Altın kizlar zayıflıyor

Öyle deme hepimizn yüksek kiloları vardi, bende 70 lerce basladim ,iki yıldır 64, 69 arası gidiyor geliyor ne ileri ne geri o olarak da çabalıyorum ama saglik olsun diyorum, meğer demirim düşükmus, onu yükseltelim derken uc kilo kadar aldim, ben inaniyorum sende 70 in altına düşeceksin hedefine ulaşacaksın canm, beraber cok güzel ilerliyoz ,ben sevdim bu gurubu
En siskonuz da benmişim ya
Hala spor yapamadim. Bugun olmazsa haftasonu yapacagim.
Ekmek ve pasta yapiyorum. Ekmek mayalanirken az dinleneyim dedim. Ikiside hentbol kampina kizlar ici

Son düzenleme:
demir degerın nasıl oldu canım kontrole vs gidiyor musunn

En siskonuz da benmişim ya
Hala spor yapamadim. Bugun olmazsa haftasonu yapacagim.
Ekmek ve pasta yapiyorum. Ekmek mayalanirken az dinleneyim dedim. Ikiside hentbol kampina kizlar icin.
buraya ayak uydurunca verırsın canım ınsallah senden de boyle ıstıkrar gorecegızz masallah 800 gram cok ıyı

diyetisyende de şükür kas kaybım vs yokmuş orda da 52.95 cıktım onda da yemek tatlı yıyıp gıtmıstım acıkcası

diyetisyende de şükür kas kaybım vs yokmuş orda da 52.95 cıktım onda da yemek tatlı yıyıp gıtmıstım acıkcası
Tatlının etkisi vardır her iki tartı da farklılık olabilir, hangisini geçeyim tatlim hangisini baz alıyorsun, her hafta tartiliyormusun diyetisyende

Tatlının etkisi vardır her iki tartı da farklılık olabilir, hangisini geçeyim tatlim hangisini baz alıyorsun, her hafta tartiliyormusun diyetiske
kendı tartımı canım baz alalım her hafta gıdemıyorum malummm 52.65

Tatlının etkisi vardır her iki tartı da farklılık olabilir, hangisini geçeyim tatlim hangisini baz alıyorsun, her hafta tartiliyormusun diyetisyende
yemek yedım su ıctım vs derken cok normal benım kas kaybıma bakmak ıcın gıtmıstım

Tebrik ediyorum hepinizi masqllah bu hafta hepten eksideyiz, eksik yanlış bilgi olurs mutlaka bildirin canlar

Tebrik ediyorum kızlar hepinizi maşallah sizeKanlarımı verdim pazartesi sonuçlarım çıkacak insallah
bu arada Hedefime son 1 kg onada ulaşınca bedenimden 46.60 gramı ugurlamış olacagım İnsallah haftaya koruma kilosuna geçerim

Sabah kahvaltısı 2 haşlanmış yumurta
Öğlen tavuk ızgara yağsız ve 7 tane profiterol ve 1 ince dilim yaş pasta yedim
Ara öğünde 1 nektarin
Akşam yoğurt ve dolma yedim
Spor olarak yürüyüş yaptım sabah ve 11500 adım attım

`