ya yemin ederim icime su serptin allah razi olsun ama beni korkutan artk 2 ayim kaldi hemde kikirdak yerlestrms ya ondan korkuorumSelen şaka mısın? burnun şuan çok iyi vee inan bana onlar ödem! o kadar belli oluyo ki ödem olduğu saf olan anlar onun bariz bi şekilde şiş olduğunu 6 a bi sene kadar hepimize bekleme süresi verildi sende bizimle birlikte biraz daha sabret
kıkırdak yerine yerleşmesi zaman alır sana bana herkese sabır lazım bekle o kıkırdak yerine otursun asıl o zaman şekli ortaya çıkar burdan bakınca bariz bi şekilde ödemli duruyo :) ve geçicek emin olya yemin ederim icime su serptin allah razi olsun ama beni korkutan artk 2 ayim kaldi hemde kikirdak yerlestrms ya ondan korkuorum
selen fotolarını göremiorummhic sormaa bide guya estetik olduk benm burnum bundan daha ince daha zarif daha kibardi napicam bilmiorum insallah hersey duzelir incecik kibarcik okka gbi bir burnumuz olurr allahim duy sesimiziii aminnn
canim bi kac tane koyim ama onden koyamam az once kardesim fotograf cekilelim dedi de kendimi gorunce yine tutamayip bayag bi agladm gozlerim cok sisti yine fotograflar icin kusura bakmayin suan cekilemedim galeridekilerden attim ama ozellikle bereli olana bakrsan burun sirtinin ne kadar kalin oldugu goruceksin onun ayni okadari daha diger tarafda var abartmiorum bas parmagim kadar burun köküm keske onceki halimde olsaydi ne demek istedgm daha iyi anlasilirdi ama gormeye bile tahammulum olmadigi icin sildim ama beni taniyan herkez evet selen burnun biraz kalin olmus diyolar allahim insallah sisliktir bunlar
canimmm nasilsin nasil oldu var mi bi degisiklik
tamam onden bi foto atimde gor tipimi az once cekildiEvet evet sen o selensin burnu için hayata küsmüş olan yemin ederim burnun çok güzel asla Avatar görünümü yok bugün konunu okudum üzülmüştüm burda resimlerini görünce o Selen bu selenmi diye bi baktım eski konuya evet sen ve bence asla dert edip strese girme biraz şişlikler var oda bariz belli Şiş olduğu asla rahatsız edicide durmuyor bu hali aksine gerçekten çok hoş
benim burnum ne kadar inceydi bununla alakasi yokk alakasi yokkEvet evet sen o selensin burnu için hayata küsmüş olan yemin ederim burnun çok güzel asla Avatar görünümü yok bugün konunu okudum üzülmüştüm burda resimlerini görünce o Selen bu selenmi diye bi baktım eski konuya evet sen ve bence asla dert edip strese girme biraz şişlikler var oda bariz belli Şiş olduğu asla rahatsız edicide durmuyor bu hali aksine gerçekten çok hoş
bunuda simdi cektim burun kökune bak ne kadar kut ayni kutlukde assag kadar iniyo millet gorsun tipimide belki revizyon olmakdan vazgecerlerEvet evet sen o selensin burnu için hayata küsmüş olan yemin ederim burnun çok güzel asla Avatar görünümü yok bugün konunu okudum üzülmüştüm burda resimlerini görünce o Selen bu selenmi diye bi baktım eski konuya evet sen ve bence asla dert edip strese girme biraz şişlikler var oda bariz belli Şiş olduğu asla rahatsız edicide durmuyor bu hali aksine gerçekten çok hoş
vala kikirdak var burun sirtinda bi incelme olmucak bugun ameliyatimi yapan anestesi sorumlusyla karsilastm doktorumla konusamiorum kikirdaklari un haline getrmek icin 2 saat ugrasmissn abibdoktorum ole demisti napti bana nasil kalinlasti burun nereye koydu sole bana dedim komple serdi kikirdak uyumu zor bir surec gec iyilesirsin dedi bende bumudur yani burnumun goruntusu bi incelme olmuyo burun kokumde 2 ayim kaldi dedim adam hic bise diyemedi ben napicam.napicamm kim gorse selen napmissin guzellegine diyo okadar da kötu durmuyo canimmm diyo acele ettin diyo artk gerckten olmek.isyoorum onlari duyuncaIki ay sonra seni merak ediyorum takip edicem
insallahh insallahhh kafayi yicem yoksa ama kikirdak var burun sirtinda nereye kadar incelicek gozlerimin arasi incelse burun kokum incelse vala bise istemiorum artkSelen abarttigin burun bu mu kiz sen dayakliksin vallahi bak. O burun incelecek, doktorunu bosver ben garanti veriyorum sana:) inan bana incelecek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?