Altinlari kurtardim 😁

Pamuksekerim12

Üye
Kayıtlı Üye
18 Mayıs 2019
277
217
18
Kızlar 2 gün önce konu açmıştım kaynanam gül altınlarımı istiyor diye. Dün akşam eşim konuştu vermek istemediğimizi söyledi üstüne bide düğünde hediye takılan paralarımızı almıştılar ya onlarida istedi. Biraz bozuldular ama olsun takmicam kim ne değer veriyorsa karşılığını bulacak benden

Yerine koyacaz dediler ama en az 3 4 yılı bulur kredi ödeyecekler
Odemezler arkadaşım iyi olmuş vermedigin kendinize harcayin kaynın kendi eşine kendi alsın .
Benim kp kızım borçlar var altından kalkamadım dedi bilezigimi aldı zaten borcu vardı 50 gram bilezigim de 18 gram di geçenlerde sadece bileziği yapmasını istedim yapamam üstüne bir bardak soğuk su iç dedi(neyse ki açık sözlü )

Ne 50 gramı 6 bilezik istiyor ve boynumda ki 2 metre kordonu bunun haricinde de düğünde takılan 40 bin tl hesiyelijlerimi aldilar

Aynen ve ondan ziyade bize hiç fayadalri olmadı hers3gi eşim tek başına yaptı hiç hakları yok istemeye

Ne 50 gramı 6 bilezik istiyor ve boynumda ki 2 metre kordonu bunun haricinde de düğünde takılan 40 bin tl hesiyelijlerimi aldilar
Aldıkları bı şekilde çıkar zaten onlardan emin ol diğerlerini de kurtardiysan sakla bir yere bagladiginizi söyleyin kimse el uzatamasin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…