altın

gumus19

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
6 Haziran 2012
2.533
581
113
Çorum
3 yıllık evliyiz önümüzdeki ay 3 yıl bitcek kocamla çok şükür ufak tefek şeyler dışında problem yok ama sorunum var adam bana para harcamak istemiyo çok zor para istiyorum halbuki çalıştığım zamanlarda ve şu an (işsizlik maaşı alıyorum)içinden 5 kuruş almadan hepsini veririrm çoğu zaman istediğimi alıyo ama şu an bilezik istiyorum sadece düğünden sonra 1 hafta taktım nişanlıykende yoktu çok hevesim var ama parasıda olduğu halde almıyo geçen yıldan kalma tektaş sözü vardı onu ben alcam maaaşımla kendi tektaşımın üstüne 60 lira istediler onu bile vermedi anlamıyorum kendisine gelince hevesim vardı diyo 300 milyona saat aldım ona hiç gözümde değil ama bana gelince heves olduğunu anlamıyo giit kendisine telefon aldı anlatmak istediğim parası var bol bolda harcar ama benm isteklerim öenmsiz onun için yada sizin düşünceleriniz ne?

sende maaşını ona verme kendın al... neden maasını ona verıyosun ben ev hanımıyım bebekten once calışırdım şimdi evdeyım ama harcamaları ben yaparım eşim bana verır çogu kez paraları...

sende maaşını ona verme kendın al... neden maasını ona verıyosun ben ev hanımıyım bebekten once calışırdım şimdi evdeyım ama harcamaları ben yaparım eşim bana verır çogu kez paraları...

ya ayrım yapmak istemiyorum vermesemde ister lazım fln diye evin sorumluluğu onda ve ben almak istemem maaşımıda yine eve fln harcar ama kontrolun bnde olmasını istemem o durum erkeğin sorumsuzlaştırıyo bnce ama maaşım bitsin bnde çalışcam bu kez biriktircem eline saymıycam paraları

3 yıllık evliyiz önümüzdeki ay 3 yıl bitcek kocamla çok şükür ufak tefek şeyler dışında problem yok ama sorunum var adam bana para harcamak istemiyo çok zor para istiyorum halbuki çalıştığım zamanlarda ve şu an (işsizlik maaşı alıyorum)içinden 5 kuruş almadan hepsini veririrm çoğu zaman istediğimi alıyo ama şu an bilezik istiyorum sadece düğünden sonra 1 hafta taktım nişanlıykende yoktu çok hevesim var ama parasıda olduğu halde almıyo geçen yıldan kalma tektaş sözü vardı onu ben alcam maaaşımla kendi tektaşımın üstüne 60 lira istediler onu bile vermedi anlamıyorum kendisine gelince hevesim vardı diyo 300 milyona saat aldım ona hiç gözümde değil ama bana gelince heves olduğunu anlamıyo giit kendisine telefon aldı anlatmak istediğim parası var bol bolda harcar ama benm isteklerim öenmsiz onun için yada sizin düşünceleriniz ne?

canım bende 3 yıllık evliyim ve çalıştığım zamanlarda hep parayı eşime verirdim ama oda bana ne istersem alırdı ne fatura ne yemeklik hiçbişey düşünmem herşeyi eşim halleder hakkını yiyemem ne istesem gider alır çünkü zamanında bende ona yaptım, seninkinde biraz cimrilik ve bencillik var sanırım keşke sende çalışıyorken eline vermeseydin parayı şahsen ben bu yapıdaki bir adama çalıştığım parayı vermezdim demek herkes kendine yaşıyor onun hesabında alman mantığı yani, bence konuş ve isteklerini dile getir belki seni anlar ve yaptığından utanır.

bencil koca. sen de maaşını verme, kendine kullan.

bncede bulamadığım konduramadığım sıfat bu bencil...
çok doğru bu ay vermiycem kendime telefon alcam maaşım cok fazla değil 400 lira alıyorum ama biriktirseydım 6 ayda 2400 ediyodu neyse bundan sonra öyle yapcam ama şimdi nasıl ikna etsem cok istiyorum ya

sen yine iyi takmışsın 1 hafta. Ben sadece kına gecemde ve düğünümde taktım :27:
ablam hep demişti sakın satma içinde uhde kalır insan özeniyo sonra diye amaaan buna mı özenicem dedim sattım. şimdi özeniyorum ne alakaysa. Gerçeğini almak bütçemizi zorlayacağı için ben emitasyon aldım hemde 12 tane :52:
altınsuyuna batırılmış tanesi 6 liraydı.
biliyorum orjinalinin yerini asla tutmayacak ama sende istediğini alana kadar emitasyonlarını kullan.
maaşından ya da aldığın mutfak harçlığından 3-5 neyse at bi kenara ileride istediğini alınca sende çok heves etmiştim dayanamadım aldım dersin.

