- 20 Eylül 2017
- 13.876
- 56.780
- 598
- Konu Sahibi karamelli_turta
- #59.561
Harika bir haberOkul mail atmış Mart,Nisan,Mayıs,Haziran ayı yemek ücretleri eğitim öğretim bitince iade edilecekmıs![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Harika bir haberOkul mail atmış Mart,Nisan,Mayıs,Haziran ayı yemek ücretleri eğitim öğretim bitince iade edilecekmıs![]()
Bu arada teşekkür ederim tabiA bak o olur canım, sana gözüm kapalı bırakırım
Sen de angarya işlerden kurtulursun, rahat edersin, muhasebe, vergi , beyanname vs yapmak yok, ticari muhasebe yok, sadece danışmanlık, kendi elemanlarının yaptıklarını denetleme ve rapor var
Özetle; İş az, sorumluluk çok, para gani![]()
İşkur bu ay ödemeleri erken yapacakmış, bütçemi yaptımKizlar gram dususte bilginiz olsun bazilarimizin maas günü sanirim bu aralar. Benim dr ek derse 3 gün var.. hiç belli olmaz ekşi hesaptan bile 2 gr alabilirim
Bir Harika haberde tayinlerden alsak keskeHarika bir haber![]()
Mesai başladı çalışasım yok haber bekliyorum sürekli
Nasıl olacak bilmiyorum ama unutmaya mi çalışsan tayin haberiniBir Harika haberde tayinlerden alsak keskeMesai başladı çalışasım yok haber bekliyorum sürekli
![]()
Bunlar hep böyle her tayin donemi burnumuzdan geliyor.Aralıkta tercih yaptık bak 6ay oluyor ses yok.Corona var erken belli olacağına hala bekletiyorlar.Daha ben tayin isteyecegım ev taşınacak hastalık artarsa yollar kapanır yine eşimde gelemez yine dert.Eylüle kadar en azından herkes yerine yerleşir ona sinir oluyorum.Nasıl olacak bilmiyorum ama unutmaya mi çalışsan tayin haberini
Nasıl oluyor bilmiyorum bu konuyu ama ne zaman açıklanacağı niye belli degil ki, her zaman mi böyle korona günlerine özel durum mu
Benimkide bayılıyor ilk önce elini inceliyor parmaklarını acıp söyleniyor sonra elini yumruk yapıp agzına sokuyor salyalar dökülüyorEşim benim citalardan şunu yaptı bak resmini cekeym
Bu hem karın üstü egzersizi hemde sırt üstü yatarken kullandigimiz bisey çok güzel internette de satılıyor biraz dağınık şu an ama aktivite yapmak içinde çok hoş buzdolabi poşeti içi su dolu balon zeka kartlari hem dokunacagi hemde izleyebilecegi şeyler asilinca çok güzel duyu geliştiricegini düşünüyorum inşallah
Oyun halisida var ama en çok bunda takılıyoruz
Onun dışında şarkı soyleyip dans etmeyi çok seviyoruz mutfakta biseyler yaparken onu anakucaginda yanımda durdurup yaptığım şeyleri anlatıyorumdışarıyı izliyoruz
Henüz çok küçükler en büyük hobisi parmaklarını öğürene kadar yalayıp salyasını akıtmak![]()
Kötü bir durum gerçekten ama elden gelen birşey yok.Bunlar hep böyle her tayin donemi burnumuzdan geliyor.Aralıkta tercih yaptık bak 6ay oluyor ses yok.Corona var erken belli olacağına hala bekletiyorlar.Daha ben tayin isteyecegım ev taşınacak hastalık artarsa yollar kapanır yine eşimde gelemez yine dert.Eylüle kadar en azından herkes yerine yerleşir ona sinir oluyorum.
kres saatlerinde biz evde yokuz canımKrestede çok ses olur bence![]()
Inanki kahvemsim hayretler içinde izliyorum insanlariDışarı çıktım ve yine gerildim, park disinda bir yere gitmesem ruh sagligim için en iyisi.
İnsanlar kesinlikle kurallara uymuyor, ne yolda ne markette.
Çocuklar da dışarıda.
Fazla normallestik
Eh yani sonunda.İşkur bu ay ödemeleri erken yapacakmış, bütçemi yaptım
Para hesaba gelince ben de bir çeyrek almak niyetindeyim
İşkur bu ay ödemeleri erken yapacakmış, bütçemi yaptım
Para hesaba gelince ben de bir çeyrek almak niyetindeyim
Bugün burada marketler boştu,Benim de bugün alış veriş yapmam lazım, evde meyve sebze yok, malum 15 gündür evde yokuz ama korkuyorum markete vs gitmeye, insanlar çok rahat maske, mesafe, hak getire
Ben de çeyrek vs almak istiyorum ama çok pahalı sanki, bir yılda ikiye katladı... uzun vade düşündüğüm için, sanırım bu rakamlardan almak bile, doğru bir karar olacak... ytd![]()
Ev oturmasına bile gidip geliyorlar, şaşkınımInanki kahvemsim hayretler içinde izliyorum insanlari
Bu ne rahatlik herkes yollarda sohbette çoluk çocuk.
Ne maskeleri var ne birşey.
Eh yani sonunda.
Geçen ay bekleyen arkadaşlarım epey geç alabilmişti cnm.