altıncı aydan sonraki değişimler...

ya yemin ederim icime su serptin allah razi olsun ama beni korkutan artk 2 ayim kaldi hemde kikirdak yerlestrms ya ondan korkuorum

ya yemin ederim icime su serptin allah razi olsun ama beni korkutan artk 2 ayim kaldi hemde kikirdak yerlestrms ya ondan korkuorum
kıkırdak yerine yerleşmesi zaman alır sana bana herkese sabır lazım bekle o kıkırdak yerine otursun asıl o zaman şekli ortaya çıkar burdan bakınca bariz bi şekilde ödemli duruyo :) ve geçicek emin ol

Seleeenn kız sen sopa mı istiyorsun bende gerçekten kötü bir burnun oldu sandım e bu fotolar hiçte öyle abarrtığın gibi değiller canım sadece şişler yani şöyle bir şey var kıkırdak eklendi o oldu şu oldu diyorsun da kırılan kemiklerin kaynaması bile 6 haftayı bulurken kıkırdak eklenip bunun burnuna uyum sağlaması tabiki daha uzun sürücek.
Sen şu anda iyileşme dönemindesin sabret dicem çok zor sabretmek biliyorum ama en azından içini ferah tut çünkü kötü bir burun gibi durmuyor.
Emin ol seni rahatlatmak yada içine su serpmek için söylemiyorum gerçekten fikrimi söylüyorum.

seleeen burnun hoş duruyor yüzüne de çok yakışmış, hiç kendi kendini yeme boşuna, benim 8 ay olmasına rağmen belli bir şekli yok, yandan fena değil ama karşıdan görüntüsü senin tabirinle tam bi kütük, ama seninki de şiş olmasına rağmen kütük gibi durmuyor, şekli belli şişi inince çok güzel olcam diyor, senin ameliyat olalı ne kadar süre oldu

Selen23
Merhaba bayıldım burnunuzane kadar hoş görünüyor neyini beğenmediniz anlamadım bende ameliyat olcam ve bu tarz burunları beğeniyorum ve sizede çoook yakışmış

Evet evet sen o selensin burnu için hayata küsmüş olan yemin ederim burnun çok güzel asla Avatar görünümü yok bugün konunu okudum üzülmüştüm burda resimlerini görünce o Selen bu selenmi diye bi baktım eski konuya evet sen ve bence asla dert edip strese girme biraz şişlikler var oda bariz belli Şiş olduğu asla rahatsız edicide durmuyor bu hali aksine gerçekten çok hoş

tamam onden bi foto atimde gor tipimi az once cekildi

benim burnum ne kadar inceydi bununla alakasi yokk alakasi yokk

Eklentiler

• SC20141224-215322.webp
    16,3 KB · Görüntüleme: 508
  • SC20141224-215337.webp
    15 KB · Görüntüleme: 495
bunuda simdi cektim burun kökune bak ne kadar kut ayni kutlukde assag kadar iniyo millet gorsun tipimide belki revizyon olmakdan vazgecerler

Eklentiler

• 20141224_215633.webp
    9,4 KB · Görüntüleme: 544
Evet kalın ama ah vah tüh gibi durmuyor gerçekten bunu teselli etmek için söylemiyorum Avatar gibi hiç değil Şekli çok hoş duruyor doğal duruyor bence bunlar kesinlikle şişlik burnunun yapısı çok güzel

Iki ay sonra seni merak ediyorum takip edicem
vala kikirdak var burun sirtinda bi incelme olmucak bugun ameliyatimi yapan anestesi sorumlusyla karsilastm doktorumla konusamiorum kikirdaklari un haline getrmek icin 2 saat ugrasmissn abibdoktorum ole demisti napti bana nasil kalinlasti burun nereye koydu sole bana dedim komple serdi kikirdak uyumu zor bir surec gec iyilesirsin dedi bende bumudur yani burnumun goruntusu bi incelme olmuyo burun kokumde 2 ayim kaldi dedim adam hic bise diyemedi ben napicam.napicamm kim gorse selen napmissin guzellegine diyo okadar da kötu durmuyo canimmm diyo acele ettin diyo artk gerckten olmek.isyoorum onlari duyunca

Selen abarttigin burun bu mu kiz sen dayakliksin vallahi bak. O burun incelecek, doktorunu bosver ben garanti veriyorum sana:) inan bana incelecek.

Selen abarttigin burun bu mu kiz sen dayakliksin vallahi bak. O burun incelecek, doktorunu bosver ben garanti veriyorum sana:) inan bana incelecek.
insallahh insallahhh kafayi yicem yoksa ama kikirdak var burun sirtinda nereye kadar incelicek gozlerimin arasi incelse burun kokum incelse vala bise istemiorum artk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…