- 18 Mayıs 2019
- 277
- 217
- 18
- Konu Sahibi Pamuksekerim12
-
Ooo nays işte buüstüne bide düğünde hediye takılan paralarımızı almıştılar ya onlarida istedi
Evet ya çok ferahladım kafa rahatladı yeminleOoo nays işte bu
Kaynim evleniyordu onun eşine takmak için için durumları yokmuş almayaAltinlari neden istemislerdi?
Borç falan degil yani. Iyi yapmissiniz vermemekle. Acil bir durum olsa ihtiyac olsa neyseKaynim evleniyordu onun eşine takmak için için durumları yokmuş almaya
Yerine koyacaz dediler ama en az 3 4 yılı bulur kredi ödeyeceklerBorç falan degil yani. Iyi yapmissiniz vermemekle. Acil bir durum olsa ihtiyac olsa neyse
Odemezler arkadaşım iyi olmuş vermedigin kendinize harcayin kaynın kendi eşine kendi alsın .Yerine koyacaz dediler ama en az 3 4 yılı bulur kredi ödeyecekler
Ne 50 gramı 6 bilezik istiyor ve boynumda ki 2 metre kordonu bunun haricinde de düğünde takılan 40 bin tl hesiyelijlerimi aldilarOdemezler arkadaşım iyi olmuş vermedigin kendinize harcayin kaynın kendi eşine kendi alsın .
Benim kp kızım borçlar var altından kalkamadım dedi bilezigimi aldı zaten borcu vardı 50 gram bilezigim de 18 gram di geçenlerde sadece bileziği yapmasını istedim yapamam üstüne bir bardak soğuk su iç dedi(neyse ki açık sözlü )
Yok artik iyi yapmissin yoksa senn altinlar kus olup giderdi eltin kolunda geserdiKaynim evleniyordu onun eşine takmak için için durumları yokmuş almaya
Aynen ve ondan ziyade bize hiç fayadalri olmadı hers3gi eşim tek başına yaptı hiç hakları yok istemeyeÜstüme iyilik sağlık , bir gelinden alıp diğerine takmayı da ilk kez duyuyorum.
Sen önce çocuk yaparsan , ondan alıp senin çocuğuna mı takacaktı acabakarlı iş.
E iyi eşin söylemiş işte , nice kocalar var ağzını açamıyor
Ah canım aklıma geldikçe bende çok gülüyorum sinirden emin olay cok özür dilerim buna cok güldüm
Şu an aranız nasıl onlarla. İnsan böyle uyanıkları görünce Sinir oluyorAh canım aklıma geldikçe bende çok gülüyorum sinirden emin olki bu yönden iyi oldu elime koz verdiler bende çok güzel kullanıyorum
Aldıkları bı şekilde çıkar zaten onlardan emin ol diğerlerini de kurtardiysan sakla bir yere bagladiginizi söyleyin kimse el uzatamasinNe 50 gramı 6 bilezik istiyor ve boynumda ki 2 metre kordonu bunun haricinde de düğünde takılan 40 bin tl hesiyelijlerimi aldilar
O kadar iyi ki geçen hafta doğum yaptım oğluma kp min adını verdimŞu an aranız nasıl onlarla. İnsan böyle uyanıkları görünce Sinir oluyor
Eşim dedi zaten çocuğumuz oldu onun geleceği için birikim yapacaz bundan sonra isteyebileceklwrini sanmıyorumAldıkları bı şekilde çıkar zaten onlardan emin ol diğerlerini de kurtardiysan sakla bir yere bagladiginizi söyleyin kimse el uzatamasin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?