altın

onun için tatsızlık çıkarmak istemedim gerekde yoktu ama ben demedikçe üstüne ekledi

bnce o paranın bana harcanmasını istemediği için istiyo asıl mesele bu zaten bişey alcağım zaman durmadan etiketine bakar kendine gelnce çok pahalı şeyler alabiliyo

senin için para harcamayı gereksiz görüyor adam..ama aldığın maaş satine yada telefonuna gidiyor..bence senin maaşını buralara kullanıyor..

verme arkadaşım maaşını..yok bunun başka çaresi..ne olursa olsun verme..

Eşiniz cimri sanırım. Ya çalışın kendi ayaklarınızın üzerinde durun ya da maaşınızı ona vermeyin.

Verecekseniz de hepsini vermeyin belirli bir miktarı kenara koyup biriktirin ki yine bir şey istediğinizde el açmak zorunda kalmayın.
kesinlikle bunu yapmam lazım yapacam inş bağımlı olmak istemiyorum yeteri kadar bağlıyım zaten
sen kendi adına üç beş kuruş kenarıya atamıyorsan, aldığın maaş eşinin dükkanına gidiyorsa haksızlık bu..çalışma daha iyi..

hani dükkan sadece sizin olsa neyse..hem kayınvalidenler hem kaynın hem siz geçiniyorsunuz o gelirle..ozaman kayınvalidende çalışsın..her ay 400 lira versin eşine..

valla hiç böyle bakmamıştım ince hesaplı biri değilim ama annesinede haksızlık etmeyim oda tutumludur yada oğlu gibi cimri kocam annesine çekmiş galiba

bişey daha var toplu bi parası gelcek ev alıcaz peşinat için biriktircem dedi bnde altın yapıp biriktirelim dedim altından daha iyi yatırım varmı yok hesapta dursun diyo hem yatırım olur hem ben hevesimi alırım diye düşünmüştüm ama yok dedi

sadece ayın belli dönemi ödemeleri oluyo bazen üst üste gelince sıkışıyo eğer alacaklarını alamazsa bu durum oluyo yada bana öyle diyo bilemiyorum yani çok rahat yaşıyoruz sıkıntımız yok tatile gittik 2 tane arabamız var dükkanımız var

O zaman bu durumun tek açıklaması var oda eşiniz bu düzene alışmış...Zamanında kendiniz getirip parayı eline saydığınız için şimdi kendiniz için harcayacak olmanız kabul edilemez geliyor ona... Bu konuda kesin tavrınızı koyun ve o şekilde hareket edin bundan sonra...

Ben çalışıp maaşıyla kendi için hiç birşey yapamayan bayanları anlayamıyorum gerçekten...Tamam borcunuz olur paradan bir şey kalmaz onu anlarım...Onun dışında eşinin kazandığı para yeterken bayanın maaşını olduğu gibi eşine vermesi...Anlayamıyorum :50::50::50:

bozukları pantalon fln değişirken bırakıyo kumbarama koydum baktım geri alıyo

ee pes yani!! kumbarandan bozuğu alan adam sana 400 liralık maaşı bırakır mı? açıkça konuşacaksın o zaman. kendi hakkını talep edeceksin:63:

ee pes yani!! kumbarandan bozuğu alan adam sana 400 liralık maaşı bırakır mı? açıkça konuşacaksın o zaman. kendi hakkını talep edeceksin:63:

önce bi miktar ona veriyim birden kesersem tartışma fln çıkabilir ve para yüzünden tartışmak istemiyorum zamanla kesiyim ona vermiyim oda nasıl bu düzene alıştıysa o düzenede alışcak

önce bi miktar ona veriyim birden kesersem tartışma fln çıkabilir ve para yüzünden tartışmak istemiyorum zamanla kesiyim ona vermiyim oda nasıl bu düzene alıştıysa o düzenede alışcak

evet güzel fikir. yavaş yavaş alıştırmaya başla o halde. mesela bu ay maaşımı yarı yarıya bölüşelim,200 sen 200 ben diye konuş. sonra zaten işe girersen daha kolay olur senin için. inşallah hadi bakalım:)

evet güzel fikir. yavaş yavaş alıştırmaya başla o halde. mesela bu ay maaşımı yarı yarıya bölüşelim,200 sen 200 ben diye konuş. sonra zaten işe girersen daha kolay olur senin için. inşallah hadi bakalım:)

bu ay tamamı benm diye konuştuk ama bilezik için ne yapabilirim haftaya düğünde var takmak istiyorum bakalım akşam konuşcam almazsa çok net bi tavır koycam gerekirse verdiğim maaşları söyliycem çirkinleşmek istemiyorum ama kırıldığımı üzüldüğümü belli edicem daha da almazsa yapcak bişey yok işe başlayınca hesaplaşırız artık alırım kendime her ay altınımı

bu ay tamamı benm diye konuştuk ama bilezik için ne yapabilirim haftaya düğünde var takmak istiyorum bakalım akşam konuşcam almazsa çok net bi tavır koycam gerekirse verdiğim maaşları söyliycem çirkinleşmek istemiyorum ama kırıldığımı üzüldüğümü belli edicem daha da almazsa yapcak bişey yok işe başlayınca hesaplaşırız artık alırım kendime her ay altınımı

bilezikler de çok pahalı :50:

Bence evin idaresi kadında olmalı. Erkek karışmasın demiyorum elbette hesap kitap ortaktır, eve giren para o evde yaşayan herkese aittir. Ama evin hanımı tüm harcamaları bilmeli, karı-koca eve ne alıyorsa ortak almalı ve ortak karar vermeli. Eğer siz eşinize bilezik almak istediğinizde danışıyorsanız, oda size saat almak istediğinde danışacak.. Hatta gidip beraber yapacaksınız alışverişi. Danışmak derken izin almaktan bahsetmiyorum sakın yanlış anlamayın.

