- 3 Mart 2015
- 16.101
- 34.142
- 598
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #81.541
Asmin Berlinde fiyatlar inanilmaz artti. Iyiki gelir gelmez almisiz ev, simdi alamazdik. Bizim evin degeri 200 bin euro artti 3 senedeHosgeldin
Biz su an tek maas ilerledigimiz icin, elimzde pek birsey kalmiyor. Sene sonu umarim cift maas ilerleriz, ozaman esimin maasini tamamen birikime atmayi düsünüyoruz.
Yaririm olarakda borsa düsünüyoruz.
Ilerde 1+1 nbi daire kizim icin ala bilirsek süper olur. Yanliz yasadigimiz yerde ev fiyatlari inanilmaz pahali.
Gecmis olsun.Pozitifmişim kızlar
Ama hamdolsun iyiyim. Eşimde temiz.
Zor kısmı atlattım sanırım.
14 gün karantinadayım
Çok geçmiş olsun iyi beslenmesi lazım vücut düşünce hastalık ele geçiriyorKizlar annem covid oldu asilari da vardi 3. asiyi olmadan 3 gün once kapmis. Basta asinin yan etkisi sandik, cok hastalandi hastaneye yatirmak zorunda kaldik. Hastanede kalacakmis daha. Simdi daha iyiymis, tek basina kalkmis oturmus biseyler yemis. Ama cok oksuruyor, zatürre, cok halsiz
Cok az yiyebiliyor malesefÇok geçmiş olsun iyi beslenmesi lazım vücut düşünce hastalık ele geçiriyor
ÜzüldümCok az yiyebiliyor malesef
Evet ilaclar serumlar oksijen maskesi hersey verilmis hastanede. Umarim toparlar son hizla. Sagolasin.Üzüldümbenim annem de öyleydi. Midesinden rahatsız ise hastanede mide için iğne yapıyorlar ondan sonra toparlar belki kendini
İnşAllahEvet ilaclar serumlar oksijen maskesi hersey verilmis hastanede. Umarim toparlar son hizla. Sagolasin.
Geçmiş olsun canım inşallah erken toparlanırKizlar annem covid oldu asilari da vardi 3. asiyi olmadan 3 gün once kapmis. Basta asinin yan etkisi sandik, cok hastalandi hastaneye yatirmak zorunda kaldik. Hastanede kalacakmis daha. Simdi daha iyiymis, tek basina kalkmis oturmus biseyler yemis. Ama cok oksuruyor, zatürre, cok halsiz
Allah şifa versin tez zamanda inşallah mavimlim. Bitmeyecek bu illet.Evet ilaclar serumlar oksijen maskesi hersey verilmis hastanede. Umarim toparlar son hizla. Sagolasin.
Cok gecmis olsun canimPozitifmişim kızlar
14 gün karantinadayım
arkadasimin dairesi resmen 3 katlandi 5 yilda canimAsmin Berlinde fiyatlar inanilmaz artti. Iyiki gelir gelmez almisiz ev, simdi alamazdik. Bizim evin degeri 200 bin euro artti 3 senede
cok gecmis olsun canim. Beli bir yasdan sonra asilar genclerdeki kadar korumuyormus. Biontec miydi? Gide bilcen mi türkyeye?Kizlar annem covid oldu asilari da vardi 3. asiyi olmadan 3 gün once kapmis. Basta asinin yan etkisi sandik, cok hastalandi hastaneye yatirmak zorunda kaldik. Hastanede kalacakmis daha. Simdi daha iyiymis, tek basina kalkmis oturmus biseyler yemis. Ama cok oksuruyor, zatürre, cok halsiz
bence covid le yasamaya alisacagiz mecburenAllah şifa versin tez zamanda inşallah mavimlim. Bitmeyecek bu illet.
Cok gecmis olsun canim. Zoru atlattin kocisinle evde bol sıkılmacalar sanaPozitifmişim kızlar
14 gün karantinadayım
Cok gecmis olsun canim. Allah şifa versin tez zamanda insallahKizlar annem covid oldu asilari da vardi 3. asiyi olmadan 3 gün once kapmis. Basta asinin yan etkisi sandik, cok hastalandi hastaneye yatirmak zorunda kaldik. Hastanede kalacakmis daha. Simdi daha iyiymis, tek basina kalkmis oturmus biseyler yemis. Ama cok oksuruyor, zatürre, cok halsiz
Oh oh az daha büyüsün o ayarlar kutlayacagi yeri asmin ama seni istemez arkadaşlarını cagirir sen sadece odersinSelam altin kizlar,
bugün saat ikide isi biraktim. Esimle ve gecenlerde tanisdigimiz ciftle oturup birseyler ictik. Sonra herkes dagildi. Gitdim kiza kiyafet aldim biraz. Sipa boy atmis yine, cogu seyi olmuyoraz az aliyorum zaten sürekli camasir yikaniyor diye. Eylüde krese baslayinca biraz fazla alirim.
Yarinda hamfendinin gecmis dogum günü kutluyacagiz. Balin malon aldim. 1-2 sey unutmusum almaya. Esime sabah aldirtirim. Binadaki hatunlar geliyor cocuklarla.
Ardindan o gürültüden sonra kendimi balkona atip ayaklari uzatip bir cocktail icecemkimse bana bakmiyir, ben bari kendime bakam dermisim
Sipamin odasini topluyorumda yemek molasi yapiyoruz acikmis bizimki
Toplarken anladim ki cok fazla ivir zivir oyuncagi var ve su raflari almaliyiz artik. Ben bile topluyamiyorken cocuk ne yapsin rafsiz
Seneye yasida tutuyor disarda kutluyacagim. Komsum yer tutdu. Dogum günü organize eden bir yer var. Cocuklarla bir cok oyun oynadilar, müzik, pasta masta...cok da pahali degildi hatirladim kadariyla. Hem cocuklar eyleniyor hemde annelerde dogum gününden birsey anliyor.
Neyse uzun lafin kisasi ben cok tembelim, seneye baskasi calisdin benim yerime
raziyim kizCok gecmis olsun canim. Zoru atlattin kocisinle evde bol sıkılmacalar sana
Cok gecmis olsun canim. Allah şifa versin tez zamanda insallah
Oh oh az daha büyüsün o ayarlar kutlayacagi yeri asmin ama seni istemez arkadaşlarını cagirir sen sadece odersin
SelammSelam kizlar,
8 cocuk 12 yetiskin nekadar gürültülü ola bilir bugün ögrenmiş oldukdogum günü değil sanki savaş alanıydı seneye kesin para ödeyip başkasına organize edeceğim
Geçmiş olsun sempatik maalesef covid bitmiyor..Pozitifmişim kızlar
14 gün karantinadayım
Geçmiş olsun mavimli acil şifalar diliyorum cnm..Kizlar annem covid oldu asilari da vardi 3. asiyi olmadan 3 gün once kapmis. Basta asinin yan etkisi sandik, cok hastalandi hastaneye yatirmak zorunda kaldik. Hastanede kalacakmis daha. Simdi daha iyiymis, tek basina kalkmis oturmus biseyler yemis. Ama cok oksuruyor, zatürre, cok halsiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?