- 21 Temmuz 2008
- 17.367
- 54.201
- 1.123
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #81.581
Hayirli olsun colombreSelamlar arkadaşlar
Geçici evimizi tuttuk çok şükür,o süreç bizi çok yordu. Nasıl bir arsa aradığımızi bildirdik bir kaç emlakçıya. Onlar da bakacak bir yandan. Son sürat eşya topluyoruz. Nasipse pazar taşınacağiz bakalım.
Kızım tercihlerini yaptı,sonuç bekleyeceğiz.
Kafam çok dolu,aynı anda yorgunum. Bedenen yorulmak hiç bir şey gerçekten. Ne nasıl olacak diye düşünmek daha çok yıpratıyor insanı. Benden kaynaklı tabii. Su akar yolunu bulur,gereksiz stres yapıp kendimi yipratmamam lazım.
Herkes iyidir umarım,müsait oldukça uğrarım.
Biri Tatil mi dediSelam kızlar
2 hafta izin aldım
Perşembe tatile gideceğiz ama kiza netten aldığım mayo olmadı. İade edip lcw falan bakmam lazım
Evdede boş durmuyorum tabi. Dolapların içine girmiştim temizleyip düzenleyip fazlalıkları çıkartıyorum bu sayede. Dün 3 poşet kıyafet 2 poşet bot ayakkabi ayikladım verdim.
Mutfak yetismeyecek haftaya bıraktım onu tatil dönüşü yaparim insallah.
Mavimli annen nasıl oldu cnm?Istanbula geldim ama annemi görmeme izin yok, goremedim. Zatürresi ilerledi, ilacin dozunu arttirdilar, ilaca iyi tepki verdi. Iyilesecek inaniyorum. Doktoru olumlu konustu. Ama zaman alacak elbet. Ilk iki asi sonovacti ucuncu olarak biontech olmustu ve oldugu günden birkac gün önce kapmis covidi malesef.
Altin epey düşmüş gerçekten tam alim firsati bencedeİyi akşamlar kızlar
Altın düşüşe geçmiş. Ben yeni fark ettim. Bu düşüşü değerlendirmek lazım.
Yarında bu fiyatlarda olursa değerlendirmek için bir şeyler alayım diyorum
Tenk yu bebisimHayirli olsun colombreçok sevindim
Sende detaycisin bu yüzden kafan hep dolu herşey olacağına varır dememiz gerek bazen ama işte
Biri Tatil mi dedi
Iyi tatiller şimdiden kuzucum.
Cocuklarimiz çok bunaldi en çok onlar haketti.
Nereye gideceksiniz?
Ben Antalya’nın bir ilçesinde yaşıyorum.Tenk yu bebisim
Cok bunaldilar gerçekten sırf onlar için gidiyorum sıcağı sevmiyorum cunku
Antalya lara tarafında kuzum ilk defa bu tarafa gideceğiz insallah memnun kalırız
Ben antalyayi çok sevdim çok beğendim bize epey uzak ama olsunTenk yu bebisim
Cok bunaldilar gerçekten sırf onlar için gidiyorum sıcağı sevmiyorum cunku
Antalya lara tarafında kuzum ilk defa bu tarafa gideceğiz insallah memnun kalırız
Güzel olmasına sevindim cnmBen Antalya’nın bir ilçesinde yaşıyorum.
Lara tarafı güzel cnm sadece yeme içme konusunda bir tık daha pahalı
Bize 5-6 saat sürüyor ama olsunduBen antalyayi çok sevdim çok beğendim bize epey uzak ama olsun1000 km
Çok iyi gelecek size tatil :)
Evet cnmSempatik sen Alanya’daydın değil mi? 8 yıl yaşadım ben de orda.
Sagolasin canim daha iyi. Birkac güne cikar dedi doktorlar. Bu sefer de evdeki cocuklardan biri cok ateslenmis esim de tek basina. Bugün dönüyorum Berline. Hayat.Mavimli annen nasıl oldu cnm?
Acil şifalar diliyorum
Altin alacak param kalmadi devlete vergileri ödeyince.Altın baya düştü kızlar.Ama tek eksik para
Hayırlı olsun canım Allah gönlüne göre versin inşallahSelamlar arkadaşlar
Geçici evimizi tuttuk çok şükür,o süreç bizi çok yordu. Nasıl bir arsa aradığımızi bildirdik bir kaç emlakçıya. Onlar da bakacak bir yandan. Son sürat eşya topluyoruz. Nasipse pazar taşınacağiz bakalım.
Kafam çok dolu,aynı anda yorgunum. Bedenen yorulmak hiç bir şey gerçekten. Ne nasıl olacak diye düşünmek daha çok yıpratıyor insanı. Benden kaynaklı tabii. Su akar yolunu bulur,gereksiz stres yapıp kendimi yipratmamam lazım.
Yola çıkmışsınız zaten, gerisi gelir benceSelamlar arkadaşlar
Siz neredesiniz, kardeşiniz nerde? Neden birbirinizin yanında olamadınız?Merhabalar
Dün kızkardeşim evlendi biz iki kız kardeşiz ne benim dugunumu gördü ne ben onunkini ne kadar üzüldüm dünden beri keyfim yok insan uzakta olsa da evden ayrıldığını derinden hissettim
Ben fransadayim kız kardeşim Türkiye'de canım ailem orda işte ben gidemiyorum daha Türkiye'yeSiz neredesiniz, kardeşiniz nerde? Neden birbirinizin yanında olamadınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?