Altın takmalı mı

Bana kimse bir şey takmadı. Bekarım... açıkçası bu altınlar bana geri gelecek mi (yani evlenecek miyim) o bile soru.. Kısmet.
Yani geri gelecek mi diye düşünüp takmak mantıksız bence. Biri bana takarsa ben de ona takarım ama herkes öyle düşünmüyor. Altın fiyatları 1 haftada bile değişiyor. İçinizden geliyorsa takın bence.

Kızlar, Avrupa'da yaşıyorum. Yine burada yaşayan bir arkadaş Türkiye'de düğün yapacak. Gidiyorum. Ama uçak biletleri, otel vs derken baya pahalıya geliyor. Bir de altın takmam beklenir mi?

Yani sırf onun için gidecek kadar değerliyse senin için altın takıp takmaman öneml olmayacaktır. Kendide anlar heralde.
Yada düğüne gitmeyip dönünce güzel bi hediye altın alabilirsin evini görmeye gidince.
Yoksa hem uçak bileti, hem düğün hem ev görme biraz masraflı olabilir.

Kızlar, Avrupa'da yaşıyorum. Yine burada yaşayan bir arkadaş Türkiye'de düğün yapacak. Gidiyorum. Ama uçak biletleri, otel vs derken baya pahalıya geliyor. Bir de altın takmam beklenir mi?
Takın bence. Bir yakın arkadasima bu sekil gittim takı takamamistim sonra kotü hissettim kendimi. Arkadaşım farkinda bile degil onemsemez zaten ama benim aklimda kaldı

gitmem de takmam da
çok çok yakın değilsem alakam olmaz
iş yerinde çalışanlar arasında toplanan altın parasına bile dahil olmam ben
söz konusu kişi çok yakınım değilse

Evet ama fırsattan istifade başka şehirdeki ailemi görürüm.
Bence de gidiliyorsa takilmali , çam sakizi bir sey de olur. Dolar falan da takabilirsiniz.
Masrafli geliyorsa hic gitmem, yakinsa takisini yada hediyesini yollarim muhakkak.

benim içimden kimseye takmak gelmez. Sosyal olarak gereklilik hallinde takarım ancak

O kadar para harcamışsınız. Bir gram altın almak zor değildir diye düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…