Altınlar ve kaynana

Saydiniz ve eksildiginden eminseniz ne yapabilirsiniz ki?
Almissiniz desen ay yavrum lazim.oldu da aldim demez ki,diyecek olsa zaten soylerdi vermeden once.Unutun gitsin.Yuz goz olmayin derim.

Sen gerçekten onların aldığına emin misin?Kendilerine emanet edilen birşeyi insan neden çalar ki? Karşı tarafın anlayacağını bilmez mi sanki? Düşmüş falan olmasın altınlar.Ya da kayınvalideninde haberi olmadan başka biri çalmış olmasın?

Bence sorun ama suclar gibi degil..
Bi arkadas da demis altin yukseldi anne bozdurmayi dusunuyordum vs vs kutuya baktim 15 tane vardi..
Ben mi yanlis hatirliyorum acaba diye anneme de sordum o da 20 tane verdim ben kizim dedi deyin..
Acaba sakladigin yerde mi dustu anne diye de azcik yumsatin..
Celallenip ne munasebet derse anlarsiniz zaten..
Arkadasin da dedigi gibi en azindan sizi sindirmis olmazlar onlara farkettiginizi gostermis olursunuz..

zaten dugunde takilanlari size vermeyerekte cok cok ayip etmisler keske yaninizda goturseydiniz yada bildigim kadariyla bankalarda da altin gunu oluyor keske bankaya kasaya koydursaydiniz simdi aldiklarinida isteyemiyorsunuz.

En başta ceyrek altınları ve paraları almalarına bile izin vermezdim ben. Bütün takılar gelin ve damatındır almaya hakları yok. Zaten takının amacı yeni evlenenlere yardımcı olmaktır anne babanın yaptığı düğün masrafını karşılamak değil.
Biz tatile gitmeden önce bankada kasa kiralayıp gitmiştik kafamız rahat olmuştu.
Bileziklerin sayısından eminseniz suçlamadan uygun bi dille sorun. Gerçi sorunca da sen bize ne demek istiyorsun gibi tepki de alabilirsin.

Bı ömür unutulmck bişi yasamışşın. Herkesle paylasmamanı tavsıye ederım . Ceyrek ve altınlar nıye alınıorkı bu çok yanlş esınle bu durumuda cozmelisin.. Suan bunları konuşup yuzlesrsen ıyı yaparsın yoksa zamanlacoook bıleneceksın

Valla canm zor gerçekten evliliğinin tadını çıkarcan sırada yaşanan çok kötü yani nasıl yapar insanlar anlamiyom ki..
Canm sonuç biraz senin karakterine kalıyor. Ya ben söyleyemem deyip sineye cekiceksin sinir olacaksın. Yada alttan bi bahane bulup söyliceksin.
Ama benim fikrim söylemeden yana çünkü bak farketmistir ama söyleyemedi deyip seni sindirdiklerini düşünmesinler.
Çek kvdeni kenara anne ya bişi dicem sana altınlarla bilezik yapmayı düşünüyordum. Gitmeden hesaplamıştım 20 tane yetiyordu. Geçen gün almaya gitcektik bi baktım 5 tanesi eksik senin koyduğun yerde düşmüş olabilirmi baktın mi hiç falan de bakalım be dicek.
En azından sindirdik bak hiç sesini çıkarmadi diyerek düşünmelerine izin verme. Esinede bu konudan çok bahsetme ilk günlerden onların yüzünden moraliniz bozulmasın.
Sağlıklı sıhhatli huzurlu ve mutlu bi hayat diliyorum canm. İnsiallah mutlu olursun

Bu kv deleri nerden buluosunuz demissiniz cok sacma bir laf gercekden dayanamadim yazidm nasip kismet isi bu sana iyi denk gelmis ona sükür et tabi boyle devam ederse......

Bende evlendigimde altinlaeimi kv teslim ettim cnku ailem sehir disindaydi ve dugun gecesi kv evinden onlari istanbula yolculadik zaten ben o gun cok agladim uzuldum ben aglarken kv ile esim altin sayiyolardi cunku kv sayip teslim edin gidim dedi sayisini bilin ona gore dedi hatta ben aglarken bak kizim bu kadar haberin olsun gelince teslim edim hemen bankaya yatirin dedi bende tmm dedim saolsun birak ceyrek bilezik paralari bile almadilar halbuki dugunumuze ve esyalarimza yardim etmislerdi ama yinede almadilar ben bir kac ceyrk verdim kv deme kendim

Sende k.validene altınları ver de

Sende k.validene altınları ver de
Veririm tabiki niye vermim ki kadin bana hic karismamis laf sokmamis kendi dul haliyle esyalarimi dizmis altin ve paramdan tek kurus almamis ben 2 ceyrek vermisim cokmu hepsini istese yine verirdim oyle seylerde gozum yok dul haliyle bana yardm etmisse eger ben azbile yapmisim ( vermemin sebebide 2 tane ceyrek borcu vardi bende kendim verdim kadin almadi ama benim o hareketimle gozunde degerim artti)

Siz k.validesi misiniz?

Son düzenleme:
Nasil anlamadiniz cok acik konusuyorm ben kayinvalide degilim gelinim23 yasindayim gecen sene evlendim altinlar konusunda dusunduklerimi yazdm

İyide herkes bir değil ..
Ben konu sahibine yorum yaptım. .
Siz beni neden alıntıladınız onu anlamadım. .

Ben olsam nere gidersem yanımda götürürüm ya da kendi anneme babama veririm. Böyle olaylar çok çok fazla.. Üzülerek söylüyorum hata sizde, amaeşinize söyleyin durumu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…