Altın kizlar zayıflıyor

Malesef Pazar günleri öyle oluyor bende öğleye kadar iyiydim sonrası yok

Günaydın kızlar kaç gündür grip mahfetti bizi herkes hasta.Bugünde kan sonuçlarımı gösterecegim hayırlısıyla.

Günaydın kızlar kaç gündür grip mahfetti bizi herkes hasta.Bugünde kan sonuçlarımı gösterecegim hayırlısıyla.
Günaydın canımm iyi haftalar olsun hepimize çok gecmıs olsun tam mevsım gecısı dikkat etmek lazım valla.
güzel sonuclar al ınsallah canım :)

+1 kilo ödemle haftaya başlamış bulunmaktayız
Bu hafta için ödem atıcı ve yağ yakıcı bir diyetle karsınızda olacagım ınsallah

Gunayrin canm hemen geçen hafta menü ve spor çizelgesi atayım ,

Gunaydin canlar

Menü ve spor, 11 Eylül/ 17 Eylül

Cuma Cumartesi PazarPazartesi SaliÇarşamba Perşembe
@tomrs MMM S
@Denp M SM SM S
@uykusuzgibi2933 MM SMMM SM S
@Arrietty_ M SM S
@paul sahilleri M SM SM SM SM S

Tkrr

Canlar bende menumu yazayım biraz pazarın getirdiği rahatlık olabilir çok kızıyorum kendime neden diye ama ah ah

Kahvaltım 10 civarı
Boletli dogme pilavı 5 yk ,2yk kabak yemeği, közlenmiş biber , kırmızı pancar salata

Ogleden sonra cucuklerime pizza yaptım tambugdaydan
İki dilim pizza

İkindi sade kahve, iki parmak kadar cevizli sucuk, bir avuç çerez, iki sıkım tarhana,

Aksam yemeği 7 bucuk
tabak tavuklu erişte
Sabah yuruyusum oldu 7 bin adım,
Karbonhidrat fazla aldım üzgünüm

Yeni birgun yeni bir hafta başarılar diliyorum kızlar, nefsimle olan savaşım başlamıştır

canım ellerıne saglık

Baska gruplarda denge diye bişey var o ne demek oluyor bılgınız var mı aslında bızde oyle bişey yapsak 20 dk yürüyüş gibi falan
nasıl olyr ki

İlk defa senden duydum bilgim yok ,nasıl birsey acaba
ınceledım birazda iste menu paylasmayan olursa o gun ıcın denge adı altında 20 dakıkalık yuruyus yapıp paylasıyor ıste o hafta kılo veremeyen olursa sporunu paylasmayan olursa hem motıve edıcı hemde kendısı ıcın yarayıslı olması adına dıye dusundum fıkrınızı sorayım dedım

Reaktif hipogilisemi tanısı oldum.Beslenmeye ve endokrine sevk etdi

`