- 19 Eylül 2018
- 14.172
- 38.001
- 598
- Konu Sahibi Hodrimeydan
-
HiiiiMasraflı ama gidiyorum mecbur. KAybetmek istemeyeceğim biri. Gelmeye önem veriyor.
Demissin de ondan gitme dedim sahsen benYani.... İyiyiz ama en yakın arkadaş fln değil
ya kaybetmem de çok üzülür... ay ne bileyim, zaten çok arkadaşım yok buralardaHiiii
Demissin de ondan gitme dedim sahsen ben
ulke degistirip dugune gitmedin diye kaybedecegin biriyse git mademben boylesini arkadasim olarak nitelendirmezdim o ayri
Tee oralardan geldi de bir altın takmadı derler he. Ben şahsen altın takmayacagim düğüne gitmem. Düğün sevmediğim için
Adına birsey diyemem ama mutlaka katkınız olmalı. İlla takı töreni de şart değil zarf ile küçük bir miktar götürün
Takın bence. Bir yakın arkadasima bu sekil gittim takı takamamistim sonra kotü hissettim kendimi. Arkadaşım farkinda bile degil onemsemez zaten ama benim aklimda kaldı
O kadar para harcamışsınız. Bir gram altın almak zor değildir diye düşünüyorum.
Bir bilezik kadar masraf yapıp düğüne gidiyorsunuz zaten çok istiyorsanız 1 gram altın takın üstü saçma
Euroyla maaş alıyor altın almadı derrr
Uğruna ülke değiştirip düğüne giden altın da takar
Valla kız da Euro kazanıyor... Gram yeter mi diyorsunuz? Çeyrek değil diye ayıp olmaz değil mi?Masraf yapıyorsunuz. Bir gram takabilirsiniz. Olmuşken tam olsun.
Ayıp olmaz gitmeniz orda bulunmanız bile yeter.Valla kız da Euro kazanıyor... Gram yeter mi diyorsunuz? Çeyrek değil diye ayıp olmaz değil mi?
Bütçenize bağlı ben olsam takmazdim gram yada bı miktar para olurKızlar, Avrupa'da yaşıyorum. Yine burada yaşayan bir arkadaş Türkiye'de düğün yapacak. Gidiyorum. Ama uçak biletleri, otel vs derken baya pahalıya geliyor. Bir de altın takmam beklenir mi?
Ayip olmaz gram. Onun kazanci degil sizinki onemli takıdaValla kız da Euro kazanıyor... Gram yeter mi diyorsunuz? Çeyrek değil diye ayıp olmaz değil mi?
Ben de zorunda hissetmeye uyuz oluyorum. Gitmezdim. Gerekçemi de belirtirdim. Mırın kırın ederse de kazanmak için çabalamazdım. Başkalarını düşüneceğim diye istemediğim şekilde davranmaktan bıktım.Gelmeye önem veriyor.
Valla kız da Euro kazanıyor... Gram yeter mi diyorsunuz? Çeyrek değil diye ayıp olmaz değil mi?
E ucak bileti gidis donusya kaybetmem de çok üzülür... ay ne bileyim, zaten çok arkadaşım yok buralarda
Bence siz bilezik takın kalın anca keserValla kız da Euro kazanıyor... Gram yeter mi diyorsunuz? Çeyrek değil diye ayıp olmaz değil mi?
Valla ben de istemediğim şekilde davranmaktan bıktım ama sosyal canlılarız, her sosyal zorunluluğu silip atamıyoruzBen de zorunda hissetmeye uyuz oluyorum. Gitmezdim. Gerekçemi de belirtirdim. Mırın kırın ederse de kazanmak için çabalamazdım. Başkalarını düşüneceğim diye istemediğim şekilde davranmaktan bıktım.
Sizi bilmem ama ben gitmezdim. Takı da ayrıca zorunlu değil. Takmayın, olsun bitsin. Zaten takı borcunuz da yokmuş (!).
Valla kardeş bu konulara bu espiriyi tam anlamak için fazla uzağım. Bilezik çok mu üst level bi şey oluyorBence siz bilezik takın kalın anca keser
Peki minumum ne takmak lazım size göre?O kadar masraf yapıp bişey takmamak gorgusuzluktur bana göre.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?