altın

Bide kızlar aklıma geldi , eşimin bozk paraları çıkarıp ortaya bırakma huyu vardır.
Ben bunları toplamaya başladım.
Ayda birazda eklersem bir çeyrek,
eklemezsem gram yapıyorum.
Acil durumlar için.
Tavsiye ederim.

Aynı şeyi bende şuan yapıyorum tabi benim nişanlım ortalık bir yere bırakmıyor dükkanında ve arabasından yer belirledim bozuk olunca oraya koyuyor hafta sonları buluştukça alıyorum 27 tl mi birikmiş üzerine 3 tl ekliyorum hemen kenara koyuyorum şuan 300 tl miz var. Evlenincede bu böyle devam edecek o kendine bişi al diyor ama ben saklıyorum :)

Sende çalışınca verme madem hevesin var al bilezik tak. Bende evlenince çalışacağım eşim maaşıma dokunmayacakmış istediğini al dedi zaten onun yanında çalışıcam çok bi para almıcam ama karışmayacak aldığıma ve kendi kazancınıda bana verecek kese bende olacakmış. İnşallah işlerimiz iyi giderde düşüncelerimi yapabilirim benimde düşüncelerim var her ay bir ata yapıp kenara koymak gibi.

bozukları pantalon fln değişirken bırakıyo kumbarama koydum baktım geri alıyo

bütün sorumluluğun onda olmasıda beni üzüyo bazen sıkıntılı oluyo sabaha kadar uyumuyo çok üzülüyorum ama durumda böyle aslında bizim aile dükkanımız var o yüzden para bnde değil hem annesigilin evi hem bizi evi geçindiriyo üstüne kardeşinin eşim askerdeyken yaptığı borçlar var ama çok şükür sıkıntımız yok dükkanımızın kazancı çok iyi adam milyarlarla oynuyo üstüne benm 400 liraya gözünü dikiyo

canım sen kocanın milyarlala oynadığına emin misin bence meteliğe kuruş atıyo gibi duruyorda.

benim eşimdede o huy var tatlım bir sürü bozuk para oluyor
ben biriktirmeyi düşünüyordum ama altın fikri çok iyimiş bu ay başlıyayım bende teşekkürler fikrin için :34:

Rica edrim canım, valla çok işe yarıyor bozuk para deyip geçme insan topladıkça gaza geliyor.
Damlaya damlaya göl olur hesabı baya bi toplanıyor.
Bazen bende para üstlerini verdiği, cebimdeki bozuklukları falan atıyorum.
Baya bi toplandı çok şükür.

Bak bilezikten olay nereye geldi, vardır herşeyde bir hayır ama
bileziği alsaydı şu durumdan şikayetçi olmazmıydın canım

milyarlarla oynuyorda neden maaşına tenezül ediyor....ne garip..

maaşını alır almaz git kendin al bileziğini...

olmuyormu böyle

Bak bilezikten olay nereye geldi, vardır herşeyde bir hayır ama
bileziği alsaydı şu durumdan şikayetçi olmazmıydın canım

parayı ona vermemden rahatsızdım ama vermemeye çalıştığım zamanlar istedi ödemem var fln dedi tabiki zor durumda kalmaması içn verdim sıonuçta dükkanda bizim borçta bizim geçenlerde telefon alıyım dedim ne gereği var dedi bi baktım ertesi gün kendine telefon almış bozuldum ama demedim

parayı ona vermemden rahatsızdım ama vermemeye çalıştığım zamanlar istedi ödemem var fln dedi tabiki zor durumda kalmaması içn verdim sıonuçta dükkanda bizim borçta bizim geçenlerde telefon alıyım dedim ne gereği var dedi bi baktım ertesi gün kendine telefon almış bozuldum ama demedim

Eşinin gerçekten paraya ihtiyacı olmadığından emin misin :26::26::26:

milyarlarla oynuyorda neden maaşına tenezül ediyor....ne garip..

maaşını alır almaz git kendin al bileziğini...

olmuyormu böyle

şimdi öncelik telefonum çünkü bozuldu ama bundan sonra böyle yapmaya çalışcam iisterse ne derim bilmiyorum sanki benm 400 dükkan kurtarcak ne saçma dimi

neden demedin ?

şimdi öncelik telefonum çünkü bozuldu ama bundan sonra böyle yapmaya çalışcam iisterse ne derim bilmiyorum sanki benm 400 dükkan kurtarcak ne saçma dimi

bencede milyarla oynayan bir insan eşinin 400 lirasına neden tenezzül etsin..kazancının çok iyi olduğunu sanmıyorum eşinin...
400 lirayı bile istediğine göre..

Eşinin gerçekten paraya ihtiyacı olmadığından emin misin :26::26::26:

sadece ayın belli dönemi ödemeleri oluyo bazen üst üste gelince sıkışıyo eğer alacaklarını alamazsa bu durum oluyo yada bana öyle diyo bilemiyorum yani çok rahat yaşıyoruz sıkıntımız yok tatile gittik 2 tane arabamız var dükkanımız var

Eşiniz cimri sanırım. Ya çalışın kendi ayaklarınızın üzerinde durun ya da maaşınızı ona vermeyin.

Verecekseniz de hepsini vermeyin belirli bir miktarı kenara koyup biriktirin ki yine bir şey istediğinizde el açmak zorunda kalmayın.

sen kendi adına üç beş kuruş kenarıya atamıyorsan, aldığın maaş eşinin dükkanına gidiyorsa haksızlık bu..çalışma daha iyi..

hani dükkan sadece sizin olsa neyse..hem kayınvalidenler hem kaynın hem siz geçiniyorsunuz o gelirle..ozaman kayınvalidende çalışsın..her ay 400 lira versin eşine..

onun için tatsızlık çıkarmak istemedim gerekde yoktu ama ben demedikçe üstüne ekledi
bencede milyarla oynayan bir insan eşinin 400 lirasına neden tenezzül etsin..kazancının çok iyi olduğunu sanmıyorum eşinin...
400 lirayı bile istediğine göre..

bnce o paranın bana harcanmasını istemediği için istiyo asıl mesele bu zaten bişey alcağım zaman durmadan etiketine bakar kendine gelnce çok pahalı şeyler alabiliyo

eşin maaşlı çalışır..ikinizin maaşını ortak lullanırsınız anlarım..gelen para belli olur giden para belli olur..ama bu şekilde olmazki..

çok bencilce...benim eşimde bi yere gittiğimizde sürekli şunu al bunuda al modunda.hatta ben sıkılırım ne gerek var birikim yapalım die.maaşımıda vermem tabiki.ne alaka.eşimin ne harcadığını ne kazandığınıda bilirim.ancak bu şekilde birikim yapabiliyoruz. bence sizde bir an önce bi sistem kurmalısınız.eşinle bu konuyu açıkça konuşmalısınız. ha tabi birde şu var gördüğün her şeyi istiyorsan eşinde parayı tutmak adına her istediğini almıyodur.

Back
X