Kızlar günaydın
Bugün çok sevinçliyim son sınava da girip artık rahat rahat bebeğimle ilgilenebilirim.

Daha bir hazırlık yapmadık çünkü.
Bugün zulami saydım.
1270 lira cıktı. Arti 80 lira kenara ayirdim.
Kendim için harcamayı düşünüyorum 40 lirasını.
40 lira da belki lazım olur diye cüzdanımda kalsın.

Birde bazen eşimi somuruyormus gibi hissediyorum.
Dün 100 tl verdi mesela içinde 20 lirası okul kalanı iç çamaşırı içindi sadece.
Ben hem iç çamaşırı hem sal hem ona kapri ve biseyler aldım 53 lira harcadım.
Farklı şeyler adı altında para istemek onu sömürmek mi oluyor diye düşünüyorum.
Mesela kendime bişey diktiricem kumaş parası.
Bebeğe çanta alcam onun için para vs diyerek almak hanı elde olanı kullanmayıp ondan istemek sömürmek mi bilmiyorum.
Ama böyle yapmayınca da sanki param hiç birikmiyor. Vicdan yaptım biraz. Ama çokta idareli olunca erkek ne ihtiyaç ne değil bilmiyor sanki.

Bugün ki sınavım gec başlayacak.
Tatil moduna girmiş gibi hissediyorum o yüzden:))

Böyle yapmak yerine eşin faturaları kk falan ödedikten sonra kalan parayı sana verse sende birikim ve ihtiyaçlar için ayırsan
Ben eşimden ayrı zula yapamıyorum çünkü her ikimizde para nereye gitmiş haberimiz olur birbirimizi takip ederiz ama birikimi hesap kitabı ben yapıyorum mesela eşim 200 harçlık ver gerisini Al der bende birikimi ayırıp kalanınla idare etmeye calisiyororum

Bende bazen acaba eşimden gizli para bitiktirince hırsızlığa giriyormu diye düşünüyorum ...ama zaten birikince duramıyorum söylüyorum...o çalışıp kazanıyor ama bende evde çalışıyorum çocuklardı yemekdi...demekki benimde hakkım var diye teselli veriyorum kendime...yok be ne hırsızlığı...değildir ya...bak öyle birşey diyeni döverimhem eşimde kenarda birşeyin olduğunu duyunca seviniyor

Günaydın..
bende istiyorum bu yıl kışlık hazıırlamak ve hiç bilmiyorum neyi ne zaman almalıyım.
Çok iyi oldu benim içinde,sağolun
şu sira bezelye, eylul gibi barbunya, yine yazin ucuzken taze fasulye, temmuz gibi visne atabilirsiniz. Yazin ucuzken konserve domates sosu yapabilirsiniz, cok iyi oluyor, butun kis yaz domatesi yenmis oluyor. Ben bunlari hazirliyorum =)

Kizlar konuyu bugun gordum yazayim dedim. Gecen hafta esim altin yukseliyor alalim dedi 201den aldik, ertesi gun düştü ya aldigimiz gibi zarar ettik ama dursun kenarda. Biz evlenirken grami 80 tl idi, 100 olsa da dugun takilarini bozdursak diye bekliyorduk simdi olmus 200

canım bende 199 dan aldım şu an 500 küsür zarardayım ama satmıyorum inat ettim beklemede kal sende istersen elbet yükselecek. altından kimsenin zarar ettiğini duymadım bugüne kadar. YTD.

canım bende 199 dan aldım şu an 500 küsür zarardayım ama satmıyorum inat ettim beklemede kal sende istersen elbet yükselecek. altından kimsenin zarar ettiğini duymadım bugüne kadar. YTD.
mecbur kalmadikca bozdurmak istemiyorum canim. Uzun vadede yukselir diye dusunuyorum

Canım bizde durumlar farklı eşimin eline ne kadar geçtiği değişiyor.
Değişmese bile bazen araba tamiri
Acil masraflar birisine borç para vermek durumunda kalıyor.
Bunları benle açıkça paylaşmadığı için ve para konusunda ben daha tutumlu olduğum için kendisini baskı altında hissetmesi daha normal.

Ben bana verdiği cüzi miktarlardan tasarruf ediyorum
Bir urun için bile çeşitli fiyat aralıkları var mesela.
Ben bütçeme uyanı alıyorum kalanı biriktiriyorum

Bu acıdan bakınca sömürmek olmuyo gibi geldi
Sonuçta zırt pırt para istemiyorum ama gereken şeyler içinde istiyorum.
Bir kumaş alacak olsam 1 lira için bile mesela 5 6 manifaturacı gezerim

mecbur kalmadikca bozdurmak istemiyorum canim. Uzun vadede yukselir diye dusunuyorum

Bende 200 lerden aldım canm birde paramın hepsine.
5 bin liralık falan aldım.
Sonra düştü işte.
Yapcak bişey yok.
Elimde olan parayı da bankaya atıp alacagim yine.

Günaydın kizlar hayırli cumalar bol bereketli günler
Şu siralar bezelye stoklamanin zamani kızlar asıl stok yapma zamanı agustos eylul ben gecen sene eylülun sonlarına dogru bile stok yapmıstim fiyatlar uygun sebzeler lezzetliydi ama bu sene o kadar beklemek istemiyorum agustos sonueylu basi gibi herseyimi hazirlayip bitirmek istiyorum

Hırsızlık biraz ağar kaçar bence..tabiki şeffaf olan en güzeli ama pembegömleğin dediği gibi erkekler ihtiyaçlarımızdan pek haberli değiller.yada bize ihtiyaç gelen onlara lüzumsuz gelir.

Çalışanların durumu daha farklıdır muhtemelen ama biz evde otururken gökten yağmayacağına göre,bir şekilde durumu idare etmemiz gerekiyo..

biz eşimle rızkın tamamen allahtan geldiğine,benim rızkımıda eşime vesile kıldığını düşünüyoruz her zaman..bu yüzden çok sıkıntı olmuyo aramızda.eşim bana belli bir oara verir,ne yaptın diyede asla sormaz..genel giderlerimide isterim,demez sende vardır,varsa verir..

Aman allah aşkına gizlesekte gizlemesekte,hepimiz ailemiz,yuvamız için uğraşmıyomuyuz..ben hiç sanmıyorum burdaki hiç kimsenin ihtiyaç halinde tüm bigikimlerini dökmesin..hastalık olsa,ev bark alınmata kalksa,eşler istemeden biz çıkarıp vermezmiyiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…