Mesleğinizmiş bişey sorabilir miyim acababenim mesleğim bu. 8 ayarda altından çok bakır vardır. ve çabuk kararır. 14 ayar alın
ayar yukseldıkçe değer artar. yatırımlık bilezik alanlar 24 ayar alır mesela.bu durumda tabiiki 14.
Benim bileziklerim 24 ayar.Ayrıca yinede iddialaşmamak için Google dan kontrol ettim ve sayenizde gramlarında bugünkü kurunu öğrenmiş oldum.bugun itibariyle 24 ayar altın 130 tl yazıyor gramı için..Bilezikler en fazla 22 ayar oluyor
Külçe altın bile 24 ayar değil
Benim bileziklerim 24 ayar.Ayrıca yinede iddialaşmamak için Google dan kontrol ettim ve sayenizde gramlarında bugünkü kurunu öğrenmiş oldum.bugun itibariyle 24 ayar altın 130 tl yazıyor gramı için..
site linki vermek yasak olduğu için nerden baktığımı söylemeyeyim. benim bilezikler 24 ayar değilse kuyumcu bizi kazıkladı o zaman :)Bilezik satış sitelerine baktınız mı?
site linki vermek yasak olduğu için nerden baktığımı söylemeyeyim. benim bilezikler 24 ayar değilse kuyumcu bizi kazıkladı o zaman :)
Bu kolye boyuna takılmayacak mı?Güzelliğinden ziyade,gramı niye önemliarkadaşlar ben bu işlerden hiç anlamam.
şimdi 2 seçeneğim var
ikiside aynı para 200 tl
14 ayar 1,35 gram olanı mı yoksa 8 ayar 2,10 gram olanı mı almalıyım
yardımcı olur musunuz?
ben altın grafiklerini gösteren sitelere baktım. hatta söyle bir ifade vardı. 24 Ayar Altın; en saf altın çeşididir. Sıkça 24 ayar külçe altın olarak tabir edilir. %100 has altın içermektedir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?