Annemin ocağı bozulmuş çok az yanıyormuş. Eski fırınlı ocaklardandı. Vadesini tüketmişti zaten

Almışken ankastre alırız diyordum. Oraya fırın ve ocak için ahşap modül lazımdı.
2-3 ay önce marangoz çağırdım tam oraya uygun bir şey yaptıralım diye 500 TL istedi
Hazır modül almaya karar vermiştik. Onlarda 250-300 TLden başlıyordu.
Bugün letgoda 80 TLye buldum bir tane. Pazarlık ettim adamla 60 TL ye düştü.
Ama gidip görmek gerekli. Bizimkiler akşama doğru gidip bakacaklar.
İnşaAllah sağlam birşeydir.

Modüle çok para vermek istemiyorum. Çünkü annemin mutfağı yaptıracağız kışa doğru…
Kışa kadar ankastre seti alıp taksitini bitirelim dedim. Böylece hepsi üst üste gelmemiş olur ve bizi zorlamaz

A Asmin75 yeni işim den memnunun severek te gidiyorum, parasi da iyi ama mudur hergun saatlerimi yukseltiyor cok yoruluyorum. Bu hafta da sadece 1 gün izin yazmiş. Bugün oğlum la arkadaşını aldım yemeğe sonra oyuna şimdi de parka geldik, hiç ona da vakıt ayıramıyorum. Biraz zaman geçsin 4 gün çalişk istediğimi söylüyecem.

cok iyi anliyorum seni canim. Bende kiza az vakit ayira biliyorum. Ayirincada cok yorgun oluyorum, eskisi kadarda sabirli degilim onuda fark ediyorum. Calismamakda olmuyor
Insallah müdürün 4 güne razi gelir canim

cok gecmis olsun canim. Beli bir yasdan sonra asilar genclerdeki kadar korumuyormus. Biontec miydi? Gide bilcen mi türkyeye?
Istanbula geldim ama annemi görmeme izin yok, goremedim. Zatürresi ilerledi, ilacin dozunu arttirdilar, ilaca iyi tepki verdi. Iyilesecek inaniyorum. Doktoru olumlu konustu. Ama zaman alacak elbet. Ilk iki asi sonovacti ucuncu olarak biontech olmustu ve oldugu günden birkac gün önce kapmis covidi malesef.

Rabbim Şafi ismiyle şifa versin bol bol dua edelim

insallah tez zamanda iylesir canim

Allah şifa versin canım en kısa zamanda iyileşecek insallah dualarım sizinle

İyi akşamlar kızlar
Altın düşüşe geçmiş. Ben yeni fark ettim. Bu düşüşü değerlendirmek lazım.
Yarında bu fiyatlarda olursa değerlendirmek için bir şeyler alayım diyorum
Ayın 15ine kadar alamam bende umarım 1 hafta daha cikmaz

Geçmiş olsun canım Rabbim şifasını versin

Selamlar arkadaşlar
Geçici evimizi tuttuk çok şükür,o süreç bizi çok yordu. Nasıl bir arsa aradığımızi bildirdik bir kaç emlakçıya. Onlar da bakacak bir yandan. Son sürat eşya topluyoruz. Nasipse pazar taşınacağiz bakalım.
Kızım tercihlerini yaptı,sonuç bekleyeceğiz.
Kafam çok dolu,aynı anda yorgunum. Bedenen yorulmak hiç bir şey gerçekten. Ne nasıl olacak diye düşünmek daha çok yıpratıyor insanı. Benden kaynaklı tabii. Su akar yolunu bulur,gereksiz stres yapıp kendimi yipratmamam lazım.
Herkes iyidir umarım,müsait oldukça uğrarım.

Hadi hayırlısı canım. Allah islerini kolaylastirsin inş.

Selam kızlar
2 hafta izin aldım
Perşembe tatile gideceğiz ama kiza netten aldığım mayo olmadı. İade edip lcw falan bakmam lazım
Evdede boş durmuyorum tabi. Dolapların içine girmiştim temizleyip düzenleyip fazlalıkları çıkartıyorum bu sayede. Dün 3 poşet kıyafet 2 poşet bot ayakkabi ayikladım verdim.
Mutfak yetismeyecek haftaya bıraktım onu tatil dönüşü yaparim insallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…