- Emoji Skoru
- 365
- Puanlar
- 18
Günaydın canımm iyi haftalar olsun hepimize çok gecmıs olsun tam mevsım gecısı dikkat etmek lazım valla.Günaydın kızlar kaç gündür grip mahfetti bizi herkes hasta.Bugünde kan sonuçlarımı gösterecegim hayırlısıyla.
Gunaydin tatlim, çok geçmiş olsun,Rabbım şifa versinGünaydın kızlar kaç gündür grip mahfetti bizi herkes hasta.Bugünde kan sonuçlarımı gösterecegim hayırlısıyla.
BEKLIYORUZ CANIMMGunayrin canm hemen geçen hafta menü ve spor çizelgesi atayım ,
canım ellerıne saglıkGunaydin canlar
Menü ve spor, 11 Eylül/ 17 Eylül
Cuma Cumartesi Pazar Pazartesi Sali Çarşamba Perşembe @tomrs M ️ ️ M ️ ️ M S @Denp ️ ️ M S M S ️ M S ️ @uykusuzgibi2933 M ️ M S M M M S M S @Arrietty_ ️ M S ️ ️ ️ M S ️ @paul sahilleri M S ️ M S M S ️ M S M S
Teşekkür ederim tatlımcanım ellerıne saglık
Baska gruplarda denge diye bişey var o ne demek oluyor bılgınız var mı aslında bızde oyle bişey yapsak 20 dk yürüyüş gibi falanGunaydin canlar
Menü ve spor, 11 Eylül/ 17 Eylül
Cuma Cumartesi Pazar Pazartesi Sali Çarşamba Perşembe @tomrs M ️ ️ M ️ ️ M S @Denp ️ ️ M S M S ️ M S ️ @uykusuzgibi2933 M ️ M S M M M S M S @Arrietty_ ️ M S ️ ️ ️ M S ️ @paul sahilleri M S ️ M S M S ️ M S M S
İlk defa senden duydum bilgim yok ,nasıl birsey acabaBaska gruplarda denge diye bişey var o ne demek oluyor bılgınız var mı aslında bızde oyle bişey yapsak 20 dk yürüyüş gibi falan
nasıl olyr ki
savasın tek galıbı bız olucaz ınsallahh :)Yeni birgun yeni bir hafta başarılar diliyorum kızlar, nefsimle olan savaşım başlamıştır
ınceledım birazda iste menu paylasmayan olursa o gun ıcın denge adı altında 20 dakıkalık yuruyus yapıp paylasıyor ıste o hafta kılo veremeyen olursa sporunu paylasmayan olursa hem motıve edıcı hemde kendısı ıcın yarayıslı olması adına dıye dusundum fıkrınızı sorayım dedımİlk defa senden duydum bilgim yok ,nasıl birsey acaba