A bak o olur canım, sana gözüm kapalı bırakırım ☺️

Sen de angarya işlerden kurtulursun, rahat edersin, muhasebe, vergi , beyanname vs yapmak yok, ticari muhasebe yok, sadece danışmanlık, kendi elemanlarının yaptıklarını denetleme ve rapor var 😅

Özetle; İş az, sorumluluk çok, para gani 😍😂
Bu arada teşekkür ederim tabi

Kizlar gram dususte bilginiz olsun bazilarimizin maas günü sanirim bu aralar. Benim dr ek derse 3 gün var.. hiç belli olmaz ekşi hesaptan bile 2 gr alabilirim
İşkur bu ay ödemeleri erken yapacakmış, bütçemi yaptım
Para hesaba gelince ben de bir çeyrek almak niyetindeyim

Bir Harika haberde tayinlerden alsak keske :işsiz:Mesai başladı çalışasım yok haber bekliyorum sürekli:skandal:
Nasıl olacak bilmiyorum ama unutmaya mi çalışsan tayin haberini🤔
Nasıl oluyor bilmiyorum bu konuyu ama ne zaman açıklanacağı niye belli degil ki, her zaman mi böyle korona günlerine özel durum mu

Nasıl olacak bilmiyorum ama unutmaya mi çalışsan tayin haberini🤔
Nasıl oluyor bilmiyorum bu konuyu ama ne zaman açıklanacağı niye belli degil ki, her zaman mi böyle korona günlerine özel durum mu
Bunlar hep böyle her tayin donemi burnumuzdan geliyor.Aralıkta tercih yaptık bak 6ay oluyor ses yok.Corona var erken belli olacağına hala bekletiyorlar.Daha ben tayin isteyecegım ev taşınacak hastalık artarsa yollar kapanır yine eşimde gelemez yine dert.Eylüle kadar en azından herkes yerine yerleşir ona sinir oluyorum.

Bugün 2 ay kontolumuz vardı kilosu boyu iyiymiş.bu doktoru çok sevdim ek bişey vermedi gereksiz anne vitaminleri ilaclar verenlere sinir oluyorum.bir keresinde doktora kabız gibi dedim çocukbir ilaç verdi sen iç dedi sezeryan sonrası benimde normal degildi zayıflama içinde kullanılan ürünmüş.hemen doktor değiştirdik emziren ann
Eşim benim citalardan şunu yaptı bak resmini cekeym
Bu hem karın üstü egzersizi hemde sırt üstü yatarken kullandigimiz bisey çok güzel internette de satılıyor biraz dağınık şu an ama aktivite yapmak içinde çok hoş buzdolabi poşeti içi su dolu balon zeka kartlari hem dokunacagi hemde izleyebilecegi şeyler asilinca çok güzel duyu geliştiricegini düşünüyorum inşallah 😍
Oyun halisida var ama en çok bunda takılıyoruz 😄
Onun dışında şarkı soyleyip dans etmeyi çok seviyoruz mutfakta biseyler yaparken onu anakucaginda yanımda durdurup yaptığım şeyleri anlatıyorum 😄 dışarıyı izliyoruz
Henüz çok küçükler en büyük hobisi parmaklarını öğürene kadar yalayıp salyasını akıtmak 😂😂
Benimkide bayılıyor ilk önce elini inceliyor parmaklarını acıp söyleniyor sonra elini yumruk yapıp agzına sokuyor salyalar dökülüyor😁fotoğrafını çektim güzelmiş babası çok üşengec dedesine deriz o yapar aynı zeka kartlarından bizdede var.tavan ve duvardakilere bakmaya bayılıyor hele ok ve yay var senegalden afrikalı tahta adamlar gülüyor sürekli onlara eşim vudulu kesin bunlar diyor😁

Bunlar hep böyle her tayin donemi burnumuzdan geliyor.Aralıkta tercih yaptık bak 6ay oluyor ses yok.Corona var erken belli olacağına hala bekletiyorlar.Daha ben tayin isteyecegım ev taşınacak hastalık artarsa yollar kapanır yine eşimde gelemez yine dert.Eylüle kadar en azından herkes yerine yerleşir ona sinir oluyorum.
Kötü bir durum gerçekten ama elden gelen birşey yok.
İyi düşünelim iyi olsun.
Biraz fazla stres yaptin sanırım.
Sen tayin aciklanana kadar, yerleştiğini eşinle ve oglunla birlikte olduğunu, yeni evi, yeni hayatini güzel şeyleri düşün.

Dışarı çıktım ve yine gerildim, park disinda bir yere gitmesem ruh sagligim için en iyisi.
İnsanlar kesinlikle kurallara uymuyor, ne yolda ne markette.
Çocuklar da dışarıda.
Fazla normallestik
Inanki kahvemsim hayretler içinde izliyorum insanlari 😩😧
Bu ne rahatlik herkes yollarda sohbette çoluk çocuk.
Ne maskeleri var ne birşey.
Eh yani sonunda.
Geçen ay bekleyen arkadaşlarım epey geç alabilmişti cnm.

Benim de bugün alış veriş yapmam lazım, evde meyve sebze yok, malum 15 gündür evde yokuz ama korkuyorum markete vs gitmeye, insanlar çok rahat maske, mesafe, hak getire 🤔

Ben de çeyrek vs almak istiyorum ama çok pahalı sanki, bir yılda ikiye katladı... uzun vade düşündüğüm için, sanırım bu rakamlardan almak bile, doğru bir karar olacak... ytd 😅

Aile Çalışma Ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından bugün yapılan açıklamaya göre;

‘Mayıs ayına ilişkin işsizlik ödeneği ve kısa çalışma ödeneği ödemeleri, yoğunluğun önlenmesi amacıyla 1-5 Haziran tarihleri arasında gerçekleşecek.

Buna göre; T.C. Kimlik Numaralarının son hanesi;

0 olanlara 1 Haziran'da,

2 olanlara 2 Haziran'da,

4 olanlara 3 Haziran'da,

6 olanlara 4 Haziran'da,

8 olanlara da 5 Haziran'da ödemeler yapılacak.’

karamelli_turta karamelli_turta

Benim de bugün alış veriş yapmam lazım, evde meyve sebze yok, malum 15 gündür evde yokuz ama korkuyorum markete vs gitmeye, insanlar çok rahat maske, mesafe, hak getire 🤔

Ben de çeyrek vs almak istiyorum ama çok pahalı sanki, bir yılda ikiye katladı... uzun vade düşündüğüm için, sanırım bu rakamlardan almak bile, doğru bir karar olacak... ytd 😅
Bugün burada marketler boştu,
Pazartesi ve cumalari çok yoğun oluyor, bir de pazar kurulan günler.
Altın her zaman altındır, ben de para olan her zaman alınabilir fikrindeyim, tabiki ytd🤣

Son düzenleme:
Inanki kahvemsim hayretler içinde izliyorum insanlari 😩😧
Bu ne rahatlik herkes yollarda sohbette çoluk çocuk.
Ne maskeleri var ne birşey.

Eh yani sonunda.
Geçen ay bekleyen arkadaşlarım epey geç alabilmişti cnm.
Ev oturmasına bile gidip geliyorlar, şaşkınım
Zorunluluk hallerine birşey diyemem ama keyfi olarak bu kadar rahat davranılması, önlem alınmaması tedirgin ediyor beni

Back
X