Tabi ki sizin düşünceniz olayları siz yaşıyorsunuz ve analiz ediyorsunuz, ama fikrimi söylemek istiyorum. Konuyu yorumlarıyla okudum aklıma altınları al ya da alma diyemem ne amaçla yaklaşıklarını da bilemem. Ama okurken aklıma takılanlar var.
1) Nişanlınızı yüz üstü bırakmak gerçekten olmamış, yani adamın kırgınlığını, görüşmek istememesini anlayabiliyorum, ama size karşı yapılan bir saygısızlık yok bu kadar kesin çizgiler koymak ileride çanınızı sıkabilir. Olmaz demeyin onlar eşinizin ailesi bir zaman gelir içi yumuşar, özler ama sizinle paylaşamaz tepkinizi bildiğini için. Bu da adam da hırçınlığa dönüşebilir hatta ailesinden ayrı kalmasını size bile yükleyebilir. Yerinizde olsam eşinizi destekler ama ailesi haklında tek yorum yapmazdım. Ha ilerde barışsalar da resmiyeti korurdum.
2) Yine söylüyorum eşinize yapılan yenilir yutulur değil, ama yine de aileyi silen bir adamla ilişkiden biraz korkarım. İnsanoğluyuz hatalar yapabiliriz, pişman oluruz ama ailesini silen herkesi siler benim gözümde.
Tabi siz kendi imkanlarınız içinde değerlendirir doğru karar verirsiniz umarım. Ama tavsiye insanın başına her şey gelir çok kesin çizgilerin olmaması taraftarıyım. Mutluluklar şimdiden.
Ekleme: Evime sokmayacağım insanların altınlarını asla almam.