Bende 6.aya girdim ucu sis doktorum altinci aydan bir yila kadar ucu inicek dediarkadaşlar merhaba, ameliyat olalı 7 ay oldu, burnumun önden görüntüsü hiç hoş değil, çok kalın, elimle dokunduğumda sertliğin kemik olduğunu hissediyorum, bu burun kemiği şişliğinin altı ayda geçmesi gerekmez miydi, bu durumu yaşayan var mı?
Bende 6.aya girdim ucu sis doktorum altinci aydan bir yila kadar ucu inicek dedi
canim benim 3 ay oldu bende oleyim of napcaz biz ya kimse yok mu cevap vericek olancevabın için teşekkürler, benim burnumun genel görüntüsü çok kalın, şiş mi şekli mi böyle anlayamadım.
arkadaşlar merhaba, ameliyat olalı 7 ay oldu, burnumun önden görüntüsü hiç hoş değil, çok kalın, elimle dokunduğumda sertliğin kemik olduğunu hissediyorum, bu burun kemiği şişliğinin altı ayda geçmesi gerekmez miydi, bu durumu yaşayan var mı?
merhaba kızlar, ben de 4 ay önce bir burun estetiği ameliyatı oldum, dr. mehmet ketene yaptı burnumu.
çok araştırdım 1 yıl içinde burnunuzun şişliklerinin geçmesini beklemeyin, benimkininde önü top gibi şiş ,hatta bazı sabahlar uyandığımda o kadar çok şiş oluyorki gözlerime inanamıyorum.
çok araştırdım ve doktorum da söyledi 1 yıl içinde burnunuzun şekli oturucak,aşağıda fotoğraflarda görebilirsinz.Eki Görüntüle 1318579
Merhaba kizlar ben amlyat olali 10 ay oldu bana da burnumm yandan cik guzel onden kalinn ve siss geliyodu ucu palyoco gibiydi . 1 yila incecik kibar bi burnun olur dedi doktoor :) simdi kibarcacik bir burnumm var sknti etmeyinn hic gecicekk gecicekk .d
Canımm ılk 20 gunn cokk sıstı yuzum hanı dısarıdan bakınca alasılcak bı sıslık degıl ama resmen sısmanladı yuzum burun ucum ozellıkle top gıbıydı bıde asırı kalkıktı 3 ayda gıttı o topluk 6 ayda herkes daha da ıncelmıs dedı sımdı 10 ayımdayım daha da oturuyor . Tam ıstedıgım hale 9. 10. Ayda geldı :)
Hehh yardımcı olabıldıysem ne mutlu . Gonlune gore olur ınsallah .d
Hehh yardımcı olabıldıysem ne mutlu . Gonlune gore olur ınsallah .d
tecrübeli arkadaşlar yorumlarınızı esirgemeyin, yorumlarınız bizler için çok önemli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?