Altinlari kurtardim 😁

O zaman Allah sabır versin size. Eşiniz arkanızda mı durmuyor
Yok canım o babasından çok çekinir bişey söyleyemez ama beni de kırmaz
Bişey soylenecekse ben söylerim genelde ama bu olaydan sonra dediğim gibi onunda gözü açıldı

Uyanıklığa bak hele :) yoksa evlenmesin diğer oğlan kaçıyormuymuş.. acayip acayip isteklere giriyorlar yok diyince gelinler kötü oluyor sonra..
Aynen üstelik bir eltim daha var ben yine iyi niyetimle 3 o versi 3 ben vereyim dedim hiç oralı bile olmadı. Ve benim esim herşeyi tek başına yaptı sözümden düğünü me evime altinima kadar hiç bir faydaları dokunmadı bize

Aynen üstelik bir eltim daha var ben yine iyi niyetimle 3 o versi 3 ben vereyim dedim hiç oralı bile olmadı. Ve benim esim herşeyi tek başına yaptı sözümden düğünü me evime altinima kadar hiç bir faydaları dokunmadı bize
Bak ya vallahi ben sinir oldum ta buradan. İyiki eşin lafını söylemiş birde hiç ses etmeyen eşler var, ailemdir laf edemem modelinde..

Bak ya vallahi ben sinir oldum ta buradan. İyiki eşin lafını söylemiş birde hiç ses etmeyen eşler var, ailemdir laf edemem modelinde..
Ilk aylarda benimde eşim öyleydi ben evlenince başka memlekete geldim orda baktı çok eziliyorum beni çok üzüyorlar artık onlara karşı beni korumaya başladı şuan kimse bisey diyemiyor ama ilk 3 ay çok yıprandım hergun ağlıyordum bende sabrettim çok şükür şuan iyi

Odemezler arkadaşım iyi olmuş vermedigin kendinize harcayin kaynın kendi eşine kendi alsın .
Benim kp kızım borçlar var altından kalkamadım dedi bilezigimi aldı zaten borcu vardı 50 gram bilezigim de 18 gram di geçenlerde sadece bileziği yapmasını istedim yapamam üstüne bir bardak soğuk su iç dedi(neyse ki açık sözlü ) 🤬🤬🤬
🙈🙈🙈

Kaynınızın nişanını gereksiz bir hamleyle üstlenip yaptığınız için,eş ailesinin bileziklerinizi istemelerine de kapı açtınız.
'Bu gelinden alıp,diğerine takalım' şeklindeki
bir düşünce yapısına dumur oldum.
Böyle bir şeyi ne duydum,ne gördüm
şimdiye kadar.
Bizde bu tip durumlarda söylenen bir söz vardır.
Af buyurun 'el bilmemnesi ile gerdeğe giriyor' denir.
Kaynınız da ayrı tuhaf.
Maddi imkanları yeterli değilse evlenmek için acele etmesin.

Cok geri ödeme taraftarıysa geline kredi ile altın alsın. Benim düğünde misafirlerin getirdiği ne varsa topladı eşimin çirkef ailesi. Hala hakkımı helal etmem. Salak kocam da sesini çıkarıp tek laf etmedi. Bizi o kadar borcla evimize yolladılar. Borç öderken dahi laf soktu maası ne yapıyorsunuz diye. He öyle Bi beddua ettim ki benden caldıkları altınların bedelini hastalık parası olarak doktorlara ödediler. Bir çok kez kaza filan yaptılar. Allah yedirmedi yani. Kocanızı takdir ettim sessiz pısırık kalmamış. Elaleme hava atacaklar diye yaptıkları şey sizi kullanmak. O altınlar gitti mi üzerine bir bardak soğuk su içmek lazım. Giden geri gelmiyor. Ne yazık ki evlenene kadar aldırdıgın yaptırdığın şeyler kar kalıyor yanına. O yüzden cok güzel yapmışsınız. Bazı erkek aileleri hakikaten şerefsiz.

Kaynınızın nişanını gereksiz bir hamleyle üstlenip yaptığınız için,eş ailesinin bileziklerinizi istemelerine de kapı açtınız.
'Bu gelinden alıp,diğerine takalım' şeklindeki
bir düşünce yapısına dumur oldum.
Böyle bir şeyi ne duydum,ne gördüm
şimdiye kadar.
Bizde bu tip durumlarda söylenen bir söz vardır.
Af buyurun 'el bilmemnesi ile gerdeğe giriyor' denir.
Kaynınız da ayrı tuhaf.
Maddi imkanları yeterli değilse evlenmek için acele etmesin.
Bizde de el şeyiyle aygırlık yapıyor derler 🤣🤣🤣 hadsiz insanlar işte. Bunu teklif dahi etmesi karakter yoksunu oldugunu belli ediyor

Odemezler arkadaşım iyi olmuş vermedigin kendinize harcayin kaynın kendi eşine kendi alsın .
Benim kp kızım borçlar var altından kalkamadım dedi bilezigimi aldı zaten borcu vardı 50 gram bilezigim de 18 gram di geçenlerde sadece bileziği yapmasını istedim yapamam üstüne bir bardak soğuk su iç dedi(neyse ki açık sözlü ) 🤬🤬🤬
Ayyy ne gicikmis. Kocaya israf edip aldir bari. Saka gibi.

Boş bir anima denk geldi 😁😁😁
Ayyy ne gicikmis. Kocaya israf edip aldir bari. Saka gibi.
Yazık adam tek başına bizim için çalışıyor her dediğimi yapmaya özen gösteriyor ilk zamanlar da çok zordu evliliğimiz son bir yıldır felan duzeldik eğer eskisi gibi olsaydı emin ol yaptırırdım hem kp ye hem kocama 🙄

Back
X