altın topu olmayanlar...

Ben de şu inanç sağlamlaştıran, Allahın bir bildiği vardır temalı hikayelerden biri sandım, okuyunca umut dolduğumuz hani. Meğer öyle değilmiş. Bir tekme de o vurdu resmen.
ayy yemin ederim ben şok hikayeyi görünce....aldatıldım kandırıldım....duygularımla oynandı

munede bi uğramıştı burayaaa...

nur topu değilmiydi o
hop hop hop altın top
bundan başka oyun yok
diyo kendileri Allahım 90 lardan ayak sesleri geliyor geliyor geliyoooor
ayy patron...nekadar güzel bi benzetme diyordum yeminle içimden..hoş gelmişti kulağıma altın topduygular hırçınnnn...duygular perişan.....mesai bitimi yapılmamlıydı bu bana

Allah gönlünüze göre versin öncelikle.
En güzel cevap aslında. Sanane demek daha doğru bi daha duymamak adina ama insan soyleyemez bunu da ha deyince.
Endeksleme durumu tamamen size bağlı bence. Kimseye bahsetmeden giristik biz bu işe eşimle. Ailelere , arkadaslara vs soylemedik beklenti olmasın diye. Olunca söyledik. Sizde kendi halinizde olun kimse bilmeden başlayın derim. Beklenti olmazsa soranda olmaz.

ayy patron...nekadar güzel bi benzetme diyordum yeminle içimden..hoş gelmişti kulağıma altın topduygular hırçınnnn...duygular perişan.....mesai bitimi yapılmamlıydı bu bana
akşama düşüneceğim nur topu gibi bir mevzu bıraktı bana da miras olarak,yılgınım bitkinim ne desem ki diyemediklerim bunu aşar ,en iyisi demeyeyim ,munecim bir de benle uğraşmasın malum mapıslarda fenalık var zalımlık var bende klostrofobi var varda var...

Benim de anlamadığım bazı noktalar var, uzun zaman evlat hasreti çekmiş insanlar zamanı gelip de onlara kavuştuğunda daha dikkatli olmaları gerekirken olmayabiliyorlar, ben en çok sanırım o duyguyu bilen insanların sonradan yaşadıkları şeyleri unutmalarını anlayamıyorum. Burada da uzun zaman dertleşiyorlar sonra çocuğu olunca hemen altta çizelge beliriyor ya da kendi hayatımda gözlemlediğim, bir süre çocuğu olmuyor olunca da Facebook, Instagram hesaplarından 7/24 onların fotoğraflarını veya annelikle ilgili düşüncelerini paylaşıyorlar. Bana en çok o duyguları yaşamış ama sonradan böyle herkese göstere göstere paylaşımlarda bulunanlar garip geliyor. Hadi diyorum çocuğa hemen kavuşmuş insanlar bilmiyorlar ama evlat hasretini bilenler nasıl böyle davranabiliyorlar

Kesinlikle, ortalığı ayağa kaldırmam hemen zaten.
Bi garantileşsin olay, o zaman
Dediğin gibi beklenti olursa aileler üzülüyor, boş yere umutlandırdığımı görünce ben de kötü olurum.

kötü bir tesadüf olmuştur,sanmıyorum konu sahibinin niyeti kötü olduğunu...
öz eleştiri de yapmış kendine...
hani bende soruyordum artık dikkat edicem diye yazdı...

Ben daha evli bile değilken bunu söylüyordum.Ailemde yada çevremde çocuk çocuk diye sıkıştırılan insanları gördüğüm zaman sıkıştıranlara söylüyordum. Sonuçta bu sadece onları ilgilendiren bir durum.kimse karışmamalı.şimdi 2 senelik evliyiz bekliyoruz bakalım ama sorular iyice bunaltmaya başladı.Sert davransam kırıyorum yumuşak davransam kırılıyorum bu konuda özellikle büyüklerin bilinçlenmesi lazım.

Cok Haklısın Içim ısındı sana niyeyse

Profilinizde karniniz burnunuzda fotografiniz var, buraya gelmis konu acmissiniz: ''Ayy garibanlari uzmeyin cocuklari olmuyor diye, onlara sahip cikalim. Yazik zavallilar, belki tedaviye paralari yetmiyordur''
Annemle babam da bizlere uzun yillar suren tedaviler sonucu sahip olmuslar, annem su yazdiginizi hala daha bize sahip olmaya calisirken okusaydi aglardi herhalde.
Ha benim icin dert degil cocuk istemiyorum henuz, ama isteyenler rencide olmustur.

veeee işin ilginci bir de karşılarına geçip gerçekten açmısınız kııız yazııık diyorsunuz !!!!

Aynen katiliyorum, cocugu olmayanlara yazik, Allah vurmus temali bir hikayeye gonderme; ardindan hamile fotoraflar, icerik zaten Allahlik yazik kiiiiiiiz tadinda, bu topik nedir ya boyle?!

Ustelemek surekli sormak hos degil tabikide ama biz bir araya gelip konustugimuzda doktor tavsiyesiydi,herhangi bir sorun yasayan ayni sorunla daha once karsilasmis olan birinden tavsiye bilgi alinabilir.karsidaki kisi sorup anlatmazsa nasil bilfi sahibi olunucak.suan esimin arkadasi bebek icin ugrasiyo esinin yumurtlama sorunu var esim ablasinin gittigi doktora yonlendirdi ve tedaviye basladilar.cok alingan olmamak lazim hic olmayan yasi gecmis biri olur sormazsin ustune lafini bile acmacsin.o psikoloji zor tabiki gorumcemin 5sene olmamisti hamile birini duysa agliyordu Allah isteyen herkese evlat nasip etsin insallah.

Cok Haklısın Içim ısındı sana niyeyse
nicklerimiz çok uyumlu diyedir :)

Arkadaşlar kızmayın ama ben hikayede kötü birşey görmedim. Her zamanın mutluluğu başta.Biz evlendiğimizden beri maşallah çok mutluyuz ama ilk sene farklıydı şimdi farklı çocuk olursa yine farklı. Hikaye olduğu için biraz abartılmış sadece.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…