tam benlik bi konu ama isim var cok yazamıcam cnm basta sende suc nedne kendi annene vermedin hadi verdin kaynanana anne bunları al biz balayı dönüsünde alıcaz dikka et evden cıkma gibi detaycı ve imalı bi cümle kurmadın sonuna gelelin alrıen farkettin anne ben saydın bunlar az kim aldı bunları nedne demedin offf icim agardı vallaHenüz 3 haftalık evliyim Eşimin ailesi ev eşyalarını alırken yardım etti Ben de kendi ailem adına üzerime düşen miktarda para verdim Eşim de ben de çalışıyoruz Düğünümüzde takılan çeyrek altınları ve paraları bize hiç vermediler Sadece bilezikler bizde kaldı Hadi düğüne de para harcadılar felan diye hoş karşıladım Balayına giderken bilezikleri ve Nişandaki altınları emanet ettim Geldiğimizde Nişandaki altınların içinden alınmıştı Sayısını bildiğim için farkettim Hayır böyle çalar gibi alınması hiç hoş değil Zaten düğündeki altın ve paraları aldılar Canım çok sıkkın Eşime dedim yanlış saymışsındır Almazlar felan dedi ama ben eminim
Kendi annem başka ilde oturuyor Başka verecek kimse yoktu Bu altınlar eksik de diyemedim Beni mi suçluyosun felan derse kötü duruma düşmek istemedimtam benlik bi konu ama isim var cok yazamıcam cnm basta sende suc nedne kendi annene vermedin hadi verdin kaynanana anne bunları al biz balayı dönüsünde alıcaz dikka et evden cıkma gibi detaycı ve imalı bi cümle kurmadın sonuna gelelin alrıen farkettin anne ben saydın bunlar az kim aldı bunları nedne demedin offf icim agardı valla
Eşime dedim Eksik var Acaba ihtiyaçları oldu da aldılar mı diye Ama almazlar dedi Yanlış hatırlıyorsun dedi Onun üzerine de soramadımKoca tarafina altinmi teslim edolirmis orda hatalisin zaten.. neyse olan olmus ben olsam sorardim ben su kadar teslim ettim.ihtiyacmi oldu kullandinizmi biseye derdim kesin....
Çok önemli bi miktar değil Ama canım sıkıldı Zaten düğündeki altın ve paraları borcumuz var deyip vermediler Bilezikler kaldı Ve Nişandaki altınları annem vermişti Nişan aile içinde oldu 20 çeyrek vardı kutuda 15 tane var şimdi Yani miktarı değil yapılan canımı sıktılimoncu28 yetiş konu tam senlik
Ne kadar altın eksik peki?
Çalarlar gibi değil direkt çalmislar zaten.
olsun cnm yaa gönüller bir olsun herkesin görüsü farklı her insna farklı hayat bu burdakilerin tek üzüntüsü beni keske tanısalar varya sen sakrat ortmalarda süper bayılırlar bana neyseeeeee :))) buda onların üzüntüsü olsun hehelimoncu28 konu hiç açmadan böyle yorum yapsan inan daha sevimli oluyorsun sabahta karşılıklı bi konuda alıntı yapıp anlaştık senle ama konun olunca aramızda kötü oluyor canım ya
geçmiş olsun sen o altınların üzerine bir soğuk su içHenüz 3 haftalık evliyim Eşimin ailesi ev eşyalarını alırken yardım etti Ben de kendi ailem adına üzerime düşen miktarda para verdim Eşim de ben de çalışıyoruz Düğünümüzde takılan çeyrek altınları ve paraları bize hiç vermediler Sadece bilezikler bizde kaldı Hadi düğüne de para harcadılar felan diye hoş karşıladım Balayına giderken bilezikleri ve Nişandaki altınları emanet ettim Geldiğimizde Nişandaki altınların içinden alınmıştı Sayısını bildiğim için farkettim Hayır böyle çalar gibi alınması hiç hoş değil Zaten düğündeki altın ve paraları aldılar Canım çok sıkkın Eşime dedim yanlış saymışsındır Almazlar felan dedi ama ben eminim
Valla benim altinlarda kv cok iyi bakar her nereye giderse onuda alir yanina gözü gibi bakar konu sahibi keske kucuk altinlari bilezige cevirseydiniz biz oyle yapmistikKoca tarafina altinmi teslim edolirmis orda hatalisin zaten.. neyse olan olmus ben olsam sorardim ben su kadar teslim ettim.ihtiyacmi oldu kullandinizmi biseye derdim kesin....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?