Altın takmalı mı

Ben böyle şehir ülke değiştirmeli düğünlere gitmiyorum, gerekirse altını ev ziyaretinde veriyorum. Bence çok gereksiz bir şey o kadar zahmete girip düğüne gitmek. Şimdi biz turkiyeye gidince bir kaç arkadaşa mecbur altın takacağız yazın düğünleri oldu gidemedik diye.

Tee oralardan geldi de bir altın takmadı derler he. Ben şahsen altın takmayacagim düğüne gitmem. Düğün sevmediğim için

Adına birsey diyemem ama mutlaka katkınız olmalı. İlla takı töreni de şart değil zarf ile küçük bir miktar götürün

Takın bence. Bir yakın arkadasima bu sekil gittim takı takamamistim sonra kotü hissettim kendimi. Arkadaşım farkinda bile degil onemsemez zaten ama benim aklimda kaldı

O kadar para harcamışsınız. Bir gram altın almak zor değildir diye düşünüyorum.

Bir bilezik kadar masraf yapıp düğüne gidiyorsunuz zaten çok istiyorsanız 1 gram altın takın üstü saçma

Euroyla maaş alıyor altın almadı derrr

Uğruna ülke değiştirip düğüne giden altın da takar

Masraf yapıyorsunuz. Bir gram takabilirsiniz. Olmuşken tam olsun.
Valla kız da Euro kazanıyor... Gram yeter mi diyorsunuz? Çeyrek değil diye ayıp olmaz değil mi?

Gelmeye önem veriyor.
Ben de zorunda hissetmeye uyuz oluyorum. Gitmezdim. Gerekçemi de belirtirdim. Mırın kırın ederse de kazanmak için çabalamazdım. Başkalarını düşüneceğim diye istemediğim şekilde davranmaktan bıktım.

Sizi bilmem ama ben gitmezdim. Takı da ayrıca zorunlu değil. Takmayın, olsun bitsin. Zaten takı borcunuz da yokmuş (!).

Valla ben de istemediğim şekilde davranmaktan bıktım ama sosyal canlılarız, her sosyal zorunluluğu silip atamıyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…