- 31 Ocak 2023
- 151
- 123
- 23
- 29
- Konu Sahibi Berceste23
Merhaba. Önceden dile gelen altın meseleri hakkında bi kaç şey okumuştum bende paylaşmak istedim. Bi kaç ay önce ayrıldığımız eski sevgilimde bana bununla alakalı sorular sormuştu işte ailen ne kadar altın takar yada neleri alabilir eşya olarak vs bende bunları konuşmaktan rahatsız oluyorum ama ellerinden geleni yaparlar beni küçük düşürecek bi aile değil durumlarına göre yaparlar dedim orta gelirli bi ailem var ki oda bunu biliyordu çok çok yüksek bişey takamayacaklarını. Eşya konusunda en azından oturma grubunu alsınlar bizimkiler de işte onların gözüne görünür falan dedi bende tabi almaları gerekirse alırız kaçmayız dedim. Neyse ben rahatsız olunca senden kıymetli değil ben seni eşyaya değişmem sen daha kıymetlisin diyordu. O zaman niye 1 kere konuşup kapanmıyordu konu anlamıyorum. Ben konuşulmasını anormal karşılamıyorum tamam konuşulur kapanır bi kaç kere dile gelmesi beni rrahatsız etti. Oda bunu anlayınca işte ben senin için istiyorum (araba) destek olmazsa zorlanırız vs diyordu. Durumunda iyiydi bize göre. Artık bazı şeyleri empoze ettikçe normal karşılamaya başlıyo insan Allah aşkına anormal deyin de içim rahatlasın