- Emoji Skoru
- 365
- Puanlar
- 18
Sagol canım valla oyle tok tutuyor, kolay, hemde bol protein kaynagı :)Afiyet olsun tatlimhaşlanmış yumurta olmasa ne yapardık acaba iyi ki var , benim icin pratik ve kurtarici oluyor
boyle yerlere gıderken gozumuzu baglamamız lazım herhaldePazartesi menum
Kahvaltım 10 bucuk gibi
4 haşlanmış yumurta, yeşil biber, kirmizi pancar salatası kucuk tabak, 1 ceviz,15 kadar Çiğ kabak
Ogleden sonra 14 bucuk
Yarım şeftali,bir iki avuç firik antrp fıstığı,1 murdum eriği
Komsum aradı kenkamda gelmis gel,
Gittim hersey masanın üstünde ,pogaca,börek,kek çerez, herturlu
OffToktum aslında tokumdq dedim , bir süre sonra yiyorsun istemezden de olsa çok güzel yedik içtik ayrıldık
Akşam yemeğim 19 da
Küçük tabak paça ve tadimlik pilav
Sporumda yoktr
Hadi bakalım son 3 gün. Akşam dukan biramızı da içelim.yine görelim eksileri.afiyet olsun canım en güzel kahvaltı.boyle yerlere gıderken gozumuzu baglamamız lazım herhaldeYoksa dayanamıyoruz malesef dünkü incirden sonra bugun sıkı tutuyorum artık :)
walla haklısın ne diyim.yine iyi ucundan tutuyorsun diyeti ben evde olduğım zamanlar diyet yapamıyorum.Çok zorr çokPazartesi menum
Kahvaltım 10 bucuk gibi
4 haşlanmış yumurta, yeşil biber, kirmizi pancar salatası kucuk tabak, 1 ceviz,15 kadar Çiğ kabak
Ogleden sonra 14 bucuk
Yarım şeftali,bir iki avuç firik antrp fıstığı,1 murdum eriği
Komsum aradı kenkamda gelmis gel,
Gittim hersey masanın üstünde ,pogaca,börek,kek çerez, herturlu
OffToktum aslında tokumdq dedim , bir süre sonra yiyorsun istemezden de olsa çok güzel yedik içtik ayrıldık
Akşam yemeğim 19 da
Küçük tabak paça ve tadimlik pilav
Sporumda yoktr
aksamdan yaptım bugun ısyerınde tuketıcem insallah :)Hadi bakalım son 3 gün. Akşam dukan biramızı da içelim.yine görelim eksileri.afiyet olsun canım en güzel kahvaltı.
Niye kaç bardak ki :)aksamdan yaptım bugun ısyerınde tuketıcem insallah :)
ben 1 litreden fazla yapıyorum gun ıcınde tuketıyorum :)Niye kaç bardak ki :)
Teşekkür ederim canm evde gerçekten zor, ben artık biliyorum bünyem fazla yiyeceği depoluyir yakimi az malesef nefsimide yenebilsem hallolacakwalla haklısın ne diyim.yine iyi ucundan tutuyorsun diyeti ben evde olduğım zamanlar diyet yapamıyorum.Çok zorr çok
Gunaydin, kolay gelsin ,bende firsatim oldukça girmeye calisirimgünaydın kızlar hepınıze bu hafta ev tasıma seruvenım basladı bu hafta ızınlıyım artık pazartesı tekrar gorusuruz yıne sızın sohbetınızı takıp ederım ara sıra :)
Tatlim bu azim masallahİyi akşamlar kızlar.
Sabah ;1yk tahin, 2 dilim kaşar, 2 yumurtalı omlet,1 incir, yarım nektari.
Akşam 1 nektari 1 mürdüm 1 büyük kase de yoğurt çorbası yedim.
6500 adım attım.Bereket versin.
Dukanla devam akşam. Ay dün biraz zor geçti sabahı zor ettim açlıktan.3 gbi uyandım.
Bugün uyumadan 2 kaşık yoğurt yicem tarçınlı.
@tomrs
masallah canım bende sabırsızlıkla beklıyorum :)Tatlim bu azim masallahmerakla bekliyorum senin kilonu cumaya
sagolasın canım dunden berı abonelıkler ıle ugrasıyoruz esyalar kıyafetler onları ayıklayayım dedım en azından ısten de ızın alamıyorum tek calsııyorum bosluklarda kosturmam baslıyor benım :)Gunaydin, kolay gelsin ,bende firsatim oldukça girmeye calisirim
Kolay gelsin canımgünaydın kızlar hepınıze bu hafta ev tasıma seruvenım basladı bu hafta ızınlıyım artık pazartesı tekrar gorusuruz yıne sızın sohbetınızı takıp ederım ara sıra :)
Ay sorma bnde.Tatlim bu azim masallahmerakla bekliyorum senin kilonu cumaya
Hayırlı akşamlar kızlar bir türlü yeni beslenme şeklime adapte olamıyorum.Saat başı birşeyler yemem lazım yemezsem şekerim 55 56 lara düşüyoryiyince beden hep yemek istiyor.Saçma sapan bir döngüye girdim