- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #81.561
komşum çok zeki, gelmeden agrı kesici almişSelamme koca bir sınıf olmuşsunuz işte
Hahhaha çok mantıklıkomşum çok zeki, gelmeden agrı kesici almiş
Evet uzun bir ara vermiştim. Fakat geri döndüm.sempatik_kiz hoşgeldin, nikini görünce senı bi ara okuduğumu hatirladım. Bu arada geçmiş olsun, umarim daha iyisindir.
cok iyi anliyorum seni canim. Bende kiza az vakit ayira biliyorum. Ayirincada cok yorgun oluyorum, eskisi kadarda sabirli degilim onuda fark ediyorum. Calismamakda olmuyorA Asmin75 yeni işim den memnunun severek te gidiyorum, parasi da iyi ama mudur hergun saatlerimi yukseltiyor cok yoruluyorum. Bu hafta da sadece 1 gün izin yazmiş. Bugün oğlum la arkadaşını aldım yemeğe sonra oyuna şimdi de parka geldik, hiç ona da vakıt ayıramıyorum. Biraz zaman geçsin 4 gün çalişk istediğimi söylüyecem.
Istanbula geldim ama annemi görmeme izin yok, goremedim. Zatürresi ilerledi, ilacin dozunu arttirdilar, ilaca iyi tepki verdi. Iyilesecek inaniyorum. Doktoru olumlu konustu. Ama zaman alacak elbet. Ilk iki asi sonovacti ucuncu olarak biontech olmustu ve oldugu günden birkac gün önce kapmis covidi malesef.cok gecmis olsun canim. Beli bir yasdan sonra asilar genclerdeki kadar korumuyormus. Biontec miydi? Gide bilcen mi türkyeye?
Rabbim Şafi ismiyle şifa versin bol bol dua edelimIstanbula geldim ama annemi görmeme izin yok, goremedim. Zatürresi ilerledi, ilacin dozunu arttirdilar, ilaca iyi tepki verdi. Iyilesecek inaniyorum. Doktoru olumlu konustu. Ama zaman alacak elbet. Ilk iki asi sonovacti ucuncu olarak biontech olmustu ve oldugu günden birkac gün önce kapmis covidi malesef.
insallah tez zamanda iylesir canimIstanbula geldim ama annemi görmeme izin yok, goremedim. Zatürresi ilerledi, ilacin dozunu arttirdilar, ilaca iyi tepki verdi. Iyilesecek inaniyorum. Doktoru olumlu konustu. Ama zaman alacak elbet. Ilk iki asi sonovacti ucuncu olarak biontech olmustu ve oldugu günden birkac gün önce kapmis covidi malesef.
Allah şifa versin canım en kısa zamanda iyileşecek insallah dualarım sizinleIstanbula geldim ama annemi görmeme izin yok, goremedim. Zatürresi ilerledi, ilacin dozunu arttirdilar, ilaca iyi tepki verdi. Iyilesecek inaniyorum. Doktoru olumlu konustu. Ama zaman alacak elbet. Ilk iki asi sonovacti ucuncu olarak biontech olmustu ve oldugu günden birkac gün önce kapmis covidi malesef.
Ayın 15ine kadar alamam bende umarım 1 hafta daha cikmazİyi akşamlar kızlar
Altın düşüşe geçmiş. Ben yeni fark ettim. Bu düşüşü değerlendirmek lazım.
Yarında bu fiyatlarda olursa değerlendirmek için bir şeyler alayım diyorum
Geçmiş olsun canım Rabbim şifasını versinIstanbula geldim ama annemi görmeme izin yok, goremedim. Zatürresi ilerledi, ilacin dozunu arttirdilar, ilaca iyi tepki verdi. Iyilesecek inaniyorum. Doktoru olumlu konustu. Ama zaman alacak elbet. Ilk iki asi sonovacti ucuncu olarak biontech olmustu ve oldugu günden birkac gün önce kapmis covidi malesef.
Hadi hayırlısı canım. Allah islerini kolaylastirsin inş.Selamlar arkadaşlar
Geçici evimizi tuttuk çok şükür,o süreç bizi çok yordu. Nasıl bir arsa aradığımızi bildirdik bir kaç emlakçıya. Onlar da bakacak bir yandan. Son sürat eşya topluyoruz. Nasipse pazar taşınacağiz bakalım.
Kızım tercihlerini yaptı,sonuç bekleyeceğiz.
Kafam çok dolu,aynı anda yorgunum. Bedenen yorulmak hiç bir şey gerçekten. Ne nasıl olacak diye düşünmek daha çok yıpratıyor insanı. Benden kaynaklı tabii. Su akar yolunu bulur,gereksiz stres yapıp kendimi yipratmamam lazım.
Herkes iyidir umarım,müsait oldukça uğrarım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?