altınları kv deme verıp borcuda bız odeyecekmısız mantık varmı sizce

Canım söylenenlerin hiçbiri yapılmıyor sonradan verilen sözler tutulmuyor.yapcaklarmış edeceklermişle kalıyor tecrübeyle sabit:))

nişanlım çok desteklemıs aılesını zamanında spor yaparak aslında bende sporcuydum ama uygun düşmezmiş benım çıkıp dövüşmem ailelerine 3 yıllıkprof spor hayatımı ble bıraktım şimdi düştüğüm duruma bakın ne deseler tamm dedımya çıktılarbaşıma

Hiç taviz vermiyecektin verdinmi basına sürekli kalkarlar sen tamam dedikçe güvenirler(nede olsa kabul ediceksin diye).Nasıl alıştırırsan öyle gider bu nişanlın için de geçerli.Sen herseylerine tamam demeyince daha değerli oluyorsun.Umarım nişanlının ailesi benim eşimin ailesi gibi değillerdir bu dediklerimizi boşa çıkarırlar

senin kv nasıl ki ya benımkı dısardan bak melek dersın çok ıyı dersin ama bide yalanda konusuyor

Madem taktıkları altınları geri toplayacaklar, baştan hiç takmasınlar daha iyi.. çocuğu şekerle kandırmak gibi..?
Sırf bu yüzden evlenirken davetiyeye not ekleticem..
" takı kabul edilmemektedir.. hediye vermek isteyenler lütfen ......... vakfına bağış yapsın! "
Ne şiş yanar ne kebap.. bu ne yaaa..!! sinir oldum..
Hadi birkaç altın verdin diyelim.. her ay 300 Tl neden ödenecek, neden bu size yapıştırılıyor? Açıklama yapıldı mı sana..? Mantıklı mı?

hiç mantıklı bişey yokkı ortada kvdem zaten mantıksız daha 5 ay var guya ılgılı gorunmek ıcın hangı kuafore gtcemı soruyo tuhaf nısanda benlekonuslmadı kafalarına gore yapmayalım denıldı zaten nısan masraflarını bız karsılıycaktık

senin kv nasıl ki ya benımkı dısardan bak melek dersın çok ıyı dersin ama bide yalanda konusuyor

Benim kayınvalidem de şeker gibi dışardan hatta şimdi gitsem sarılıp öper şapur şupur(1 yıldan fazladır görüşmüyorum)Ama işte dışdan değil içinde ne olduğu önemli,kayınvalidem yüzsüzdür birde o huyunu hiç sevmem biraz onur gurur olmalı insanda ama yok.Bizim durumumuz eşimin iyi niyeti ve eşimin ailesinin verilen sözleri tutmayıp eşimi borca sürüklemelerinden kaynaklı,onlarında durumları çok çok iyiydi:))şimdi eşimin üstünde onların borçları var kendi geçim sıkıntımız yetmezmiş gibi..

benımkıde oyle ben gel diyene kadar kapı calar gelmıs bıle annem cagırmadıgında trıp atıyo ya anneme neyse onu cagırmak

Kuaför olarak "Erdem Kıramer'e gidicem, sudan ucuzmuş orası" dersin sende.. Ödesinler bir zahmet..

altınlarını verme nişlanlın borç yapacaksa da evlendikten sonra siz bozdurur ödersiniz ama altınını kimseye verme derim

sız bunu ogrendıgınızde ne tepkı verdınız
eger veremedıysenız aıleler genel konussun mısal annenız genel olarak soze baslayıp ıkı tarafda elınden gelenı yaptı cok sukur borcları yok dugunden sonra da rahat ederler hem takıları da bol olur sıkısmazlar tarzı laflar etsın olur mu bence annenıze danısın tek basına onların karsısında duramazsınız nasıl kı mustakbel esınız ordan her taleple habercı kus gıbı gelıp sıze otuyor sızde polıtık olun o aıle ne kadar ıcındeyse sızın aılenız ıkı katı ıcınde olmalı olayların yoksa valla cok eyvah dersınız tecrubeyle sabıt yanı