Ayrıca çalışan bir kadının maaşının tamamını kocasına vermesi de doğru değil. Bir miktar kendimiz için ayırıp biriktirmeliyiz bence. Evin harcamaları ortak karşılanmalı elbette ama erkek karısının maddi isteklerini de göz ardı etmemeli. Eşiniz saat beğendiyse sizde bilezik beğeniyorsunuz, ondan izin almak zorunda değilsiniz bence bilezik almak için.

Ben evli değilim o nedenle konuşmak kolay geliyor diye düşünebilirsiniz, ama gerçekten size bu yapılan haksızlık ve ben buna izin vermezdim. Siz de izin vermeyin. Paranız varken ihtiyaçlarınızı ve isteklerinizi niye erteliyorsunuz ki?

Son düzenleme:
valla ya ama ayarı düşük olsun ince olsun kolumda şıngırdasın bana yeter aman heves işte 2 ay taksam heves fln kalmaz da işte insan ne yoksa onu istiyo işte
Bence evin idaresi kadında olmalı. Erkek karışmasın demiyorum elbette hesap kitap ortaktır, eve giren para o evde yaşayan herkese aittir. Ama evin hanımı tüm harcamaları bilmeli, karı-koca eve ne alıyorsa ortak almalı ve ortak karar vermeli. Eğer siz eşinize bilezik almak istediğinizde danışıyorsanız, oda size saat almak istediğinde danışacak.. Hatta gidip beraber yapacaksınız alışverişi. Danışmak derken izin almaktan bahsetmiyorum sakın yanlış anlamayın.

Ayrıca çalışan bir kadının maaşının tamamını kocasına vermesi de doğru değil. Bir miktar kendimiz için ayırıp biriktirmeliyiz bence. Evin harcamaları ortak karşılanmalı elbette ama erkek karısının maddi isteklerini de göz ardı etmemeli. Eşiniz saat beğendiyse sizde bilezik beğeniyorsunuz, ondan izin almak zorunda değilsiniz bence bilezik almak için.

Ben evli değilim o nedenle konuşmak kolay geliyor diye düşünebilirsiniz, ama gerçekten size bu yapılan haksızlık ve ben buna izin vermezdim. Siz de izin vermeyin. Paranız varken ihtiyaçlarınızı ve isteklerinizi niye erteliyorsunuz ki?

tamamen haklısın ama başta ipleri eline verince böyle oluyo bakıcaz çaresine ama çok cnm sıkkın ya yok derse diye daha gelmedi bakalım nolcak çok kararlıyım o almazsa kendime 50 100lük bi tel alıp bu elimdekini ve onun bana aldığı kolyeyi satıp maaşımıda koyup yinede bilezik almak artık ne olursa tel kadar da olsa alıcam azimliyim o eline verdiğim ipleride kesicem görsün bakalım

valla ya ama ayarı düşük olsun ince olsun kolumda şıngırdasın bana yeter aman heves işte 2 ay taksam heves fln kalmaz da işte insan ne yoksa onu istiyo işte

tamamen haklısın ama başta ipleri eline verince böyle oluyo bakıcaz çaresine ama çok cnm sıkkın ya yok derse diye daha gelmedi bakalım nolcak çok kararlıyım o almazsa kendime 50 100lük bi tel alıp bu elimdekini ve onun bana aldığı kolyeyi satıp maaşımıda koyup yinede bilezik almak artık ne olursa tel kadar da olsa alıcam azimliyim o eline verdiğim ipleride kesicem görsün bakalım

Anlıyorum.. O zaman sert yüzünüzü görsün artık. Sizin isteklerinizi ertelemeye hakkı yok çünkü. Yarın bir gün Allah korusun dara düşseniz zaten alamayacaksınız. Ayrıca çocuğunuz büyüdüğünde masraflar artacak çoğu ihtiyacınızı ve isteğinizi ertelemek durumunda kalacaksınız. Bugünlerinizin tadını çıkarın ve kendinizi ezdirmeyin.

şimdilik zafer benm tmm dedi yani önce yok dedi bnde maaşımı koyraım telefonumu satarım alırım dedim telefon ne kullancaksın dedi(ulaşamazsa ban çatlar) kullanmam şart mı dedim sonra tmm dedi maaşını koy bnde üstün tamamlıyım dedi annemi aradık o alıcak haftaya anneme gitcez ozaman vercek bize bitanede annem alıcaktı aynı olsun diye anneme aldırıyorum ayrıca evlilik yıl dönümünede tektaşımı değiştircek şimdilik telefonum kaldı ama hepsi bi anda adamın kalbine inmesin beklerim işe başlayınca alırım al benm telefonum senin olsun dedi yok dedim sonra kendisine daha güzelini alcak ben bilmiyomuyum onu neyse hallettik şimdilik işe başlayıncada taktiklerini uyguluycam herkese tşk yorumlar için

Ne kadar dusucesızmıs esın ... :50:
Durumunuzda varmıs ne olacak yanı alsa gonlunu etse eksılecek sankı :26:
Bundan sonra sakın sakın paranı esıne verme kendı ısteklerıne kullan sorumlulugunu bılsın

iyi günlerde kullanın bileziğinizi
ama ben olsam bilezik hevesimi gideremedim diye değil de
bu bencil adamla ne yapacağım diye düşünürdüm
yarın başka şeye heves ettiğinizde yine aynı sıkıntıları yaşayacaksınız çünkü

Back
X