaldım. Çünkü beklesemde sıra gelmeyecekti. Sabah erkenden tekrar hastaneye gideceğim test için….
Hem özeller hemde devletler test için tıka basa dolu. Hepsinde en az 3-4 saat test kuyruklarında bekliyor insanlar.
Sırf birinin vebaline girerim korkusuyla o kadar dikkatli gidip geldimki anlatamam
okul sisteminden sonra vergi olaylarinizda anlamiyorumBereketli olsun.
Maas bordrosuna baktim bugün 3. Dereceye düşmüştüm 150tl artmış maaşım birde gecen ay geçmiştim aslinda temmuzu da eklemisler 100tlde ordan gelmis ne sevindimyarim gr altin
Gerci eylülde vergi dilimine gireceğim ama olsundu bu ay tatildi alışverişti zor gececek
TeşekkürlerGünaydın arkadaşlar
Bugün çarşıda işlerim var. Kızımın doktor randevusu da var öğlene doğru. Hava hiç çıkılacak gibi değil ama mecbur işte. Yarın mevsim normallerine dönecekmiş bakalım. Az nefes aldırır hiç yoktan.
sempatik_kiz geçmiş olsun tekrardan. İnşallah covid değildir ama belirtiler benziyor.
Yok ne yazıkkicanim insallah covid degildir. Burda hizli testler var, heryerden alabiliyoruz ve evde kendimiz uyguluyoruz. Orda öyle imkanlar yok mu? Yani 3-4 saat potansyal hastalarla sira beklemekte ayri bir risk sonucda
Tesekkur ederim canim.Gözün aydın witch im.iyi günlerde harca.
Tesekkur ederim asmincim bosver artık bizde anlamıyoruz bazı seyleriokul sisteminden sonra vergi olaylarinizda anlamiyorumbereketli olsun canim
insallah negativ cikar.Kızlar testi yaptırdım
Sonuç bekliyorum
Geçmiş olsun erkenden anlatırsınız inşallahHayırlı akşamlar kızlar
Canım geçmiş olsun. Bence de asıl zor kısmı atlattın karantina kaldı sadece. Doğal bağışıklık oluştu diyelimPozitifmişim kızlar
Ama hamdolsun iyiyim. Eşimde temiz.
Zor kısmı atlattım sanırım.
14 gün karantinadayım
Senin kiz ne istedigini biliyor cok mutlu olsun mesleginde insallahAmiiinn,rabbim dileyen herkese en güzel şekilde yaşatsın inşallah.
Hukuk ve ekonomiyi eledi,ben edebiyat öğretmenliği çok istedim ama kızımı yönlerdimek istemedim tabii onu da es geçtiPDR diyor şu an için. Zaten psikoloji düşünüyordu,birebir öğrencilerle olmak istiyorum diyor. Biz ne isterse, tutarlı ve mantıklı olduğu sürece arkasındayız.
WuhuuuuO zaman ben de 6 ay icin 60 gram belirliyorum canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?