- Emoji Skoru
- 365
- Puanlar
- 18
ödemli de olabilirsin canım
tebrik ederim canım.Birinciliği asıl sen üstlenmişsin :)Gecen hafta 78,5
Bu hafta 77,7
-800 gr
@tomrs
ay alt bilgi gbi bişe yazmışsın. Olayy :)Gecen hafta 78,5
Bu hafta 77,7
-800 gr
@tomrs
valla cok ıyı geldıGunaydin canm masqllah çok çok iyi tebrikler
Harika eksi. TebriklerGünaydın herkese geçen Cuma 53.3 dü 650 gram vermişim
Super yinede. Ben erken uyaniyorum dedim ya. Bir actim gozumu saat 6.30 . 7.20de cocuklar ile evden cikmam lazimdi. Onlar hazirlanirken ben beslenme cantalarini hazirladim. Bakalim yuruyusu skstira bilecek miyim buguneGünaydın tekrardan kızımın uyanmasıyla bu kadar sürdü sabah yürüyüşü
Sabit de iyidirGeçen hafta cuma 66,30
Bugun 66,30
Aynıyım canlar
Ac gezme. Yanlis orda. Ama spor,yuruyus bosuna diye dusunme sakin.-500. Malesef.1 kilo bekliyordum ama dondurma ve tarhana buna mani oldu.Bu hafta inşallah hiç bozmicam.boşu boşuna yürüdüm ve aç gezdim resmen.tamamen diyet odaklı olucam bu hafta inşallah
Eki Görüntüle 3823209
bu hafta cok ıyıyız masallah hepımız :)@uykusuzgibi2933 tebrik ederim canım. birinciliği üstleniyorsun.
@Arrietty_ cok dogru söylüyorsunuz aç gezme kendini aç bırakma yuruyus ve spor her zxaman lazım hem zaten zayıflamak da onemlı sıkılasmakta :)Harika eksi. Tebrikler
Super yinede. Ben erken uyaniyorum dedim ya. Bir actim gozumu saat 6.30 . 7.20de cocuklar ile evden cikmam lazimdi. Onlar hazirlanirken ben beslenme cantalarini hazirladim. Bakalim yuruyusu skstira bilecek miyim bugune
Sabit de iyidir
Ac gezme. Yanlis orda. Ama spor,yuruyus bosuna diye dusunme sakin.
Olabilir canm,ödemli de olabilirsin canım
Gunaydin canm ,kaloy gelsin baya yoğunmussunGunaydin
Cocuklari birakip eve yeni girdim.
Cok yogun bir gun bekliyor beni. Halbuki izin gunumsporu saat 15 olmadan yapmam lazim.
Sehirdisinda hentbol turnuvasi var kizin. Bugun 15.30 da birakacagim . Ilk maci izler eve donerim. 20 i bulur galiba.
Pazar gunude almaya gidecegim.
Daha valizi hazir degil,bana birakti tabii ki o isi
Birazdan tartilayim
Tebrikler tatlim-500. Malesef.1 kilo bekliyordum ama dondurma ve tarhana buna mani oldu.Bu hafta inşallah hiç bozmicam.boşu boşuna yürüdüm ve aç gezdim resmen.tamamen diyet odaklı olucam bu hafta inşallah
Eki Görüntüle 3823209
Teşekkürler canmHarika eksi. Tebrikler
Super yinede. Ben erken uyaniyorum dedim ya. Bir actim gozumu saat 6.30 . 7.20de cocuklar ile evden cikmam lazimdi. Onlar hazirlanirken ben beslenme cantalarini hazirladim. Bakalim yuruyusu skstira bilecek miyim bugune
Sabit de iyidir
Ac gezme. Yanlis orda. Ama spor,yuruyus bosuna diye dusunme sakin.
Tebrikler tatlimodemdir belki
Kolay gelsin güzel haberlerle dön inşaallahbugun ogleden sonra diyetısyen arkadasıma gidicem yaklaşık 40 gündür gitmiyorum net olarak yag kaybım nasıl kas kaybım vs olmus mu ona baktırıcam :)