Altın kizlar zayıflıyor

Maşallah canom ızındeyım İnşallah

İyi akşamlar kızçeler.sabah yağsız menemen 1 incir 1 yk tahin ve zeytinyağı yedim.
Akşam 4 gbi biraz free takıldım. Dünden tepsi kebabı vardı yarım ekmekle gömdüm 1 köfte 2 dilim patlıcan.ve bir miktar üzüm.
6700 adım atıldı.
Önümüzdeki 6 günğ çok sıkı geçirecem inşallah.
Haftasonu yürüyemem normalde gidip yürücem ve bu hafta 60 ı görmek istiyorum ucundan kıyısından.bu hafta çok ciddi olucam ödemler atılacak
Dukan biramı içtim

Hayirli geceler
Eve yeni girdim. Yorgunlukdan migrenim tuttu. 70 km x2 yordu. Birde tum gunum yogundu.

Sabah cavdar ekmegi ile tost
Oglen protein shake
Aksam protein shake

Yanima protein shake disinda yumurta alsam mi dedim . Sonra okadar saat disarida olmasi bozulur diye urkuttu.
Aclikdan da olabilir migrenim.

Direk yatisa geciyorum
Iyi geceler. Haftasonu diye cosmayalim yarin

@tomrs

Afiyet olsun canım

Çok geçmiş olsun canm, harika bir menu olmus afiyet olsun

Afiyet olsun canm

Selam canlar nasilsiniz, dün yine uyuya kalmisim yuruyusden sonra oğlumla
Okula gitmek istememe gibi problemlerimzde oldu biraz zor bir süreç bekliyor bizi, henüz tam 6 yaşında bununda büyük etkisi var sanırım,

Cuma menumu hemen geçeyim canlar
Kahvaltım 9
Yarım börek, bir kase kabak yemegi ,yesil biber bir adet kapya biber

Ogleden sonra 15
Bir avuç kabak çekirdeği, 5 kaju ,yarım porsiyon cips tarhana, cevizli pekmezsucuk bir parmak kadar

Akşam yemeği 18 bucuk
Bir tabak tavuk mantar sote, bir kase cacik, 4yk bulgur pilavı
Akwam yuryusu 7 bin adım, 5 bin adım okula gel git market derken toplam 12 bin adim

Kizlar ben foto yüklemede zorlanıyorum yükleyemiyorum boyut da kucultsem çoğu zaman olmuyor

.

Eklentiler

• 1000067565.webp
    6,4 KB · Görüntüleme: 5
Cumartesi menum
Sabah yürüyüş yaptım

Kahvaltım 10 bucuk
Bir bucuk bazlama tambugday unundan, yumurta salatası,yesilbiber kapya biber ve közlenmiş biber birer tane ,domates salatalık,
Bir ceviz,bir avuç kabak çekirdeği Çiğ

İkindi
Sade kahve,tadimlik cevli sucuk, bir ceviz madensuyu ,1 yesil incir

1 saat Yüzmeye gittim

20 gibi evdeydim,
5 fıstık,3 kaju
1 saat yüzme, Sabah yuryusu ,Yüzmeye gidiş dönüşte yürüyerek oldu 14 bin adım olmus

Günaydın herkese
Dün çok yoğundu konserve yaptık buralara bakamadım.
Sabah 2 haşlanmış yumurta ve bir nektarin yedim.
Öğlen et şiş yedim baya bir ekmeksiz.
Akşam 4 yemek kaşığı makarna ve bol salata yedim
Uyumadan önce haşlanmış Mısır tükettim Cumartesi günü öğleden sonra kötü geçti bugün toparlama günüm
Dün spor yapamadım 9 bin adım atmışımm

Dünkü Mısırdan sonra tok hissediyorum öğlen öğünü ile birleştirmeye düşünüyorum

Kızlar günaydın.Beni de Altın Kızlara alır mısınıs . Sizinle birlikte motive olurum diye düşünüyorum. Son zamanlarda kilom iyice arttı. Bu da beni rahatsız ediyor.

Selam canm, kolay gelsin menun gayet güzel arada kaçamaklar olabiliyor

Kızlar günaydın.Beni de Altın Kızlara alır mısınıs . Sizinle birlikte motive olurum diye düşünüyorum. Son zamanlarda kilom iyice arttı. Bu da beni rahatsız ediyor.
Selm canm ,hosgeldin olur tabiki boy,kilo yaş bilgilerini birak ekleyeyim seninde hikayen baslasin

Pazar günleri illaki azcık da olsa kqcqmak oluyor bende de oldu haftaici telafi edeceğim insallah

`