altıncı aydan sonraki değişimler...

berne

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Haziran 2014
49
4
48
Ankara
arkadaşlar merhaba, ameliyat olalı 7 ay oldu, burnumun önden görüntüsü hiç hoş değil, çok kalın, elimle dokunduğumda sertliğin kemik olduğunu hissediyorum, bu burun kemiği şişliğinin altı ayda geçmesi gerekmez miydi, bu durumu yaşayan var mı?

Bende 6.aya girdim ucu sis doktorum altinci aydan bir yila kadar ucu inicek dedi

ameliyatı üzerinden 6 ay 1 -2 yıl geçmiş arkadaşlar tecrübelerini paylaşırlarsa, bana ve benim durumumda olanlara ne büyük iyilik etmiş olacaklar....

burun ameliyatı olup altı ayını geçirmiş arkadaşlar nerdesiniz, bir bakın lütfennn

merhaba kızlar, ben de 4 ay önce bir burun estetiği ameliyatı oldum, dr. mehmet ketene yaptı burnumu.
çok araştırdım 1 yıl içinde burnunuzun şişliklerinin geçmesini beklemeyin, benimkininde önü top gibi şiş ,hatta bazı sabahlar uyandığımda o kadar çok şiş oluyorki gözlerime inanamıyorum.
çok araştırdım ve doktorum da söyledi 1 yıl içinde burnunuzun şekli oturucak,aşağıda fotoğraflarda görebilirsinz.

Kime göre neye göre kalın burnunuz. Belki siz öyle düşünüyorsunuz. Bir fotograf yayımlasaydınız da görseydik gerçekten kalın mı..

cevabınız için teşekkür ederim, umutla beklicez artık başkada bi çere yok zaten

Merhaba kizlar ben amlyat olali 10 ay oldu bana da burnumm yandan cik guzel onden kalinn ve siss geliyodu ucu palyoco gibiydi . 1 yila incecik kibar bi burnun olur dedi doktoor :) simdi kibarcacik bir burnumm var sknti etmeyinn hic gecicekk gecicekk .d

merhaba sizin kaçıncı aydan sonra inceldi burnunuz.

Canımm ılk 20 gunn cokk sıstı yuzum hanı dısarıdan bakınca alasılcak bı sıslık degıl ama resmen sısmanladı yuzum burun ucum ozellıkle top gıbıydı bıde asırı kalkıktı 3 ayda gıttı o topluk 6 ayda herkes daha da ıncelmıs dedı sımdı 10 ayımdayım daha da oturuyor . Tam ıstedıgım hale 9. 10. Ayda geldı :)

Canımm ılk 20 gunn cokk sıstı yuzum hanı dısarıdan bakınca alasılcak bı sıslık degıl ama resmen sısmanladı yuzum burun ucum ozellıkle top gıbıydı bıde asırı kalkıktı 3 ayda gıttı o topluk 6 ayda herkes daha da ıncelmıs dedı sımdı 10 ayımdayım daha da oturuyor . Tam ıstedıgım hale 9. 10. Ayda geldı :)​
Banada umut oldu yazdıklarınız ben 7 ayı bitirdim ucu top gibi hala böle mi kalcak diye endişeliyim doktor sürekli değişecek diyo ama beklemek can sıkıyo. Önce bi 6 ay dediler şimdi bi yıl diyolar sonumuz nolcak acaba:)

Hehh yardımcı olabıldıysem ne mutlu . Gonlune gore olur ınsallah .d

içim daha rahat şimdi teşekkür ederim duyarlılığın için canım, benim yedi ayı geçti çok kalın duruyo hala, on aylık olunca seninki gibi içime siner inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…