altıncı aydan sonraki değişimler...

2 seneye yaklaştı. Hiçbir değişiklik olmadığını bildiririm. Eğer kapalı ameliyat olduysanız ameliyahaneden çıktığınızda burnunuz o sargılı, tamponlu haliyle bile düzgün görünüyorsa başarılı olmuştur. Açık ameliyat olduysanız (daha çok şiştiğinden dolayı) bandajlar çıktığında güzelse yine ameliyat başarılı olmuştur. Tabii ki ödem oluyor ama ödem tamamen inince mucize beklemeyin. Burun 6 ay, 1 sene sonra güzelleşecek vs. safsatadan ibaret. Boşuna umutlanmayın. Daha kötü olur, daha iyi olmaz. Benim mesela kemer yeniden oluştu, bir de tümsek var burun sırtında artık ve hala burnum kocaman.

Ben de aynı sorunları yaşıyorum revizyon düşünüyor musunuz nerede

Revizyon tabii ki düşünüyorum. Şöyle bir şey yaşıyorum: Ameliyattan önce aynaya her baktığımda burnuma takıntılı şekilde bakmazdım. Evet, büyüktü. Farkındaydım ama çok kafaya takmazdım. Ameliyat kararını da zaten bir anda aldığım için doktor araştırmadım. İlk görüştüğüm doktora ameliyat oldum. Maalesef yanlış doktor seçtim kendim için. Şimdi ise ameliyat olduğumdan ve burnunda olumlu bir değişiklik göremediğimden rahatsız oluyorum. Bir ameliyata girmek, yedi gün tamponla dolaşmak manevi eziyet. Bir de işin maddi boyutu var. İnsan güzel bir sonuç almak istiyor. Maddi ve manevi olarak beklentiniz karşılanmayınca mutsuz oluyorsunuz. Bu sebeple revizyon olmam gerektiğine inanıyorum. Şu an doktor araştırmaya devam ediyorum.

Bir yıl sonrasında ucu da inmiş ve çok hoş duruyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…