- 14 Aralık 2012
- 21.404
- 32.064
- 598
- 38
- Konu Sahibi farahnihal
-
nur topu değilmiydi ohayır yani cidden ben hikayeyi bişey zannetimm....yanarım ona yanarım
ayy yemin ederim ben şok hikayeyi görünce....aldatıldım kandırıldım....duygularımla oynandıBen de şu inanç sağlamlaştıran, Allahın bir bildiği vardır temalı hikayelerden biri sandım, okuyunca umut dolduğumuz hani. Meğer öyle değilmiş. Bir tekme de o vurdu resmen.
munede bi uğramıştı burayaaa...Lütfen konuları ilgili bölüme açalım ve bunu alışkanlık haline getirmeyelim.
bunu tekrarlarsanız ceza alırsınız. konuyu taşıyorum.
1- Hertürlü Dini ve Siyasi konu ve yorum yasaktır.
2- Karabasan, cin, peri, 3-5 harfliler, öcüler, böcüler, hocalar, büyülerle ilgili konu açmak yasaktır.
3- Açtığınız bir konunun devamı niteliğinde Kaynana bölüm-1, çekim 2, kayınpeder bölüm-3 tarzı konular açmak yasaktır, devam niteliği olan konular derhal kapatılır.
4- Burası Bir Derdim Var bölümüdür, canınızın sıkıldığı, üzüldüğünüz, dertlendiğiniz ve çare aradığınız her konuyu buraya açabilirsiniz fakat "saçımı ne renk boyamalıyım, karamel mi fındık kabuğu mu?(resimli), arkadaşımın kuzeninin amcasının kızının görümcesinin düğününde abiye giyeceğim sizce hangisi(resimli), orta sehpa mı konsol mu acaba hangisini alayım karar veremedim, koltuk altı kıllarım, kaşımı nerde aldırayım, gebe miyim test yaptım baksanıza, Küçükbakkalköy'de kuaför önerisi vs vs bölümle alakası olmayan konular açılması yasaktır, açan üye bilmeden bir sefer açmışsa taşınır ama her aklına geleni bu bölüme açmayı adet haline getirmişse bölümle ilgisiz konusu kapatılır, ısrarcı olursa ceza alır. Hele bu bölüm daha çok okunuyor deyip diş taşını bile buraya yazanlara hiç af yok.
Lütfen her aklınıza gelen konuyu buraya açmayın, ilgili bölümlere açın.
ayy patron...nekadar güzel bi benzetme diyordum yeminle içimden..hoş gelmişti kulağıma altın topnur topu değilmiydi o
hop hop hop altın top
bundan başka oyun yok
diyo kendileri Allahım 90 lardan ayak sesleri geliyor geliyor geliyoooor
Allah gönlünüze göre versin öncelikle.Ben direk biz böyle iyiyiz diyorum valla.
Şu an düşünmüyoruz, ama düşündüğümüz zaman tek duam Allahım saplantı haline getirtmesin çocuk fikrini bana. Çok korkuyorum bebek olmazsa kendimi kaybedip tüm hayatımı ona endekslemekten.
akşama düşüneceğim nur topu gibi bir mevzu bıraktı bana da miras olarak,yılgınım bitkinim ne desem ki diyemediklerim bunu aşar ,en iyisi demeyeyim ,munecim bir de benle uğraşmasın malum mapıslarda fenalık var zalımlık var bende klostrofobi var varda var...ayy patron...nekadar güzel bi benzetme diyordum yeminle içimden..hoş gelmişti kulağıma altın topduygular hırçınnnn...duygular perişan.....mesai bitimi yapılmamlıydı bu bana
Kesinlikle, ortalığı ayağa kaldırmam hemen zaten.Allah gönlünüze göre versin öncelikle.
En güzel cevap aslında. Sanane demek daha doğru bi daha duymamak adina ama insan soyleyemez bunu da ha deyince.
Endeksleme durumu tamamen size bağlı bence. Kimseye bahsetmeden giristik biz bu işe eşimle. Ailelere , arkadaslara vs soylemedik beklenti olmasın diye. Olunca söyledik. Sizde kendi halinizde olun kimse bilmeden başlayın derim. Beklenti olmazsa soranda olmaz.
İlk aklıma nurtopu geldi benim de, nerden bileyim hikayesi olduğunu.nur topu değilmiydi o
hop hop hop altın top
bundan başka oyun yok
diyo kendileri Allahım 90 lardan ayak sesleri geliyor geliyor geliyoooor
hikayesi mi varmışİlk aklıma nurtopu geldi benim de, nerden bileyim hikayesi olduğunu.
ya da çok aç insanların karşısına geçip türlü türlü güzel yemekler yerken foto koymak gibi birşey.
bence siz kendinizde değilsiniz...
Kız ortalık yıkıldı ya demin, hikayesi varmış altıntop hikayesi. Paylaştı bi kaç arkadaş.hikayesi mi varmış
Cok Haklısın Içim ısındı sana niyeyseBen daha evli bile değilken bunu söylüyordum.Ailemde yada çevremde çocuk çocuk diye sıkıştırılan insanları gördüğüm zaman sıkıştıranlara söylüyordum. Sonuçta bu sadece onları ilgilendiren bir durum.kimse karışmamalı.şimdi 2 senelik evliyiz bekliyoruz bakalım ama sorular iyice bunaltmaya başladı.Sert davransam kırıyorum yumuşak davransam kırılıyorum bu konuda özellikle büyüklerin bilinçlenmesi lazım.
veeee işin ilginci bir de karşılarına geçip gerçekten açmısınız kııız yazııık diyorsunuz !!!!
nicklerimiz çok uyumlu diyedir :)Cok Haklısın Içim ısındı sana niyeyse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?