Canım söylenenlerin hiçbiri yapılmıyor sonradan verilen sözler tutulmuyor.yapcaklarmış edeceklermişle kalıyor tecrübeyle sabit:))
nişanlım çok desteklemıs aılesını zamanında spor yaparak aslında bende sporcuydum ama uygun düşmezmiş benım çıkıp dövüşmem ailelerine 3 yıllıkprof spor hayatımı ble bıraktım şimdi düştüğüm duruma bakın ne deseler tamm dedımya çıktılarbaşıma
Hiç taviz vermiyecektin verdinmi basına sürekli kalkarlar sen tamam dedikçe güvenirler(nede olsa kabul ediceksin diye).Nasıl alıştırırsan öyle gider bu nişanlın için de geçerli.Sen herseylerine tamam demeyince daha değerli oluyorsun.Umarım nişanlının ailesi benim eşimin ailesi gibi değillerdir bu dediklerimizi boşa çıkarırlar
Madem taktıkları altınları geri toplayacaklar, baştan hiç takmasınlar daha iyi.. çocuğu şekerle kandırmak gibi..?
Sırf bu yüzden evlenirken davetiyeye not ekleticem..
" takı kabul edilmemektedir.. hediye vermek isteyenler lütfen ......... vakfına bağış yapsın! "
Ne şiş yanar ne kebap.. bu ne yaaa..!! sinir oldum..
Hadi birkaç altın verdin diyelim.. her ay 300 Tl neden ödenecek, neden bu size yapıştırılıyor? Açıklama yapıldı mı sana..? Mantıklı mı?
senin kv nasıl ki ya benımkı dısardan bak melek dersın çok ıyı dersin ama bide yalanda konusuyor
Benim kayınvalidem de şeker gibi dışardan hatta şimdi gitsem sarılıp öper şapur şupur(1 yıldan fazladır görüşmüyorum)Ama işte dışdan değil içinde ne olduğu önemli,kayınvalidem yüzsüzdür birde o huyunu hiç sevmem biraz onur gurur olmalı insanda ama yok.Bizim durumumuz eşimin iyi niyeti ve eşimin ailesinin verilen sözleri tutmayıp eşimi borca sürüklemelerinden kaynaklı,onlarında durumları çok çok iyiydi:))şimdi eşimin üstünde onların borçları var kendi geçim sıkıntımız yetmezmiş gibi..
hiç mantıklı bişey yokkı ortada kvdem zaten mantıksız daha 5 ay var guya ılgılı gorunmek ıcın hangı kuafore gtcemı soruyo tuhaf nısanda benlekonuslmadı kafalarına gore yapmayalım denıldı zaten nısan masraflarını bız karsılıycaktık
sız bunu ogrendıgınızde ne tepkı verdınız
eger veremedıysenız aıleler genel konussun mısal annenız genel olarak soze baslayıp ıkı tarafda elınden gelenı yaptı cok sukur borcları yok dugunden sonra da rahat ederler hem takıları da bol olur sıkısmazlar tarzı laflar etsın olur mu bence annenıze danısın tek basına onların karsısında duramazsınız nasıl kı mustakbel esınız ordan her taleple habercı kus gıbı gelıp sıze otuyor sızde polıtık olun o aıle ne kadar ıcındeyse sızın aılenız ıkı katı ıcınde olmalı olayların yoksa valla cok eyvah dersınız tecrubeyle sabıt yanı
kesinlikle haklısın bıde bızım aıle çok tanınmış bır aıle soydımız bıtek bıze aıt bura kucuk yer fln bunlar daha çok takılacagını bılıyorlar hesap yaptılar akılları sıra
cnm aşk insanın gözünü kör ediyo..kayınvalidemler bizezikleri zor la vardi bana ben ısrarcı olmasam kimvurduya gidecekti kesin..hatta evimizie geldi olay çıkardı ksıkançlıktan evi görünce..altınları istedi utanmadan..ama görüşmüyorum artık eşim barıştırmak istiyor ben barışmam kesinlikle istemiyorsan kapı orada diyorum..ki eşii çok seviyorum ona rağmen artık alttan alıcak tahammülüm kalmadı..çıkarcı bi aile aşırı derecede..yazdıklarını okuyunca çok benzettim onlara..akıllı davran önce nişanlını ikna et psikolojik olarak..birde ailen nişanlının yanında altınlarla borçlarınızı kapatırsınız falan desin yönlendirsin onu..bu davranışlarının anormal olduğunu anlaması lazım önce
yanıhaklısın bıde 5 ay öncesınden altınların peşine düştüler
madem sizin taraftan çok taki geliyor onlar sana takilir deilmi
sizin tarafinlileri verme , ni$anliyin aylesinin taktiklarini ver onlarin olsun ..
hepsini istemeleri çok ayip , senin tarafin takilarini agizlarina almaya haklari bile yok ..
cnm sakın büyüklük bende kalsın durumlarına girme..sen ne kadar mütavazi yaklaşırsan onlar o kadar tepene çıkıyor nişanlnada gerekirse rest çek haklısın zaten hiçbirşey diyemez saçmalık çünkü yaptıkları ..zaten çok mülayim de olursan hakkını da vermezler tam tersi bak bak biz onlardan üstünüz moduna giriyorlar halbu ki beş para etmez insanlar..hangi mantık bunların yaptığını destekler..kıymet vermeycek insana neler yapsan yaranamazsın.o yüzden kendini ve kuracağınız yuvayı düşün..kimseden kimseye fayda yok işte şimdi den görüyosun..korkutmak istemem ama bu daga başlangıç..of of yaşadığım şeyelr geldi aklıma..inşallah sen yaşamazsın.
ben güyahuzur olsun diye düşündüm nişanlım bıda böle konu açarsa hayatım çok çırkın seyler bunlar 5 ay öncesınden dıycem
ben güyahuzur olsun diye düşündüm nişanlım bıda böle konu açarsa hayatım çok çırkın seyler bunlar 5 ay öncesınden dıycem
çok borca grceklermısde ondan yardım etmem lazımmıs
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?