Niye bütün maaşını eline veriyorsun ki anlamadım.
Sonra ezile büzüle para istiyorsun ne gerek var.
Evin belli bir gideri vardır zaten.
Kalanındanda cebinize biraz alısınız artan varsa da birikim yapılır ne alınacaksa alınır.
Evde para hesabı bendedir, ödemeleri ben yaparım .
Bir hesap defterim var, aldığımı verdiğimi yazarım.
Bazen eşimle bakarız,birikim yapabiliyorsak bankadaki hesabımda durur.
Sizde eşinizi ufak ufak alıştırın.
Böyle olmaz ki.

sen yine iyi takmışsın 1 hafta. Ben sadece kına gecemde ve düğünümde taktım :27:
ablam hep demişti sakın satma içinde uhde kalır insan özeniyo sonra diye amaaan buna mı özenicem dedim sattım. şimdi özeniyorum ne alakaysa. Gerçeğini almak bütçemizi zorlayacağı için ben emitasyon aldım hemde 12 tane :52:
altınsuyuna batırılmış tanesi 6 liraydı.
biliyorum orjinalinin yerini asla tutmayacak ama sende istediğini alana kadar emitasyonlarını kullan.
maaşından ya da aldığın mutfak harçlığından 3-5 neyse at bi kenara ileride istediğini alınca sende çok heves etmiştim dayanamadım aldım dersin.

ondan aldım ama cok sahte duruyo takamıyorum yani ben sahteyim diye bağırıyo o almazsa işe başlayınca ben alcam sırf bu yüzden çalışmak istiyorum tabi onun bu yüzden olduğundan haberi yok tmm çalış dedi eski düzen olcak zannediyo offf aslında bu ayrımı yapmayı hiç sevmem ama o mecbur bırakıyo beni

böyle imkanı olupda yapmayan kocalara hayret ediyorum.ben bişey beğensem eşim ikiletmez ki şu anda borç ödüyoruz.ikimizde çalışıyoruz.Bencede eşinizde bencillik var ve maalesef bazı huylar değişmiyo.sizde tekrar çalışmaya başladığınızda akıllı davranın ve kendinize para ayırın o zaman her ne kadar tasvip etmediğim bir davranış olsada bazı erkekler hakediyo.:41::41:

Bide kızlar aklıma geldi , eşimin bozk paraları çıkarıp ortaya bırakma huyu vardır.
Ben bunları toplamaya başladım.
Ayda birazda eklersem bir çeyrek,
eklemezsem gram yapıyorum.
Acil durumlar için.
Tavsiye ederim.

Niye bütün maaşını eline veriyorsun ki anlamadım.
Sonra ezile büzüle para istiyorsun ne gerek var.
Evin belli bir gideri vardır zaten.
Kalanındanda cebinize biraz alısınız artan varsa da birikim yapılır ne alınacaksa alınır.
Evde para hesabı bendedir, ödemeleri ben yaparım .
Bir hesap defterim var, aldığımı verdiğimi yazarım.
Bazen eşimle bakarız,birikim yapabiliyorsak bankadaki hesabımda durur.
Sizde eşinizi ufak ufak alıştırın.
Böyle olmaz ki.

bütün sorumluluğun onda olmasıda beni üzüyo bazen sıkıntılı oluyo sabaha kadar uyumuyo çok üzülüyorum ama durumda böyle aslında bizim aile dükkanımız var o yüzden para bnde değil hem annesigilin evi hem bizi evi geçindiriyo üstüne kardeşinin eşim askerdeyken yaptığı borçlar var ama çok şükür sıkıntımız yok dükkanımızın kazancı çok iyi adam milyarlarla oynuyo üstüne benm 400 liraya gözünü dikiyo

Bide kızlar aklıma geldi , eşimin bozk paraları çıkarıp ortaya bırakma huyu vardır.
Acil durumlar için.
Tavsiye ederim.

bozukları pantalon fln değişirken bırakıyo kumbarama koydum baktım geri alıyo

ondan aldım ama cok sahte duruyo takamıyorum yani ben sahteyim diye bağırıyo o almazsa işe başlayınca ben alcam sırf bu yüzden çalışmak istiyorum tabi onun bu yüzden olduğundan haberi yok tmm çalış dedi eski düzen olcak zannediyo offf aslında bu ayrımı yapmayı hiç sevmem ama o mecbur bırakıyo beni

evet sahte oldukları belli oluyor ama urfadaki düğünlerde bile artık bunlar kullanılıyormuş haberlerde seyretmiştim. zaten gerçeği olsa hırsız girerde bulur stresiyle rahat oturamayız. uzaktan gerçek sansınlar yakınlara fazla yaklaşmayız bizde:1:
şaka bir yana ne olursa olsun 10-20 lira bi kenara at dursun birikir sonra altın olmasa bile bi ihtiyacını karşılarsın:34:

Canım ya alıştırma, sende sorumluluk al alışveriş parasını o bıraksın sen bütçeni yap.
Paranıda verme . Sonra istemek zor geliyor bana falan de
Sonuçta sana bilezikte alınsa ihtiyaç duyduklarında çıkarıp veriyoruz.
Ben eşime takılabilir yatırım diyorum gülüyor:)))

Acil durumlar için.
Tavsiye ederim.

benim eşimdede o huy var tatlım bir sürü bozuk para oluyor
ben biriktirmeyi düşünüyordum ama altın fikri çok iyimiş bu ay başlıyayım bende teşekkürler fikrin için :34:

Acil durumlar için.
Tavsiye ederim.

benimkide bozuk paraları bırakır bende komşularla altın gününe girdim bu bozuklarla ayda bir yarım parası çıkıyor ggerçekten çok mantıklı.

Canım ya alıştırma, sende sorumluluk al alışveriş parasını o bıraksın sen bütçeni yap.
Paranıda verme . Sonra istemek zor geliyor bana falan de
Sonuçta sana bilezikte alınsa ihtiyaç duyduklarında çıkarıp veriyoruz.
Ben eşime takılabilir yatırım diyorum gülüyor:)))

bu zamana kadar aklımdan bile geçmezdi ama bakalım akşam konuşcam annem ben bi tane alıyım oda bitane alsında tak dedi telefonda söyledim akşam konuşalım dedi eğer almazsa kendi param ve kredi kartımı alıcam onun neye ihtiyacı varsa ben alırım orası sorun değil eğer alırsada kendime para ayırmaya başlıycam ufak tefek yatırım yapıcam akıllanmam lazım

Back
X