- 5 Aralık 2022
- 1.238
- 2.764
- 63
- Konu Sahibi Hodrimeydan
-
Yani.... İyiyiz ama en yakın arkadaş fln değil. Beni davet eder, ben onu ederimne kadar yakın arkadaş?
Bana kimse bir şey takmadı. Bekarım... açıkçası bu altınlar bana geri gelecek mi (yani evlenecek miyim) o bile soru.. Kısmet.Bence beklenir.
Size ne takmıştı?
Yani geri gelecek mi diye düşünüp takmak mantıksız bence. Biri bana takarsa ben de ona takarım ama herkes öyle düşünmüyor. Altın fiyatları 1 haftada bile değişiyor. İçinizden geliyorsa takın bence.Bana kimse bir şey takmadı. Bekarım... açıkçası bu altınlar bana geri gelecek mi (yani evlenecek miyim) o bile soru.. Kısmet.
Kızlar, Avrupa'da yaşıyorum. Yine burada yaşayan bir arkadaş Türkiye'de düğün yapacak. Gidiyorum. Ama uçak biletleri, otel vs derken baya pahalıya geliyor. Bir de altın takmam beklenir mi?
Takın bence. Bir yakın arkadasima bu sekil gittim takı takamamistim sonra kotü hissettim kendimi. Arkadaşım farkinda bile degil onemsemez zaten ama benim aklimda kaldıKızlar, Avrupa'da yaşıyorum. Yine burada yaşayan bir arkadaş Türkiye'de düğün yapacak. Gidiyorum. Ama uçak biletleri, otel vs derken baya pahalıya geliyor. Bir de altın takmam beklenir mi?
Valla ben de hiç sevmiyorum düğün. Zerre gidesim yyok.Tee oralardan geldi de bir altın takmadı derler he. Ben şahsen altın takmayacagim düğüne gitmem. Düğün sevmediğim için
Evet ama fırsattan istifade başka şehirdeki ailemi görürüm.Sirf onun icin mi gidiyorsunuz?
Bence de gidiliyorsa takilmali , çam sakizi bir sey de olur. Dolar falan da takabilirsiniz.Evet ama fırsattan istifade başka şehirdeki ailemi görürüm.
Yani geri gelecek mi diye düşünüp takmak mantıksız bence. Biri bana takarsa ben de ona takarım ama herkes öyle düşünmüyor. Altın fiyatları 1 haftada bile değişiyor. İçinizden geliyorsa takın bence.
Bence de gidiliyorsa takilmali , çam sakizi bir sey de olur. Dolar falan da takabilirsiniz.
Masrafli geliyorsa hic gitmem, yakinsa takisini yada hediyesini yollarim muhakkak.
Masraflı ama gidiyorum mecbur. KAybetmek istemeyeceğim biri. Gelmeye önem veriyor.Dugune gidecegime arkadas dugununu yapar gelir takisini veririm
O zaman takmayın boşverin. Altın takmak yerine 200-300 TL takın ya da hediye alınbenim içimden kimseye takmak gelmez. Sosyal olarak gereklilik hallinde takarım ancak
O kadar para harcamışsınız. Bir gram altın almak zor değildir diye düşünüyorum.Kızlar, Avrupa'da yaşıyorum. Yine burada yaşayan bir arkadaş Türkiye'de düğün yapacak. Gidiyorum. Ama uçak biletleri, otel vs derken baya pahalıya geliyor. Bir de altın takmam beklenir mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?