- 25 Şubat 2015
- 1.814
- 2.357
- 333
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yaaa hayır sakin böyle şeyleri kabul etmeyin eşiniz niye ev aliyo yok ben hayatta kabul etmem şuan aynı şeyin bana yapıldığını düşünüyorum da yok kabul edememHerkese iyi akşamlar.
Kızlar size danışmak istedim eşim bugün işten geldi annesigil ev alacakmış kendisi ve kardeşi yarı yarıya para verecekmiş.. Ev ilerde ikisine kalacak bu arada kaynanamın evi var ama başka bir yerde bir daha istiyor eş kişisi altın veya arabayı satalım diyor ve kabul etmiş bana sormadan ama bana mantıklı gelmiyor elimizde bi altın ve araba var ve kiraya felan verilmeyecek ev için değer mi sizce eşime ne demeliyim ki araba da çok lazım annemler ben den uzakta ben bir şey desem para yok der annesi deyince hemen tamam demiş bana danışmadan.. Yoruldum artık. Durumları kötü olsa neyse ama değil evleri arabaları altınları var. Ben darlık çekeceğim gibi kaç yıla araba alınır ki sarılınca elde para kalmayacak hiç satılırsa.
Yok artıkjjjjkkkkkkkHerkese iyi akşamlar.
Kızlar size danışmak istedim eşim bugün işten geldi annesigil ev alacakmış kendisi ve kardeşi yarı yarıya para verecekmiş.. Ev ilerde ikisine kalacak bu arada kaynanamın evi var ama başka bir yerde bir daha istiyor eş kişisi altın veya arabayı satalım diyor ve kabul etmiş bana sormadan ama bana mantıklı gelmiyor elimizde bi altın ve araba var ve kiraya felan verilmeyecek ev için değer mi sizce eşime ne demeliyim ki araba da çok lazım annemler ben den uzakta ben bir şey desem para yok der annesi deyince hemen tamam demiş bana danışmadan.. Yoruldum artık. Durumları kötü olsa neyse ama değil evleri arabaları altınları var. Ben darlık çekeceğim gibi kaç yıla araba alınır ki sarılınca elde para kalmayacak hiç satılırsa.
Esinize bana sormadan neden soz verdin diye hesap sorun
Bir de o ailesiyle arkanizdan is çevirirken sorun yok da siz ailenize anlatinca neden sorun?
Benim aklıma şu geldi
Altınlar ne kadarsa hepsini tek tek yazın ve fotograflayin
Verilecekse bile bunlari yazip kayit altina alın, altina da şu tarihte şu kisiye (kv adi) ev alınmak üzere borc olarak verilmiştir, karşılığında ev verilecektir diye yazip esinizle imza atin ve o yazi lütfen sizde kalsın hatta borç ne zaman odenecekse onu da belirtin esiniz vıdı vıdı ederse de kusura bakma sen bana danismadan soz vermissin ben kendimi garantiye almak isterim eger imzalamazsan vermiyorum diye cingar cikartin
Ben biraz garantici bir insanim soz ucar yazi kalir, kanıtlayabileceginiz sekilde hareket edin derim
Sebep konu sahibin aşağıdaki mesajında gizli.Kaynanin amacı ne işte ben hala ordayım niyeti ne tamam aldılar ev 2 evi oldu diyelim bunu koz olarak elinde mi tutacak yani gelinler bir şey koparamasın, aman oğullarım çalışsın bana getirsin , mi , zihniyeti nasıl.
Curcuna oldum.
Bide geçen aylarda bayıldı evde bir şeyler eksikti eşim tutarı söylemiş.
13 bin felan bayılmış, ağlamış paraya günah diye eve para harcamak yerine çocuk yapsın demişler yeni öğrendim Rabbim büyük
Ablanın durumu nasıl? Çalışıyor mu? Eşiyle arası nasıl?ablası ile kendine kalacakmış mış mış mış
Eş laftan zor anlıyor neler dedim bir bilseniz.
Aynı sebepten eşimden soğumuş yıllarca bunun kavgasını etmiştim en sonunda da boşandık ev falan da alınmadı bu arada çok sakinsiniz masallahHerkese iyi akşamlar.
Kabul etmiş onlar veriyor parayı biliyor benim ailemin asla istemeyeceğini susuyor en son kendi altınlarımı alırım ne yaparsan yap dedim patladım baya annesi aradı açmadım bile.
Ben genel olarak sakinim ama az önce cinnet geçirdim eşim seni böyle bilmezdim diyor unutmadan annesi prensesler içinde yaşamalı zamanında çok çekmiş sanki ben çektirdimAynı sebepten eşimden soğumuş yıllarca bunun kavgasını etmiştim en sonunda da boşandık ev falan da alınmadı bu arada çok sakinsiniz masallah
Çalışmıyor gizli gizli onlara veriliyor zaten ilk tanıştığımız da demişti ve zaten ona ev verildi yine veriliyorAblanın durumu nasıl? Çalışıyor mu? Eşiyle arası nasıl?
Kızının problemleri varsa belki kızına ek gelir veyahut oturabilmesi için ev tahsis etmeye çalışıyor olabilir.
Kendi cebinden vereceğine erkek kardeşini sponsor etmek isteyen ilk kayınvalide olmaz, şaşırmayız.:)
Üstelik sizin de eviniz yokmuş şaka gibi asla kabul edilemez bir şey evlenmeyip anasına baksaymis o zamanBen genel olarak sakinim ama az önce cinnet geçirdim eşim seni böyle bilmezdim diyor unutmadan annesi prensesler içinde yaşamalı zamanında çok çekmiş sanki ben çektirdim
Kabul etmeyin.Herkese iyi akşamlar.