altın topu olmayanlar...

Valla ben bu konuya yazdım da hiç iyi niyet göremiyorum zaten konunun son paragrafı da değiştirilmiş moral olalım destek olalım filan diye sonradan da zaten konunun başlığı bile insanı irite ediyor ne demek altın topu olmayanlar hamile kalamayanlara soru sormayalım üzmeyelim diyorsunuz ama başlığınız "altın topu olmayanlar".. tezatlık değil mi bu hani altın kadar değerliymiş de biz sahip değilmişiz gibi ilk defa duyuyorum gerçi bu tabiri de ayrıca neden burada böyle gereksiz bir konu açma gereği duydunuz anlamadım siz bunu açtınız ya insanlaryaa bundan sonra sormayalım diyecekler çünkü. Ayrıca bakıyorum da amaçsızlar yok evlilikleri tehlikede bu sizin hüsnü kuruntunuz ona da neden kapıldınızsa artık.

Kible kapatılsın konu

Konu bana da samimi gelmedi. Ya da seçilen kelimeler çok yanlış. Konu başlığı bile kırıcı. Çocuk sahibi olamayan kadınları bayağı ötekileştirmiş, zavallı konumuna sokmuşsunuz. Biraz empati sahibi kimse başkasının çocuksuzluğuna laf etmez zaten. Burda insanlardan merhamet istemenize gerek yok. Herkes kendi işine, kendi hayatına baksın. Bir arkadaşın da dediği gibi, hamile kalamayan kadınları düşünmek kimseye kalmamış. Siz kendi derdinize üzülün.

Allah'ın karar verdiği bir şey bu. Bir meziyet olsaydı zaten insanlar ne yapar eder sahip olurdu. Konu başlığı bence de güzel olmamış. Allah her şeyin hayırlısını versin önce. Evet güzel bir şey ama olmadığında da bu bir eksiklik değil. Ya da sahip olanlar daha üstün de değil. İnsanların evlilikten tek beklentisi çocuk da değil. İstemeyen, düşünmeyen çiftler de var. Çocuğu olup 'keşke olmasaydı' diyenler de. Önemli olan mutlu olunup olunmadığı. Allah önce çiftlere muhabbet versin, gerisi de hayırlısı neyse o olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…