- Emoji Skoru
- 365
- Puanlar
- 18
Maşallah canom ızındeyım İnşallahTebrik ediyorum kızlar hepinizi maşallah sizeKanlarımı verdim pazartesi sonuçlarım çıkacak insallah
bu arada Hedefime son 1 kgonada ulaşınca bedenimden 46.60 gramı ugurlamış olacagım İnsallah haftaya koruma kilosuna geçerim
Afiyet olsun canımİyi akşamlar kızçeler.sabah yağsız menemen 1 incir 1 yk tahin ve zeytinyağı yedim.
Akşam 4 gbi biraz free takıldım. Dünden tepsi kebabı vardı yarım ekmekle gömdüm 1 köfte 2 dilim patlıcan.ve bir miktar üzüm.
6700 adım atıldı.
Önümüzdeki 6 günğ çok sıkı geçirecem inşallah.
Haftasonu yürüyemem normalde gidip yürücem ve bu hafta 60 ı görmek istiyorum ucundan kıyısından.bu hafta çok ciddi olucam ödemler atılacak
Dukan biramı içtim
Çok geçmiş olsun canm, harika bir menu olmus afiyet olsunHayirli geceler
Eve yeni girdim. Yorgunlukdan migrenim tuttu. 70 km x2 yordu. Birde tum gunum yogundu.
Sabah cavdar ekmegi ile tost
Oglen protein shake
Aksam protein shake
Yanima protein shake disinda yumurta alsam mi dedim . Sonra okadar saat disarida olmasi bozulur diye urkuttu.
Aclikdan da olabilir migrenim.
Direk yatisa geciyorum
Iyi geceler. Haftasonu diye cosmayalim yarin
@tomrs
Afiyet olsun canmİyi akşamlar kızçeler.sabah yağsız menemen 1 incir 1 yk tahin ve zeytinyağı yedim.
Akşam 4 gbi biraz free takıldım. Dünden tepsi kebabı vardı yarım ekmekle gömdüm 1 köfte 2 dilim patlıcan.ve bir miktar üzüm.
6700 adım atıldı.
Önümüzdeki 6 günğ çok sıkı geçirecem inşallah.
Haftasonu yürüyemem normalde gidip yürücem ve bu hafta 60 ı görmek istiyorum ucundan kıyısından.bu hafta çok ciddi olucam ödemler atılacak
Dukan biramı içtim
Hoşgeldin canımKızlar günaydın.Beni de Altın Kızlara alır mısınıs . Sizinle birlikte motive olurum diye düşünüyorum. Son zamanlarda kilom iyice arttı. Bu da beni rahatsız ediyor.
Selam canm, kolay gelsin menun gayet güzel arada kaçamaklar olabiliyorGünaydın herkese
Dün çok yoğundu konserve yaptık buralara bakamadım.
Sabah 2 haşlanmış yumurta ve bir nektarin yedim.
Öğlen et şiş yedim baya bir ekmeksiz.
Akşam 4 yemek kaşığı makarna ve bol salata yedim
Uyumadan önce haşlanmış Mısır tükettim Cumartesi günü öğleden sonra kötü geçti bugün toparlama günüm
Dün spor yapamadım 9 bin adım atmışımm
Selm canm ,hosgeldin olur tabiki boy,kilo yaş bilgilerini birak ekleyeyim seninde hikayen baslasinKızlar günaydın.Beni de Altın Kızlara alır mısınıs . Sizinle birlikte motive olurum diye düşünüyorum. Son zamanlarda kilom iyice arttı. Bu da beni rahatsız ediyor.