çok mantıklı bu annemle daha demın konustuk5 ay once si boyle bir telaşa düşmeleri çok ayıp dıyor ben evimealmadım sana aldım dıyorkı babam çok addı konuda yeterlı değil o durumda bile bu yapıldı bana adalet mi bu

kesinlikle haklısın bıde bızım aıle çok tanınmış bır aıle soydımız bıtek bıze aıt bura kucuk yer fln bunlar daha çok takılacagını bılıyorlar hesap yaptılar akılları sıra

cnm aşk insanın gözünü kör ediyo..kayınvalidemler bizezikleri zor la vardi bana ben ısrarcı olmasam kimvurduya gidecekti kesin..hatta evimizie geldi olay çıkardı ksıkançlıktan evi görünce..altınları istedi utanmadan..ama görüşmüyorum artık eşim barıştırmak istiyor ben barışmam kesinlikle istemiyorsan kapı orada diyorum..ki eşii çok seviyorum ona rağmen artık alttan alıcak tahammülüm kalmadı..çıkarcı bi aile aşırı derecede..yazdıklarını okuyunca çok benzettim onlara..akıllı davran önce nişanlını ikna et psikolojik olarak..birde ailen nişanlının yanında altınlarla borçlarınızı kapatırsınız falan desin yönlendirsin onu..bu davranışlarının anormal olduğunu anlaması lazım önce

yanıhaklısın bıde 5 ay öncesınden altınların peşine düştüler

madem sizin taraftan çok taki geliyor onlar sana takilir deilmi
sizin tarafinlileri verme , ni$anliyin aylesinin taktiklarini ver onlarin olsun ..
hepsini istemeleri çok ayip , senin tarafin takilarini agizlarina almaya haklari bile yok ..

yanıhaklısın bıde 5 ay öncesınden altınların peşine düştüler

cnm sakın büyüklük bende kalsın durumlarına girme..sen ne kadar mütavazi yaklaşırsan onlar o kadar tepene çıkıyor nişanlnada gerekirse rest çek haklısın zaten hiçbirşey diyemez saçmalık çünkü yaptıkları ..zaten çok mülayim de olursan hakkını da vermezler tam tersi bak bak biz onlardan üstünüz moduna giriyorlar halbu ki beş para etmez insanlar..hangi mantık bunların yaptığını destekler..kıymet vermeycek insana neler yapsan yaranamazsın.o yüzden kendini ve kuracağınız yuvayı düşün..kimseden kimseye fayda yok işte şimdi den görüyosun..korkutmak istemem ama bu daga başlangıç..of of yaşadığım şeyelr geldi aklıma..inşallah sen yaşamazsın.

madem sizin taraftan çok taki geliyor onlar sana takilir deilmi
sizin tarafinlileri verme , ni$anliyin aylesinin taktiklarini ver onlarin olsun ..
hepsini istemeleri çok ayip , senin tarafin takilarini agizlarina almaya haklari bile yok ..

çok borca grceklermısde ondan yardım etmem lazımmıs

ben güyahuzur olsun diye düşündüm nişanlım bıda böle konu açarsa hayatım çok çırkın seyler bunlar 5 ay öncesınden dıycem

ben güyahuzur olsun diye düşündüm nişanlım bıda böle konu açarsa hayatım çok çırkın seyler bunlar 5 ay öncesınden dıycem

cnm biz duygusal yaklaşıyoruz da hayatın gerçekleri inan çok farklı..bunlar daha iyi günlerin desem umarım bana alınmazsın..sadece kuracağız yuvayı düşün kimseye mutlu etmeye bakma edemzsin zaten hep bi eksik bulurlar ..nişanlınada tatlı dilli bi şekilde anlat..gitsin sorsun bakalım altınlar neden niçin takılır ..

bu kabul etmek demek iyide, 5 ay önceden konuşmaya gerek yok diyosun onlarda 5 ay sonra düğün günü ya da bikaç gün önce isterler ya da salonda takı töreninde ya da ne yapacaksanız artık dikilirler tepenize, sen sorunu ötelemeyi düşünüyosun, altınlarımı vermiyorum demek bu kadar mı zor, onlar benim mehrim de gönül rızam yok de, ayrıca ille verilecekse sizin tarafın taktıklarını sizinkilere benim tarafın taktıklarınıda aileme veririz sen 9 aylıksında ben saksıdan mı çıktım de, hanımefendilikle bişey halledilmez hanımefendiliğin bu tarz ilişkilerdeki karşılığı enayiliktir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…