- Konu Sahibi miniminibon
-
Kaynananız ve kayınpederinizi karşınıza alın ve konuşun. Baktınız olmuyor, elinde deliliniz varsa gidin mahkemeye verin başka türlü alamazsınız çünkü. En az 10 yıllık evlisiniz herhalde? Altının 30-40 tl olduğu günler benim ilkokul zamanlarım falandı herhalde.. Bu saatten sonra zor. Anca mahkeme çözer bu işi.
canım giden geri gelmez artık.
keşke daha güvenilir birine emanet etseydiniz.
bence kaynananla konuş.
eltinle de konuş.
paraya ihtiyacım var de bişey alıcam vs.
inşallah verirler..
giden gelmez mi diyorsunuz yani
eşim bana dedi sen söylersen belki utanır verir dedi benden o yüzden cesaret ettim..
Utanacak insan emanet diye elini süremezdi ki o altınlara
Ne kadar oldu siz evleneli?
Ne kadar terbiyesiz bir insanmış,hiç izin istemeden sormadan ne var ne yok harcamış mı yani?
ve siz hi tepki vermediniz mi?
benim abim bile yapsa mutlaka hesabını sorardım ve arkasını bırakmazdım.
ben tepkimi eşime verdim çok problem yaşadık.. onlarlada samimi olmadım hiç çok mesafe var aramızda soğuk davranıyorum ortamda fazla yüzlerine bakmıyorum.. 2 ay yan yana oturduk yetti bana..
sanırım kendi malları gibi gördüler herşeyi, o sırada evin anahtarını bırakmıştık benim evimde oturmuşlar kalkmışlar ev sahibim karşımda oturuyordu o söyledi hep senin ışıkların yanıyordu dedi... eve geldiğimde daha kutusunda olan bir çok eşyam kullanılmıştı farkettim bende.. yani biraz garipler karı koca.. hatta kutusunda olan süpürgemi bile toz torbasını boşalttım ondan sonra kullandım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?