Altın kizlar zayıflıyor

boyle yerlere gıderken gozumuzu baglamamız lazım herhalde Yoksa dayanamıyoruz malesef dünkü incirden sonra bugun sıkı tutuyorum artık :)

boyle yerlere gıderken gozumuzu baglamamız lazım herhalde Yoksa dayanamıyoruz malesef dünkü incirden sonra bugun sıkı tutuyorum artık :)
Hadi bakalım son 3 gün. Akşam dukan biramızı da içelim.yine görelim eksileri.afiyet olsun canım en güzel kahvaltı.

walla haklısın ne diyim.yine iyi ucundan tutuyorsun diyeti ben evde olduğım zamanlar diyet yapamıyorum.Çok zorr çok

İyi akşamlar kızlar.
Sabah ;1yk tahin, 2 dilim kaşar, 2 yumurtalı omlet,1 incir, yarım nektari.
Akşam 1 nektari 1 mürdüm 1 büyük kase de yoğurt çorbası yedim.
6500 adım attım.Bereket versin.
Dukanla devam akşam. Ay dün biraz zor geçti sabahı zor ettim açlıktan.3 gbi uyandım.
Bugün uyumadan 2 kaşık yoğurt yicem tarçınlı.
@tomrs

günaydın kızlar hepınıze bu hafta ev tasıma seruvenım basladı bu hafta ızınlıyım artık pazartesı tekrar gorusuruz yıne sızın sohbetınızı takıp ederım ara sıra :)

walla haklısın ne diyim.yine iyi ucundan tutuyorsun diyeti ben evde olduğım zamanlar diyet yapamıyorum.Çok zorr çok
Teşekkür ederim canm evde gerçekten zor, ben artık biliyorum bünyem fazla yiyeceği depoluyir yakimi az malesef nefsimide yenebilsem hallolacak

günaydın kızlar hepınıze bu hafta ev tasıma seruvenım basladı bu hafta ızınlıyım artık pazartesı tekrar gorusuruz yıne sızın sohbetınızı takıp ederım ara sıra :)
Gunaydin, kolay gelsin ,bende firsatim oldukça girmeye calisirim

Tatlim bu azim masallah merakla bekliyorum senin kilonu cumaya

Kizlar ben bi tarhana mi serip geleyim ,yine yaptım kıyamıyorum çocuklarım cok seviyor ,dün içim dışım tarhana aşiydi ama cok leziz ya

Gunaydin, kolay gelsin ,bende firsatim oldukça girmeye calisirim
sagolasın canım dunden berı abonelıkler ıle ugrasıyoruz esyalar kıyafetler onları ayıklayayım dedım en azından ısten de ızın alamıyorum tek calsııyorum bosluklarda kosturmam baslıyor benım :)

Tatlim bu azim masallah merakla bekliyorum senin kilonu cumaya
Ay sorma bnde. dün gece de zor geçti bugün de sabah zor uyandım bşr günüm bir günüme uymuyor. Ama bırakmamak gerek bir fire haftalık tüm emeği alır götürür.

Hayırlı akşamlar kızlar bir türlü yeni beslenme şeklime adapte olamıyorum.Saat başı birşeyler yemem lazım yemezsem şekerim 55 56 lara düşüyor yiyince beden hep yemek istiyor.Saçma sapan bir döngüye girdim

Canım geçmiş olsun. İnşallah bir an önce uyum sağlarsın

İyi akşamlar kızlar.
Sabah 2 haşlanmış yumurta bir parça peynir. Az üzüm yedim.1 er kaşıkta tahin zyağı ikilisi.
Akşam yemeği olarak 2-3 kaşık yoğurt çorbası 2 mürdüm 1 nektari bir de 2 yumurtalı 1 patates 2 soğanlı bir taban yaptım fırında yağsız.içine kibrit kutusu kadar peynir koyup yedim.öyle iyi geldi ki. Arada yapıcam

Eklentiler

• IMG_0267.webp
    54,8 KB · Görüntüleme: 5
`